Profile cover photo
Profile photo
azni jaafar
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Aku rasa aku dah simpan “lump” di tengkuk aku ni hampir 3 tahun. Itupun aku hanya menyedari kewujudan lump ni masa aku pergi mengurut. Yelah dekat bahagian belakang manalah nak perasan kan. Serius tak perasan sampai lah akak yang biasa aku pergi urut tu…

Post has attachment
Kl2017 bakal melaburkan  tirainya Rabu ini. Tapi sesuatu yang dipelajari tanpa aku sedari, sukan membuatkan aku lebih patriotik. Aku lihat Sukan juga mampu menyatukan semua kaum. Semangat sukan sea kl2017 kali ini sememangnya membuatkan aku rasa “best”…

Post has attachment
Kunjungan ke booth traveloka di bukit jalil Kalau tak kerana kunjungan ke Bukit jalil tempohari bersama office mate, memang lah tak tahu yang traveloka gold sponsor KL2017. Padahal dah 2/3 kali masuk laman web https://www.kualalumpur2017.com.my/ untuk…

Post has attachment
STEEVYA PEMANIS GANTI GULA YANG BAIK UNTUK KESIHATAN Stevia atau nama saintifiknya Stevia Rebaudiana merupakan tumbuhan herba yang berasal dari Paraguay. Stevia telah lama digunakan oleh masyarakat di sana sebagai pemanis semula jadi dalam makanan,…

Post has attachment
Kalau orang tanya, apa kenangan yang aku tak boleh lupakan masa zaman kecik kecik masa bulan ramadhan, pasti lah kenangan berbuka puasa dengan adik beradik 9 orang di rumah berek bomba yang hanya ada 1 bilik, 1 ruang tamu, 1 meja..dan paling best pasang…

Post has attachment
Peluang belajar di Lake View College (LVC) Ilmu itu benteng utama untuk meningkatkan taraf hidup kita. Tanpa Ilmu kita sebenarnya akan ketinggalan. Pokok pangkalnya kena terus berusaha untuk meningkatkan diri. Peluang belajar untuk masa kini jika…

Post has attachment
Tips simpan duit raya Memang sungguh tak sangka iman sangat-sangat  menghargai duit raya yang dapat kali ni. Mungkin sebab dia dah pandai kira duit kut, maklumlah.. matematik darjah 2 dah makin susah.. haha.. so dah main angka-angka besar. Dan boleh paham…

Post has attachment
In recent years, Real Estate has been one of the juiciest topics buzzing around the world of investment. And for many reasons, more and more people are taking a keen interest in property for sale in Malaysia. If you are wondering why a lot of individuals…

Post has attachment
Semuanya gara gara dilla dok share dalam blog dia makan di D’kayangan  Steamboat Shah alam. Selalunya aku hanya makan steamboat di restoran Johnnys. Tapi tetiba bulan puasa ni teringin pulak nak makan di tempat yang buat buffet steamboat dan grill…

Post has attachment
Honestbee my penyelamat bulan puasa. Korang perasan tak bulan puasa ni, masa kita agak pack ya amat.  Untuk kes macam aku ni lah. Sebab lunch time aku memang tak suka keluar, aku prefer duduk ofis sahaja, pukul 4 petang lari amik anak. Beli juadah…
Wait while more posts are being loaded