Profile cover photo
Profile photo
As Lin
744 followers -
ckod-ckodok
ckod-ckodok

744 followers
About
Posts

Post has attachment
Shopping di Glassesonline Malaysia
salam sekarang ini membeli belah dalam internet sudah menjadi trend kan.cakap je nak cari apa kasut,beg,tudung,baju semua kini dihujung cari anda je.yang best tu kita boleh pilih satu-satu tanpa ada sesiapa kacau pun kan.huhu.ambil la masa berapa lama pun n...
Add a comment...

Post has attachment
a
Add a comment...

Post has attachment
Pembekal Barangan Hello Kitty
(review post) salam.. siapa peminat hello kitty .si kucing yang tiada mulut tu,huhuhu..masa kecil-kecil dulu selalu juga tengok hello kitty ni.hello kitty ada adik kembar tau nama dia mimi.comel kan nama dia. peminat-peminat hello kitty ramai yang tercari-c...
Add a comment...

Post has attachment
Gelang Replika
Add a comment...

Post has attachment
As Lin commented on a post on Blogger.
Menarik
Add a comment...

Post has attachment
As Lin commented on a post on Blogger.
Add a comment...

Post has attachment
Masalah Pedih Ulu hati (Gaviscon)
salam dan hai. hari ini nak kongsi mengenai penyakit yang sering dialami oleh rakyat malaysia.tentu ramai antara kita tertanya-tanya apa masalah pedih ulu hati .sebelum tu mari kita lihat apa maksud pedih ulu hati  sumber ini dipetik dari knowyourmedicine.g...
Add a comment...

Post has attachment
**
Hari ini buat  lin nak anjurkan satu Giveaway yang
bertajuk mac giveaway by Ckod-Ckodok.hehe tak tahu la ada orang nak join
ke tak ye.tak pe lin tunggu je sahabat-sahabat blogger joinkan
diri.segmen giveaway ini akan berlangsung dari 12-31mac 2014. syara...
Add a comment...

Post has attachment
Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe
Apa yang diperlukan, anda buat satu entri dengan tajuk Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe ,
save & muat naik banner diatas ke dalam entri, & letak link
entri segmen ini pada banner tersebut. Ahkhir sekali, tinggalkan link
entri anda di...
Add a comment...

Post has attachment
Flora print Bouse
Flora Print Blouse ●RD50255 ●RM50.00 inclusive postage ●Measurement: Length : 78cm Bust : 90cm Shoulder : 34cm Sleeve : 60cm Waist : 80cm ~ 91cm Hip : 74cm ~ 86cm ● Material : Silky Chiffon Berminat pm saya di lin_midori@yahoo.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded