Profile

Cover photo
Jun Cupcakekasih
Attended Mass Comm UiTM
61 followers|16,563,889 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Jun Cupcakekasih

Shared publicly  - 
 
Miss Corn is 15
Assalamualaikum Intro paling cliche' ....pejam celik, pejam celik... "PEJAM celik, pejam celik Miss Arina delavinci a.k.a Miss Corn dah pun 15 tahun. She is the happiest girl, yang pernah OJ kenal. She is very positive person, very determine person, always ...
 ·  Translate
Assalamualaikum Intro paling cliche' ....pejam celik, pejam celik... "PEJAM celik, pejam celik Miss Arina delavinci a.k.a Miss Corn dah pun 15 tahun. She is the happiest girl, yang pernah OJ kenal. She is very positive person...
1
Add a comment...

Jun Cupcakekasih

Shared publicly  - 
 
Menjejaki Memori di TKC
Assalamualaikum HARI yang penuh bersejarah. Bukan untuk saya seorang saja, tapi buat beribu-ribu bekas pelajar Kolej Tunku Kurshiah kerana semalam, 1 Mei 2012, sekali lagi kolej meraikan majlis bertaut kasih atau reunion 2012 khusus buat bekas kakak kakak s...
 ·  Translate
Assalamualaikum HARI yang penuh bersejarah. Bukan untuk saya seorang saja, tapi buat beribu-ribu bekas pelajar Kolej Tunku Kurshiah kerana semalam, 1 Mei 2012, sekali lagi kolej meraikan majlis bertaut kasih atau reunion 201...
1
Add a comment...

Jun Cupcakekasih

Shared publicly  - 
 
Cerita Raya di Lembah Tengah
Assalamualaikum SEKEJAP saja 1 Syawal berlalu, hari ni dah seminggu. Bagi kami sekeluarga, meriahnya kalau semua ahli keluarga dah berkumpul semeja. Saya ada enam beradik, empat di Lembah Kelang, dan dua lagi tinggal di luar kawasan. Adik ke-4, Dr N dan sua...
 ·  Translate
Assalamualaikum SEKEJAP saja 1 Syawal berlalu, hari ni dah seminggu. Bagi kami sekeluarga, meriahnya kalau semua ahli keluarga dah berkumpul semeja. Saya ada enam beradik, empat di Lembah Kelang, dan dua lagi tinggal di luar...
1
Add a comment...

Jun Cupcakekasih

Shared publicly  - 
 
Bak Kuntuman Emas
Assalamualaikum NAMPAKNYA mood saya nak masak memasak dah kembali ke tahap yang sepatutnya. Kalau nak tahu sebelum ke Makkah tempuh hari saya bersungguh-sungguh mengemas semua peralatan membuat kek dan biskut. Saya cuci bersih semua acuan dan pencetak dan s...
 ·  Translate
Assalamualaikum NAMPAKNYA mood saya nak masak memasak dah kembali ke tahap yang sepatutnya. Kalau nak tahu sebelum ke Makkah tempuh hari saya bersungguh-sungguh mengemas semua peralatan membuat kek dan biskut. Saya cuci be...
1
Ishatin Saffiyah's profile photo
 
comelnya..:) sweet gitu..cake dari web sis pun cantik2...
 ·  Translate
Add a comment...

Jun Cupcakekasih

Shared publicly  - 
 
**
Assalamualaikum DETIK ITU pasti datang menunggu penuh sabar Sehari sepekan sepurnama setahun bertahun-tahun ...detik itu pasti datang meneduhkan seluruh rasa tulang temulang pelabuhan ini akan ditinggalkan bersama rindu tanpa kesal Pandang lihat renung sebe...
 ·  Translate
Assalamualaikum DETIK ITU pasti datang menunggu penuh sabar Sehari sepekan sepurnama setahun bertahun-tahun ...detik itu pasti datang meneduhkan seluruh rasa tulang temulang pelabuhan ini akan ditinggalkan ...
1
Add a comment...

Jun Cupcakekasih

Shared publicly  - 
 
**
Assalamualaikum

HIDAYAH itu milik Allah Subhanawa Taala. Cerita mengenai wanita Inggeris ini menarik minat saya untuk dikongsi bersama anakanda sekeluarga. Maklumat diperolehi dari blog Ustaz Shukri Harun yang mengaitkannya dari link ini BONGKAR!!! Wanita ...
 ·  Translate
Assalamualaikum HIDAYAH itu milik Allah Subhanawa Taala. Cerita mengenai wanita Inggeris ini menarik minat saya untuk dikongsi bersama anakanda sekeluarga. Maklumat diperolehi dari blog Ustaz Shukri Harun yang mengaitkannya d...
1
Add a comment...
Have her in circles
61 people
syuhada salleh's profile photo
Mohd Hatta Azwa's profile photo
joe lee's profile photo
Aziah Abang Yusop's profile photo
Mar Mansor's profile photo
Nhn Huder's profile photo
Effi Rahmat's profile photo
Amsyahril Syahril's profile photo
Zukhaimira Zolkapli's profile photo

Jun Cupcakekasih

Shared publicly  - 
 
Hanya Satu Saja
Assalamualaikum AKHIRNYA saya dah jumpa password beberapa akaun Instagram dan emails. Sebenarnya setiap kali buku akaun baru, bukan tak simpan password kat buku nota khas. Tapi masalahnya ialah lupa. Ini memang masalah turun temurun. Pelupa sangat sampai ta...
 ·  Translate
Assalamualaikum AKHIRNYA saya dah jumpa password beberapa akaun Instagram dan emails. Sebenarnya setiap kali buku akaun baru, bukan tak simpan password kat buku nota khas. Tapi masalahnya ialah lupa. Ini memang masalah turun ...
1
Add a comment...

Jun Cupcakekasih

Shared publicly  - 
 
Doa buat Normala dan Sofea
Assalamualaikum HARI ni saya nak update lagi cerita pasal Puan Normala Taib dari Alor Star yang menghidap penyakit SLE dan anak kecil comelnya, Sofea, yang menghidap penyakit Enconpresis dan juga dikhuatiri diancam kanser hati. Akibatnya kedua-dua beranak i...
 ·  Translate
Assalamualaikum HARI ni saya nak update lagi cerita pasal Puan Normala Taib dari Alor Star yang menghidap penyakit SLE dan anak kecil comelnya, Sofea, yang menghidap penyakit Enconpresis dan juga dikhuatiri diancam kanser ha...
1
Add a comment...

Jun Cupcakekasih

Shared publicly  - 
 
Al-Fatihah Buat Dato Sharifah Aini
Assalamualaikum  SEAWAL jam 2 pagi Abby Fana Whatsapp, menyampaikan berita pemergian Dato Sharifah Aini. Terkedu sekejap. Memang bercadang nak ajak Abby visit arwah tapi nampaknya takdir mendahului perancangan manusia. Tak ...innalillahi wainna ilahi rojiun...
 ·  Translate
Assalamualaikum  SEAWAL jam 2 pagi Abby Fana Whatsapp, menyampaikan berita pemergian Dato Sharifah Aini. Terkedu sekejap. Memang bercadang nak ajak Abby visit arwah tapi nampaknya takdir mendahului perancangan manusia. Tak ...
1
Add a comment...

Jun Cupcakekasih

Shared publicly  - 
 
Bak Kuntuman Emas
Assalamualaikum NAMPAKNYA mood saya nak masak memasak dah kembali ke tahap yabg sepatutnya. Kalau nak tahu sebelum ke Makkah tempuh hari saya bersungguh-sungguh mengemas semua peralatan membuat kek dan biskut. Saya cuci bersih semua acuan dan pencetak dan s...
 ·  Translate
Assalamualaikum NAMPAKNYA mood saya nak masak memasak dah kembali ke tahap yabg sepatutnya. Kalau nak tahu sebelum ke Makkah tempuh hari saya bersungguh-sungguh mengemas semua peralatan membuat kek dan biskut. Saya cuci be...
1
Add a comment...

Jun Cupcakekasih

Shared publicly  - 
 
Misteri MAS
Assalamualaikum Copypaste berita dari bm.harakahdaily.net Kapten Zaharie Ahmad Shah, juruterbang pesawat Mas yang hilang. KUALA LUMPUR:  Penerbangan Malaysia Airlines yang dalam perjalanan ke Beijing yang hilang hari ini dipandu oleh Kapten Zaharie Ahmad Sh...
 ·  Translate
Assalamualaikum Copypaste berita dari bm.harakahdaily.net Kapten Zaharie Ahmad Shah, juruterbang pesawat Mas yang hilang. KUALA LUMPUR: Penerbangan Malaysia Airlines yang dalam perjalanan ke Beijing yang hilang hari ini dipa...
1
Add a comment...

Jun Cupcakekasih

Shared publicly  - 
 
Di manakah Letaknya Maruah Kita
Di mana letaknya maruah kita? - Sinar Harian MULANYA  saya cuba bersangka baik dengan apa yang menimpa seorang guru mualaf di SJKC Nan Ya, Kota Tinggi, Johor, atas nama dakwah. Tetapi setelah lama mengikuti isu ini, ditambah oleh sebuah syarikat pembinaan y...
 ·  Translate
Di mana letaknya maruah kita? - Sinar Harian MULANYA saya cuba bersangka baik dengan apa yang menimpa seorang guru mualaf di SJKC Nan Ya, Kota Tinggi, Johor, atas nama dakwah. Tetapi setelah lama mengikuti isu ini, ditam...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
61 people
syuhada salleh's profile photo
Mohd Hatta Azwa's profile photo
joe lee's profile photo
Aziah Abang Yusop's profile photo
Mar Mansor's profile photo
Nhn Huder's profile photo
Effi Rahmat's profile photo
Amsyahril Syahril's profile photo
Zukhaimira Zolkapli's profile photo
Education
  • Mass Comm UiTM
Links
Contributor to
Story
Introduction
THE First Editor of Cosmopolitan Malaysia
Former Assistant Editor Jelita Magazine
Writing is my passion
Baking & Decorating Cakes is my hobby
I love Islam
Basic Information
Gender
Female