Profile cover photo
Profile photo
Faqihah Syazwani
16 followers -
Be YourSelf and Trust Allah .
Be YourSelf and Trust Allah .

16 followers
About
Faqihah's posts

Post has attachment

Post has attachment
Amil 18
hello. rasa baru je post wish birthday dia 13 feb 2016. tup tup skrg dah 2017. cepatt nya masa berlalu. dah lima tahun kenal minah ni. hahahhaah tak sangka. end up dia jadi antara org yg rapat dgn aku.  .. .. .. .. blank. .. .. .. .. tetibe rasa syahdu siot...

Post has attachment
The end
krik krik. Assalamualaikum, semuanya ( acah macam ramai orang baca blog ni hahahahaha ) the end? Why ? Cause 2016 almost ends in few days. And SPM pon dah habis, seriously aku tak percaya spm dah habis. Aku dah nak masuk 18 tahun. 18 weh. No more schools. L...

Post has attachment
Lanun,
hello. This my first post about my lanun, he actually my crush since i was form 3. (( since i feel it doesn't right to have a boyfriend during schools time. And i hate breaking my own heart and fakes hope )) and I remain his tittle as my crush, this might b...

Post has attachment
Hari syaf.
Tatatatataraaa aku patutnya post bende ni 29/08/16 but then too many obstacles. Hello, 29-08-1999 lahir seorang manusia yg gemok dan sepet matanya, syaf. Taraaaaaaa norsyafina anita. Jenuh mak dia nak lahirkan dia ni. Hahahah dia patut berterima kasih dekat...

Post has attachment
Wish list?
wish list? After 4 months being form 5, i wanted to have somes wish this year, ya la. Senioar year kot. And i wont have anytimes like this and i cant repeat it. So i decided to list some of my wish. Benda yang aku nak buat before 2016 end. So here wego, WIS...

Post has attachment

Post has attachment
Amil.
ya, amil.  Tak lah, natasha. jap feel nak tulis tengah loading 13 Februari 1999, lahir lah amilia. Taraaaaaa. Hampir lima tahun kita kenal. Tak pernah pisah kelas dari form 3, smpai masuk form 4 terpisah sebab stream lain. Dia science stream aku account. ...

Post has attachment

Post has attachment
Rahsia.
rahsia yang mungkin sudah diketahui. Rahsia yang mungkin sudah dibongkar. Rahsia yang mungkin sudah dibaca. Rahsia yg sudah bukan rahsia. Ada segelintir orang, Semakin senyap seorang itu bermakna bahagia hidupnya. Semakin penuh gelak ketawa seorang itu, sun...
Wait while more posts are being loaded