Profile cover photo
Profile photo
Anisah Jamian
81 followers -
A girl who dislike orange in solid, liquid or gas.
A girl who dislike orange in solid, liquid or gas.

81 followers
About
Posts

Post has attachment
Tips Kawal Emosi Sewaktu PMS
Asslamualaikum.. eheehee.. apa dia? tajuk pelik? haa'aah yelaa.. smua sama je kan kalau dah namanya perempuan.. sekental mana sehebat mana pun kau, ha hambik lah time time macam ni memang mood tu swing je.. sikit sikit mesti nampak jugak.. takpe, nisa faham...
Tips Kawal Emosi Sewaktu PMS
Tips Kawal Emosi Sewaktu PMS
anisahjamian.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tawakal itu Hebat
Assalamualaikum.. Hey peeps.. Here i am..lying on my bed..got nothing to do.. actually i got tons of stuff to do..i just simply don't care.. LOL hahaha so tonight..or specifically this morning.. i wanted to share to everyone.. something that i read about th...
Tawakal itu Hebat
Tawakal itu Hebat
anisahjamian.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hari Kesepuluh.
Assalamualaikum. it's 10th of August 2014. hari kesepuluh. let's just left the formality out of the writing today. let's use aku kau instead. aku rasa macam baru lepas hidup daripada kematian. aku rasa macam baru lepas dibangkitkan dari tidur yang lama. sem...
Add a comment...

Post has attachment
Feeling Guilty Makes You More Human
Assalamualaikum. so i got HSE Test tomorrow. Health, Safety and Environment. lagi dua tahun baru internship, dah ajar sekarang,  sampai time intern nanti satu apa pun tak ingat. tak apa lah, the management knows the best kan. *agaknya so today nisa nak caka...
Add a comment...

Post has attachment
Time Machine.
Assalamualaikum. okay, as i get back from vector calculus exam yang.. entah lah, nampak okay. bukak je data terus berdesup masuk whatsapp si fatin and mira ni.. in FAMISA. haha. dipendekkan cerita malam tu kami mengimbau kenangan lama. eh apasal malam tu, t...
Time Machine.
Time Machine.
anisahjamian.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hidup Itu Suatu Perjalanan (Trip To Indonesia)
Assalamualaikum. Ceritakan pada ku   Cerita yang
terdahulu   Kisah cinta yang
pernah kau tahu Sempurna selalu
pada kau dan aku   pagi itu tenang. seawal jam 5 pagi aku bangun lalu mempersiapkan diri. usai solat subuh aku berteleku di atas sejadah, berdoa ag...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Best friends for life, I'd say?
Assalamualaikum. goshh, it's been so long since my last post. too much happening in life for me to write up stuff that don't seems to be relevant for the whole wide world to know. anyway, well not that satu dunia akan baca blog ni pun kan, duhh nisa duhh ha...
Best friends for life, I'd say?
Best friends for life, I'd say?
missmyselfcorner.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded