Profile cover photo
Profile photo
Nur Hafzhan
102 followers -
20. Nocturnal homosapien.
20. Nocturnal homosapien.

102 followers
About
Nur Hafzhan's posts

Post has attachment
#happinessinthecity : LAFARGE TRUCK DESIGN COMPETITION!
Assalamualaikum, Guys, i am back bringing a good news to you guys yang sukakan art. Guess what? I think this is the right time for you guys yang sukakan creative design untuk tunjukkan bakat korang tu. No more conteng atas paper. Sekarang kita conteng kat t...

Post has attachment
Wordless Wednesday: "Oh ni saya bagi".
Assalamualaikum, Nope this is not that typical Wordless Wednesday sebab I
still going to write hahaha. Im sorry for breaking the rules. Still remember my recent post on Wordless Wednesday? You may click here to get on that entry. In this entry, I would say ...

Post has attachment
Different type of Ajan on social medias
Assalamualaikum, Im making a comeback! Not really hahaha. Tak boleh janji. I know I haven’t update my blog for like a decade. Aku
terharu betul those yang masih komen kat latest entry, yang mengisi cbox and
like my facebook fanpage tu walaupun dah Iama tak ...

Post has attachment
Wordless Wednesday: No plastic bag
Assalamualaikum, Pro tips: Sentiasa bawak extra foldable bag dalam handbag Pro tips 2: Jangan pakai handbag besar sangat kalau tak nak jadi mangsa Pro tips 3: Bawak troli walaupun barang korang nak beli tu sikit. Nanti senang nak bawak ke kereta terus. Tips...

Post has attachment
Im facing my fears. Not.
Assalamualaikum, If you guys remember my previous entry, me and my family went to Langkawi in early January. But if you dont, you may check out my entry ( here ). Okay now back to our topic. Well, sebenarnya aku takut tinggi. Aku takut nak langkah longkang ...

Post has attachment
2017 in Langkawi - Day 2
Assalamualaikum, Second day in Langkawi. Island hoping is a must in Langkawi. Again, like the previous entry I plan to post gambar je. Tasik Dayang Bunting . This is my second time datang sini. This place has been upgraded. Tempat dia looks way better than ...

Post has attachment
2017 in Langkawi - Day 1
Assalamualaikum, Me and my family pergi Langkawi awal Januari 2017. Dia macam alang-alang dah sampai Kedah tu, singgah sat la Langkawi. Pergi Kedah tu pulak sebenarnya ambil barang aku kat UUM. Tak payah acah-acah innocent macam tak bawak satu bilik masa du...

Post has attachment
Sara Is Missing
Assalamualaikum, Found this on facebook and i interested to try this game. Have you guys ever read abaout this? Yes, ni game. Horror one. Sangat recommended to those yang suka main game genre ni. Untuk Sara Is Missing (SIM) ni, korang macam acah-acah jadi d...

Post has attachment
131213 [Photo] Trip to Penang
Date: 13 December 2013 Vanue: Penang Camera used: Sony Xperia V Photo Editor: VSCO Cam Entry malas, so sumbat gambar je mampu. Ye la kata "One picture says 1000 words" ni aku letak banyak ni cukup la tu. ah lebih 1 juta words aku rasa ni. HAHAHA That moment...

Post has attachment
5 Things people wrong about me
Assalamualaikum, If you think i have one of any characteristic that i will list below then you are WRONG about me. Actually benda ni nak highlight common mistake yang orang nampak kat aku. Happened so many time bruhh Okay meh sini kita betulkan benda yang a...
Wait while more posts are being loaded