Profile cover photo
Profile photo
Aen DeaHwaii
About
Posts

Post has attachment
Tanam Anggur
Assalamualaikum alls~ macam bleh dikira tu tau berapa kali saya update blog saya tahun 2014 ne ( masuk ini saya rasa 3 ja ) hahaha, uhhhh sory baru buka nda aktif macam dulu :O #berbalik kepada tajuk di atas, TANAM ANGGUR? wht? tanam anggur? yessss mengangg...

Post has attachment
hurt :(
assalamualaikum wbt  apa yg sya mau bgitau :( sayaaaaaaaaaaaaaaaaa SEDIH!! im sorry sayangggg :'\\

Post has attachment
Blogger? I will :O
Assalamualaikum wbt.. haii everyone? oh so long time ago tidak menjenguk blog ini, dan baru lah berkesempatan pada malam ini untuk melihat dan menyaksikan labah-labah yang telah bersarang sekian lama xd. tonight mcm mau tidur awal jaaaaa. hurghh sudaaa pun ...

Post has attachment
**
hai assalamualaikum! wrreekk lama nya tidak post ! :D genap 4bulan rasanya! hmmp Lama sangattt!! Ehh sedar tidak sedar, spm sudah saya tahun ini :) perasaan tuh ada juga takut! terharu! gementar! risau! happy! sedih! excited! takut? sebab - spm ni betul'2 k...

Post has attachment
2o14 ?
         Haii, Assalamualaikum pepols! :D rasanya bekurun sudah saya tida update blog. Macam besarang labah-labah sudah ni tau blog saya perasan hehehe okay! kamu semua apa khabar? saya okay seja sihat wal-afiat. :) Asal update tanya khabar? Ehh ehh mesti...
Wait while more posts are being loaded