Profile cover photo
Profile photo
Emas Putih
1,185 followers
1,185 followers
About
Posts

Post has attachment
Surprises Birthday For My Fiance
Surprises Birthday For My Fiance | Salam. Happy birthday untuk tunang yang ke 27 tahun. Bab suprise ni memang i suka sebab saja lah nak tengok tunang sistur ni senyum. Senyum sesaat pun takpe lah , janji ada :D kurrrkurrkurrr hukk huk Actually tahun ni mala...

Post has attachment
Review : Coolblog
Review : Coolblog | Salam. Siapa tak kenal Coolblog ? Rasanya 1 Malaysia kenal Coolblog kan? Uzu memang serius suka sangat dengan Coolblog.. Tiba-tiba nampak post kat page Coolblog, ada contest the best entry dapat Oppo R9s , so uzu try rezeki lah.. Bila te...

Post has attachment
Review Ice Bucket Ioi City Mall Putrajaya
Review @ Ice Bucket Ioi City Mall Putrajaya | Salam. Last two week sejurus uzu konvo, uzu terus ke Ice Bucket kat Ioi City Mall Putrajaya tuk review menu-menu baru yang baru keluar. So kalau dulu, uzu just tau , Ice Bucket hanya jual ice cream je, tapi sebe...

Post has attachment
My 3rd Convocations : Bachelor in Quantity Surveying (hons.) at IUKL
My 3rd Convocations : Bachelor in Quantity Surveying (hons.) at IUKL | Salam..Alhamdulillah ini kali ketiga uzu konvo.. Ramai yang tanya.. Konvo kali ketiga ni, kono master ke? Hahahaha eh ! Takde lah sampai nak konvo master.. Uzu konvo ijazah jer.. Dulu ko...

Post has attachment
Sweet Look Makeup by MUA Hanisah Zaidan (@facebysah )
Sweet Look Makeup by MUA Hanisah Zaidan | Salam.. Ye selain dari Tyn Athirah, uzu dah mula fall in love dengan mua based dari shah alam ni, Nur Hanisah Zaidan.. Perghhh cantik sangat-sangat dia mekap.. Uzu memang suka request sweet look je sebab nampak mani...

Post has attachment
Tips Jimat Berbelanja | Uzu Yang Bujang Ni Pun Kena Berbelanja Dengan Bijak ! #KPDNKK
Tips Jimat Berbelanja  | Uzu Yang Bujang Ni Pun Kena Berbelanja Dengan Bijak ! #KPDNKK  | Salam... Ternampak gambar dari KPDNKK ni terus rasa ada idea nak tulis blog. So untuk hari ni uzu nak share lah pengalaman uzu sendiri , sebagai orang bujang pun kena ...

Post has attachment
Tips Kekalkan Kecantikan Kulit Muka Cara Uzu Dengan Shimmer Make Up Spray
Tips Kekalkan Kecantikan Kulit Muka Cara Uzu Dengan Shimmer Make Up Spray | Salam.. Siapa yang pakai mekap mesti tahu betapa pentingnya ketahanan mekap bila kita mekap. Lagi-lagi ada event dari pagi sampai malam, lagi lagi kalau makeup nak nikah, mekap nak ...

Post has attachment
(Wedding & Photography) Kaio Studio Shah Alam 2017 Kini Semakin Menyengat !
(Wedding & Photography) Kaio Studio Shah Alam 2017 Kini Semakin Menyengat ! | Salam. Berjuta kali shoot kat Kaio Studio ni. Hahaha kaio pun bosan dah dengan muka i :p Hahahahah nak buat macam mana. Kaio Studio rajin collobration dengan blogger. Best tak? Ha...

Post has attachment
AMARIS SABAH : Tutorial Shawl Stylo 10 Saat Dah Siap !
AMARIS SABAH : Tutorial Shawl Stylo 10 Saat Dah Siap !  | Salam.. Teringat trip ke luar negara dah nak dekat, satu persiapan apa pun tak lagi ni. Hewhew so travel ni nak bawak mudah dan tak payah iron ! Haaa jumpa juga tudung ni kat pasaran. Uzu ni kalau p ...

Post has attachment
My Favourite Syampoo : Shampu Shurah Ariana
My Favourite Syampoo : Shampu Shurah Ariana | Salam. Ya allah tiba-tiba teringat nak review syampoo shurah ariana ni. OMg ya allah lupa.. Actually dah teringat nak buat tapi balik kelantan pula seminggu. Yang ni baru balik haa.. Lepas tu masuk ofis balik ke...
Wait while more posts are being loaded