Profile cover photo
Profile photo
Aien Hashim
59 followers
59 followers
About
Posts

Baruuu nak try post. Haha
Add a comment...

Post has attachment
G-Day
Assalamualaikum! First of all, bersyukur sangat-sangat sebab aku dah officially graduate! Aceceh. Kemahin kannn. Of course la bersyukur sangat-sangat. Sebab, nak dekat setahun jugak lah tunggu masa nak konvo nya tu. Hmm.   Alhamdulillah. At last! Sehari seb...
Add a comment...

Post has attachment
What?
Assalamualaikum! Lamannyaaaaaa aku tak update blog. Seriously kekok dah nak menaip balik ni. Okay2. Actually banyak sangat cerita yang aku nak kongsi. But, let me take a selfie first. Ouh. TakTak. Gurau je. Baiklah, last entry aku pun pasal aku acah2 rindu ...
Add a comment...

Post has attachment
Mini GA Cash RM50 by Emas Putih #part3
Assalamualaikum! [ Tekan banner di atas kalau nak join ] Mini GA Cash Rm50 by Emas Putih #part3 ini dianjurkan oleh Emas Putih  
Add a comment...

768A162E
Add a comment...

Post has attachment
Aien Hashim commented on a post on Blogger.
Add a comment...

Post has attachment
Aien Hashim commented on a post on Blogger.
Add a comment...

Post has attachment
Aien Hashim commented on a post on Blogger.
Add a comment...

Post has attachment
Aien Hashim commented on a post on Blogger.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded