Profile cover photo
Profile photo
Dini Dani
111 followers
111 followers
About
Dini's posts

Post has attachment
**
ARIGATO TERIMA KASIH PADA YANG PERNAH HADIR SINGGAH & BERLALU SESUNGGUHNYA ANDA LAH PENGUNJUNG BLOG SAYA. SELAMAT MALAM DINI DANI

Post has attachment
aku si blogger 2
hahaha tak nak blog aku nampak macam berhabuk. lagi tak tahu nak upload apakebenda. jadinya upload pic sendiri la.  ps: aku malu kalau ambik gambar kawasan public. sebab tu muka aku sume latar belakang sama >_<. kawasan rumah, nak malu buat apa kan... tapi ...

Post has attachment
siapakah 'penghibur' yang dinyatakan didalam bible?
Siapakah yang digambarkan dalam Bible sebagai Penghibur? Sebab jikalau aku tidak pergi, penghibur itu tidak akan
datang kepadamu. ( Yohanes 16:7) Tetapi apabila ia datang, iaitu roh kebenaran, ia akan
memimpin kamu ke dalam seluruh kebenaran. ( Yohanes 16:1...

Post has attachment
Nama MUHAMMAD SAW didalam bible/injil
Benarkah MUHAMMAD SAW tidak dinyatakan didalam kitab INJIL/BIBLE?  --- Jom semak balik dan bukakan minda. Didalam kitab injil/kidung agung, song of solomon bab 5 ayat 16. Jom kita baca apa yang ditulis: "His mouth is most sweet; yea he is ALTOGETHER LOVELY....

Post has attachment
Kristian bukan ajaran dari kitab INJIL/BIBLE
Kristian bukan ajaran dari kitab INJIL/BIBLE --- pada zaman awal penyebaran agama kristian di Rome, agama itu ditentang hebat oleh negara rome yang beragama pagan (penyembahan matahari/dewa zeus). ramai penganut kristian pada masa itu, ditangkap, diseksa da...

Post has attachment
Lost of tribes
haha menyengal sikit

Post has attachment

Post has attachment
Krim Polla Bahaya
Merujuk kepada FDA ( food and Drug Administration ) MYANMAR  Rujukan:  http://www.fdamyanmar.gov.mm/index.php/en/news-event-2/201-customictwo PS: bukan untuk menjahamkan perniagaan orang, tapi nak bagitahu aje. sebab aku pun pengguna krim polla. dalam FDA m...

Post has attachment
Review: Krim Anna cosmetic 2009
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat non muslim. update! 2016 Sejak kuar university ni, muka aku penuh dengan jerawat T_T sedih gile wase. huhuhu... orang duk kata aku; biasalah tu, baru nak matang kan... T_T kakak aku suggest suruh pakai krim anna cosm...

Post has attachment
HAPPY NEW YEARS!
Photo
Wait while more posts are being loaded