Profile

Cover photo
alif
5 followers|46,419 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

alif

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
Sippp.... Bangga jd wong srandil...


"̮ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ 
1

alif

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Wewww keren,,,,tapi sayangnya demi wanita
 ·  Translate
Story
Tagline
asih belajar
Introduction
  lamun sira paksa nulad,tuladhaning kanjeng Nabi,ohh ngger kadohan panjangkah,wateke tak betah kaki,rehne ta sira jawi,satitik bae wis Ahamdulillah,aja ngguru aleman,nelad kas ngepleki pekih,lamun pungkuh pangangkah yekti karahmat....

  alon-alon waton kelakon niat ingsune sinau lan sinau,,aja ngrasa bisa,,bisa a rumangsa
syukur diijabah bisa manunggaling kawulo gusti,gusti kang moho suci Alloh sampe temekane pati..

ngapunten kula tiyang bodo sejen ora kaya sira pada, sirane sing pada pinter-pinter lan linuwih
Bragging rights
ora ana blazz..
Links
YouTube
Basic Information
Gender
Male
Other names
ipey