Profile cover photo
Profile photo
Tapijtreiniging en meubelreiniging in Rotterdam, Leiden, Schiedam en Den Haag | Tapijtenreiniging.nl
13 followers
13 followers
About
Posts

Post has attachment
Vandaag leuk klusje in Rockanje, 2 vloerkleden van ongeveer 20 jaar oud reinigen. De kleden waren zwaar en groot dus reiniging op locatie.
Wilt u ook uw tapijt laten reinigen? Bel 0181-649487.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Heeft u een mooi berber vloerkleed in huis liggen, dan weet u dat reinigen eens in het jaar aan te raden is om het vuil en vlekken professioneel te laten verwijderen. Wij reinigen met wol vriendelijke middelen. Direct een afspraak maken bel 0181-649487.
Add a comment...

Post has attachment
Al weer 3 zaterdagen aan het werk in Capelle aan den IJssel. Groot verzekeringsbedrijf met diverse vestigingen elders wilde door ons het tapijt laten reinigen. Fijn dat de bureaustoelen en prullenbakken verplaatst zijn, weggezet, dat werkt makkelijker.
Photo
Photo
18-03-18
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Vanmorgen aanwezig voor tapijtreiniging in Noordwijk. Leuk bij deze klant al voor de 2e keer! Tapijt reinigen in de kamers boven, trap tapijt reinigen en het vloerkleed uit de woonkamer ook goed schoongemaakt. Wilt ook uw vloerbedekking of tapijt laten reinigen in Noordwijk? Telefoon 0181-64 94 87 of neem contact met ons op via de website: https://www.tapijtenreiniging.nl/tapijtreiniging-noordwijk/ Wij reinigen ook vloerkleden!
Add a comment...

Post has attachment
Bent u op zoek naar een professioneel dienstverlener die uw tapijt, vloerkleed of stoffen bank kan reinigen?
Schrikt u van de prijzen die u zag op internet?
De prijzen die wij berekenen zijn om blij van te worden. En ja, uiteraard hebben wij de nodige ervaring. Tapijtreiniging, vloerkleed reinigen, stoffen bankstel reinigen. Wat kost het reinigen leest u hier: https://www.tapijtenreiniging.nl/tarieven-tapijtreiniging-vloerkleed-reinigen-meubelreiniging/ Tevreden klanten, inmiddels kunnen we met enige trots vertellen dat Tapijtenreiniging al 18 jaar in veel plaatsen in Zuid-Holland een tevreden klanten bestand heeft opgebouwd. Na eens in de zoveel tijd zien we oude klanten terug. Want het reinigen was niet alleen goed maar ook de prijs beviel.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Het vroor maar dat geeft niet hoor!
We hebben er zin in. De stoffen delen autobekleding van deze Mercedes Benz (4 maanden oud) weer in nieuw staat. Handig toch je autobekleding laten schoonmaken enne gewoon voor de voordeur en last but not least betaalbaar voor ieders budget dus ook die van u.
PhotoPhotoPhotoPhoto
14-02-17
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Trap tapijt reinigen, een proefstukje laat zien hoe de hele trap er uit kan komen te zien. Want ook wij hadden zo onze twijfels... Mevrouw enthousiast en wij ook. Soms staan wij zelfs nog te kijken hoe mooi het trap tapijt weer kan worden. O ja tapijt lag er meer als 15 jaar!
Photo
Photo
03-02-17
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
9 januari 2017 in Barendrecht aanwezig woonkamer tapijt reinigen/impregneren. Meer als 10 jaar ligt het er en behoorlijk wat vlekken en ingelopen vuil. Iedere keer weer leuk dat klanten zo tevreden zijn. https://www.tapijtenreiniging.nl/tapijtreiniging-barendrecht/
Photo
Photo
2017-01-17
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Respect voor ondernemers die met een mooi ingerichte winkel klanten naar zich toe weten te trekken in Rotterdam. Het oog wil ook wat, lelijke vlekken in het tapijt valt niet alleen de winkel eigenaar op. Ook klanten die naar binnen wandelen kunnen niet anders concluderen dat er iemand is geweest die met vieze schoenen naar binnen is gelopen. Leuk zo’n klusje voor onze tapijt reiniging specialisten die met een kopje koffie met de winkel eigenaar de mogelijkheden om het gehele tapijt reinigen bespreken.        
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Kantoorstoelen, heeft u ze weleens laten reinigen? 
Uw kantoor wordt waarschijnlijk regelmatig op contactuele basis schoongemaakt.
Bureaus, toiletten en het stofzuigen zijn opgenomen in de werkzaamheden die zelden worden overgeslagen. Maar wat opvallend is uw bureaustoel, die wordt vaak vergeten!
En dat terwijl u deze dagelijks gebruikt en wat vaak voorkomt met meerdere personen.
Onhygiënisch, uw personeel eet achter z’n werkplek en er wordt nog weleens wat gemorst. Broodkruimels, koffievlekken. Geen man overboord! Onze schoonmaakprofs komen uw bureaustoel(en) reinigen en daarna impregneren kunnen ze weer een flinke tijd mee en het geeft uw werknemers weer een goed gevoel dat de bureaustoelen geen bacteriën meer bevatten. Meer informatie? http://www.tapijtenreiniging.nl/kantoorstoelen-reinigen/ 
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded