Profile cover photo
Profile photo
Kolegji Universum
20 followers
20 followers
About
Kolegji Universum's posts

Post has attachment
Lexoni artikullin ne Telegrafi.com se si studentet kosovarë po arrijnë të studiojnë në #Gjermani🇩🇪️ me bursë të plotë nga Erasmus+, të financuara nga European Commission 🇪🇺 ️ #KolegjiUniversum #Kosova 

Post has attachment
Dëshironi të studioni #GjuhëAngleze me specializim #GjuheGjermane #AnglishtePerMedia #AnglishtePerPerkthim dhe të përfitoni BURSË të plotë?
Atëherë bëhu pjesë e garës më të madhe për Esenë më të mirë nga #KolegjiUniversum.

Afati i fundit për dorëzimin e esesë është 10 Gusht 2017!
Zgjedh njërën nga temat dhe dërgo në e-mailin ensar.bajrami@universum-ks.org.

1. A place you should visit.
2. Should every housold have a computer?
3. Exams do not test people’s intelligence and are unfair.
4. The bravest moment of your life.
5. Your favorite period of time.
6. Challenges that teenagers face.
Esea duhet t’i ketë jo më pak se 200 fjalë. Esea duhet ti ketë 4 paragrafe. Plagjiatura është e ndaluar.
Photo

Post has attachment
Programi Master në #KolegjiUniversum është rankuar nr.16 për Evropën Lindore nga Agjensia prestigjioze Eduniversal me seli në Francë.

Lexo artikullin për më tepër detaje: http://telegrafi.com/kosova-e-mire-se-rajoni-ne-arsim-te-larte-dokument/
Photo

Post has attachment
Programi Master në Kolegji Universum është rankuar nr.16 për Evropën Lindore nga Agjensia prestigjioze Eduniversal me seli në Francë.

Lexo artikullin për më tepër detaje: http://telegrafi.com/kosova-e-mire-se-rajoni-ne-arsim-te-larte-dokument/ 
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded