Profile

Cover photo
Cik Itah
Attends Politknik Kota Kinabalu
Lives in Kota Kinabalu
268 followers|387,368 views
AboutPostsPhotos

Stream

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam. tak kenal blogger tu hehe
 ·  Translate
..bila seseorang pembaca blog yang sering bertandang dan dengan relanya mengikuti dan menyokong sebaik mungkin dengan komen-komen beliau di dalam kebanyakan entri kita, sebagai blogger apakah yang harus dilakukan untuk membal...
1
Add a comment...

Cik Itah changed her profile photo.

Shared publicly  - 
2
Cik Itah's profile photoZN ZAIN's profile photoKhalidin Mat's profile photo
3 comments
 
Angun dan ayu
 ·  Translate
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam. ehe da lama berlalu rupanya :)
 ·  Translate
1
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam. nice sharing :)
Mari Mengaji - Edisi Surah Kahfi bukan (alif, ba, ta) Kalau tak mampu nak baca semua baca 10 ayat awal dan akhir pun dah ok,,kalau hafal lagi bagus.. islam tidak menyusahkan (diri kita je selalu yang anggap susah) aku perli d...
1
ayu mee's profile photoCik Itah's profile photo
2 comments
 
insyAllah .. :)
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam. agaknya kut hihi
 ·  Translate
2
Add a comment...
Have her in circles
268 people
Nil Linlin's profile photo
Sekeping Seni's profile photo
Khamsi Abdullah's profile photo
fathii dzakwan's profile photo
Hanani Abdul Hamid's profile photo
Nimrod SitangGang's profile photo
Aku Penghibur's profile photo
mujahidah maisarah's profile photo

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam. nice ..love it <3
Mood tengah rajin la pulak...nak buat kerja system dekat PC ada masalah la pulak..Layan cerita bosan dah...Nak tunggu balik kerja pukul 7 pagi huhu..Apalagi update blog kesayangan la..Boleh yam nak tunjuk baju tempahan manik...
1
Che Siti Maryam's profile photo
 
wsalam...Thanz yer Cik Itah ^__^
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam. bagus aktiviti ni..dapat mengisi masa yang lapang di waktu petang :)
 ·  Translate
...inilah dia aktiviti yang berterusan ; Futsal@PANstadium , semangat sungguh nak jaga kesihatan..maklumlah semuanya punya 'aset lebih' yang tiada nilainya . ..dulu kebanyakan dari kami semuanya steady, perut rata ....masih k...
1
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam. thanks share pcl :)
Salam ; Kepada sesiapa yang belum buat rayuan boleh klik untuk muat turun (Download Borang Rayuan BR1M3.0) dan isi ruangan yang berkenaan. Boleh hantar terus ke Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) yang berdekatan dengan tempat ...
2
Add a comment...
People
Have her in circles
268 people
Nil Linlin's profile photo
Sekeping Seni's profile photo
Khamsi Abdullah's profile photo
fathii dzakwan's profile photo
Hanani Abdul Hamid's profile photo
Nimrod SitangGang's profile photo
Aku Penghibur's profile photo
mujahidah maisarah's profile photo
Work
Occupation
study
Employment
  • study, present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Kota Kinabalu
Previously
Kota Belud, Sabah
Story
Introduction
nothing special about me
Education
  • Politknik Kota Kinabalu
    present
Basic Information
Gender
Female
Other names
itah