Profile cover photo
Profile photo
wan nurul hezrina abd halim
3,432 followers
3,432 followers
About
Posts

Post has attachment
KUTU BREASTPUMP MOMMYHANA DOUBLE FREESTYLE
KUTU BREASTPUMP MOMMYHANA DOUBLE FREESTYLE
mommyrinababykiddosshoppe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
ANSURAN BULANAN UNTUK BREASTPUMP MOMMYHANA
OPEN KUTU BREAST PUMP MOMMYHANA -------------------------------------------------------- Sebab ramai yang mengidam nak melamar #BreastPumpMommyhana tapi mcm tak cukup bajet. So Mommyrina nak open kutu batch 1 : start bulan Nov. RM60 x 5 bulan ada yang nak j...
Add a comment...

Post has attachment
PENTINGKAH PAM SUSU IBU?
PENTING KE PAM SUSU NIH? 1. Untuk elakkan bengkak susu terjadi dan menyebabkan bayi tersedak susu kerana susu mengalir laju. 2. Ibu bekerja atau berkursus atau bayi ditahan wad dan breast perlu dikosongkan jika bayi tak menyusu. 3. Bayi hisap terlalu lama d...
PENTINGKAH PAM SUSU IBU?
PENTINGKAH PAM SUSU IBU?
hezrina83.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tips Checklist Barang Bayi (Newborn).
Tips Checklist Barang Bayi (Newborn).
mommyrinababykiddosshoppe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tips Checklist Barang Bayi (Newborn).
Tips Checklist Barang Bayi (Newborn). Persediaan boleh start buat sikit2, beli sikit2 dan yang penting planning untuk beli item yang paling penting dahulu. Checklist Barang Bayi:┬á . ­čÄÇ PAKAIAN BAYI 1- Baju harian @ siang - baju seluar pendek dan lengan pend...
Add a comment...

Post has attachment
BREAST PUMP DOUBLE FREESTYLE BY MOMMYHANA WITH USB
BREAST PUMP DOUBLE FREESTYLE BY MOMMYHANA WITH USB
mommyrinababykiddosshoppe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BREASTPUMP MOMMYHANA DOUBLE FREESTYLE & PORTABLE WITH USB
KENAPA MESTI BREASTPUMP BY MOMMYHANA? Taknak cakap banyak! Top 5 function paling Mommyrina suka: ­čŹ╝Memory function : tak gaduh set up dah sebab pump ni ingat previous pattern kita pump. ­čŹ╝Rechargeable : mudah nak pump dimana-mana ­čŹ╝Kicik : weyh! Compact & l...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
BREASTPUMP DOUBLE FREESTYLE PORTABLE MOMMYHANA - SANGAT SELESA GUNA
HORA HORRE, HEPPINYA MAMA. Alahai jatuh cinta lah ngan pam Mommyhana ni. Lembutnye massage bubble selembut sutera bikin hati mama tenang je masa sesi mengepam. .  '' Selesa, tak sakit. Sambil pam boleh buat keje lain. Tak rasa rugi beli. Harga pun mampu mil...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded