Profile cover photo
Profile photo
Erni Aziz
14 followers -
Life isn't about finding yourself...Life is about creating yourself..
Life isn't about finding yourself...Life is about creating yourself..

14 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
**
Assalamualaikum Nah...utk
korang yg suka makan Pizza Dominos..kebetulan aku ternampak masa browse
FB...so share laa sini..sharing is caring righttt??hahaha Cara-cara menebus kupon: a) Pesanan Web (www.dominos.com.my)   Klik link yang disediakan, ATAU   Ta...
Add a comment...

Post has attachment
LAZADA Great Black Friday and Cyber Monday Sales!
Assalamualaikum Hari ni lazada buat Baby Fair..pagi-pagi buta aku dah sibuk beli susu..murah weiii...sbb dia ada kasi voucher..gedebak gedebuk susu dutch lady tu aku dpt dalam rm16+..Baby Fair dah setle..esok Lazada buat Black Fiday sales pulak..bertabahlah...
Add a comment...

Post has attachment
McDonald's McCafe® Latte (Small) at HALF Price on 22 November 17
Assalamualaikum Skrg slalu beno hujan..Hujan-hujan cenggini mmg syok laa kalo minum coffee..korang kalo suka minum kopi..haa ni aku nak bgtau..McCafe ada buat promo utk Latte..half price gitu..tp utk hari ni saje ye..nak tau lebih lanjut korang bleh baca de...
Add a comment...

Post has attachment
Lazada Big Baby Fair
Assalamualaikum 23 hb Nov ni result UPSR keluar..23 Nov ni GAJI pun keluar sama..untuk yg ada anak kecik tu...buleh la standby duit utk laburkan kat sini ye...happy shopping u alll..jgn lupa shooping pakai shopback ye..mana yg blom register shopback bleh re...
Add a comment...

Post has attachment
Hokkaido Baked Cheese Tart Promosi November! Beli 2 Percuma 1 Setiap Selasa!
Assalamualaikum Sebelum ni aku tak penah rasa pun tart nii..tapi si Pinas asik duk cite pasal Hokkaido Cheese Tart ni..sampai la dia belikan utk kiteorg semata nak bg rasa...huhuhuhu...tapi mmg sedap laaa...utk yg gemarkan cheese tart sure suka laa..aku mak...
Add a comment...

Post has attachment
Secret Recipe Slice Cake 50% OFF Promo Nov 2017
Assalamualaikum Attention to all Secret Recipe Cake Lover..siap sedia ye...20hb ni korg bleh serbu secret recipe..sbb ape??haa..tgk gambo bawah nii.. Sehari saje ye.. 20 NOVEMBER 2017 ...beli satu slice..2nd purchase korg dapat 50% off..huhuhuhu... ape tung...
Add a comment...

Post has attachment
Penggal Persekolahan 2018
Assalamualaikum Kejap sungguh laaa masa berlalu..aku rasa mcm baru je lagi masuk tahun 2017...tup tup nak abis tahun dah...memandangkan aku ni slalu gatal kaki..asik nak berjalan..tp tahun depan anak plak exam beso..so x bleh nak cuti suke ati mak nenek aku...
Add a comment...

Post has attachment
Cara Untuk Mencari Kupon Lazada Dengan Mudah
Assalamualaikum Hari ni aku nak share satu benda lagi dengan korang..kan aku dah kata..aku suka shopping online..so hari ni aku nak tunjuk mcm mana cara nak cari kupon LAZADA dengan mudah..Cara-cara dia korang boleh tgk kat bawah nii..   1. Memula korang bu...
Add a comment...

Post has attachment
9 Cara Latih Anak Bebas Pampers
Assalamualaikum   Gambar: Google.com Tahun depan anak aku Fawwaz dah masuk 3 tahun..Aku rasa at that time..ok dah kot aku potty train dia...tapi tu laaa...nak kena tengok dulu keadaan time tu..dia dah ready n faham bahasa ke idok..kalau ok..baru aku bleh cu...
Add a comment...

Post has attachment
Subways Value Coupons
Assalamualaikum Korang suka makan subway?aku suka..ari2 asik makan nasik...boring weiii...skali skala nak jugak tukar selera mat salleh..kebetulan aku ada nampak kupon ni melintas kat Facebook tadi..so cepat2 aku save n tepek dalam blog...sbb valid sampai 2...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded