Profile cover photo
Profile photo
mumtaz faezah
181 followers -
cinta Allah cinta abadi
cinta Allah cinta abadi

181 followers
About
mumtaz's posts

Post has attachment

Post has attachment
#RayaPickUpLine haha.. 
Photo

Post has shared content
Sometimes being silent is better than talk..

Sometimes we need our own privacy..just be understand! 😊
Photo

Post has attachment
Sometimes being silent is better than talk..

Sometimes we need our own privacy..just be understand! 😊
Photo

Post has shared content
Special 4 U Ladies
Carilah Lelaki yang Mampu Jadi Imam “Abang..hari tu ingat period dah habis. Ayang dah mandi, dah solat. Tapi hari ni keluar balik..kira period balik ke bang? ” ” Maybe kot. Try search kat google..” ” Dah tapi macam tak paham sangatla bang. Erm, Kak Erma cak...

Post has attachment
Special 4 U Ladies
Carilah Lelaki yang Mampu Jadi Imam “Abang..hari tu ingat period dah habis. Ayang dah mandi, dah solat. Tapi hari ni keluar balik..kira period balik ke bang? ” ” Maybe kot. Try search kat google..” ” Dah tapi macam tak paham sangatla bang. Erm, Kak Erma cak...

Post has attachment
SUKSIS FAMILY~
Bismillahirrahmirrahim... Assalamualaikum semua..terlalu lama sangat rasanya tak update blog nie..sampai kawan2 pun aa yang tanya x update blog ke faeza..hahaha.. berapa bulan ini amat bz dengan program SUKSIS dan di fakulti..x sempat nak update,,haha..btw ...
Wait while more posts are being loaded