Profile cover photo
Profile photo
Tapijtenreiniging
11 followers
11 followers
About
Tapijtenreiniging's posts

Post has attachment
Bent u op zoek naar een professioneel dienstverlener die uw tapijt, vloerkleed of stoffen bank kan reinigen?
Schrikt u van de prijzen die u zag op internet?
De prijzen die wij berekenen zijn om blij van te worden. En ja, uiteraard hebben wij de nodige ervaring. Tapijtreiniging, vloerkleed reinigen, stoffen bankstel reinigen. Wat kost het reinigen leest u hier: https://www.tapijtenreiniging.nl/tarieven-tapijtreiniging-vloerkleed-reinigen-meubelreiniging/ Tevreden klanten, inmiddels kunnen we met enige trots vertellen dat Tapijtenreiniging al 18 jaar in veel plaatsen in Zuid-Holland een tevreden klanten bestand heeft opgebouwd. Na eens in de zoveel tijd zien we oude klanten terug. Want het reinigen was niet alleen goed maar ook de prijs beviel. 
Photo

Post has attachment
Het vroor maar dat geeft niet hoor!
We hebben er zin in. De stoffen delen autobekleding van deze Mercedes Benz (4 maanden oud) weer in nieuw staat. Handig toch je autobekleding laten schoonmaken enne gewoon voor de voordeur en last but not least betaalbaar voor ieders budget dus ook die van u. 
PhotoPhotoPhotoPhoto
14-02-17
4 Photos - View album

Post has attachment
Trap tapijt reinigen, een proefstukje laat zien hoe de hele trap er uit kan komen te zien. Want ook wij hadden zo onze twijfels... Mevrouw enthousiast en wij ook. Soms staan wij zelfs nog te kijken hoe mooi het trap tapijt weer kan worden. O ja tapijt lag er meer als 15 jaar! 
Photo
Photo
03-02-17
2 Photos - View album

Post has attachment
9 januari 2017 in Barendrecht aanwezig woonkamer tapijt reinigen/impregneren. Meer als 10 jaar ligt het er en behoorlijk wat vlekken en ingelopen vuil. Iedere keer weer leuk dat klanten zo tevreden zijn. https://www.tapijtenreiniging.nl/tapijtreiniging-barendrecht/
Photo
Photo
2017-01-17
2 Photos - View album

Post has attachment
Respect voor ondernemers die met een mooi ingerichte winkel klanten naar zich toe weten te trekken in Rotterdam. Het oog wil ook wat, lelijke vlekken in het tapijt valt niet alleen de winkel eigenaar op. Ook klanten die naar binnen wandelen kunnen niet anders concluderen dat er iemand is geweest die met vieze schoenen naar binnen is gelopen. Leuk zo’n klusje voor onze tapijt reiniging specialisten die met een kopje koffie met de winkel eigenaar de mogelijkheden om het gehele tapijt reinigen bespreken.        
Photo

Post has attachment
Kantoorstoelen, heeft u ze weleens laten reinigen? 
Uw kantoor wordt waarschijnlijk regelmatig op contactuele basis schoongemaakt.
Bureaus, toiletten en het stofzuigen zijn opgenomen in de werkzaamheden die zelden worden overgeslagen. Maar wat opvallend is uw bureaustoel, die wordt vaak vergeten!
En dat terwijl u deze dagelijks gebruikt en wat vaak voorkomt met meerdere personen.
Onhygiënisch, uw personeel eet achter z’n werkplek en er wordt nog weleens wat gemorst. Broodkruimels, koffievlekken. Geen man overboord! Onze schoonmaakprofs komen uw bureaustoel(en) reinigen en daarna impregneren kunnen ze weer een flinke tijd mee en het geeft uw werknemers weer een goed gevoel dat de bureaustoelen geen bacteriën meer bevatten. Meer informatie? http://www.tapijtenreiniging.nl/kantoorstoelen-reinigen/ 
Photo

Post has attachment
Je blijven ergeren aan een bankstel met waterkringen?

Ernaar blijven kijken of actie ondernemen en het bankstel laten reinigen door schoonmaakprofs, waar kiest u voor?
http://www.tapijtenreiniging.nl/bankstel-reinigen-milieu-vriendelijk/
Bij ons zit u nergens aan vast. Het plaatsen van een proefstukje is kosteloos.
Photo

Post has attachment
Zoekt u naar tapijtreiniging in Wassenaar? Wij vertellen u precies wat u kunt verwachten, wat het kost, hoe u kunt voorkomen dat het tapijt vervuilt raakt. Duur? Nee zeker niet. Maar om een prijsopgave te verstrekken willen wij graag telefonisch contact. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze website invullen.
Photo

Post has attachment
Een mooi design, op maat gemaakt. Vloerkleden geven sfeer en laten zich moeiteloos combineren naar gelang uw interieur. Er komt een tijd dat het vloerkleed zijn uitstraling verliest door vlekken, loopvuil, smoezelig.
In zo’n geval kunt u natuurlijk zelf iets proberen. Het kan de nodige inspanning vergen, tijd en moeite, en dan nog is het maar de vraag of uw vloerkleed er schoner van gaat worden?
Misschien kunnen wij de helpende hand aanreiken. Halen uw kleed op en reinigen deze in onze werkplaats en voorzien het vloerkleed van een beschermende vuilwerende laag. Na een aantal dagen brengen wij uw kleed weer retour.  
Nieuwsgierig? http://www.tapijtenreiniging.nl/vloerkleed-reinigen/ en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.
Photo

Post has attachment
Betaal niet teveel om uw bankstel te laten reinigen in Barendrecht! Het is altijd aan te raden om de diverse tarieven van meubelreinigers te vergelijken. Wat verwacht u en wat biedt men aan. Garantie? En maken ze het bankstel aan huis schoon of nemen ze het bankstel mee? Met lang wachten tot uw bankstel weer terugbezorgd is. Daar moet je toch niet aan denken! Wij reinigen uw bankstel in Barendrecht aan huis. Uiteraard gaan wij respectvol met de in uw huis staande spullen om. Ook de laminaatvloer is een aandachtpunt waar we rekening mee houden.
Laminaatvloeren bedekken wij met plastic folie om waterspatten te voorkomen.
Bankstel reinigen Barendrecht. Geloof het of niet maar in deze plaats zijn wij al haast 20 jaar werkzaam. U zoekt toch wel naar vakkundig, betrouwbaar en professioneel toch?
Photo
Wait while more posts are being loaded