Profile

Cover photo
Cik Itah
Attends Politknik Kota Kinabalu
Lives in Kota Kinabalu
278 followers|399,380 views
AboutPostsPhotos

Stream

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam. hee ada jugak pengalaman cinta muka buku ni tapi tak kekal hahhaha 3 tahun bercinta then.....takda jodoh kut ^_^
p/s malu pulak nak ngaku :D
 ·  Translate
Assalamualaikum.. Cinta Muka Buku..Give ur opinion?? btw arini shima nak buat entri pasal 'Bercinta Di Facebook ' atau  dikenali sebagai "cinta muka buku" macam lagu Najwa Latif tu.. hihi.. (: okay.. shima nak share...
1
Add a comment...

Cik Itah

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
salam...funny la :D
 ·  Translate
1
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam. all the best ya..:)
 ·  Translate
Jom join segment simple review ni... memang sangat simple.. Tak yah nak like page sampai beribu raban pun.. hihi.. Jom support segment ni.. Rugi tak join woii.. bhehee.. Siapa-siapa yang nak join, sila lah lembutkan jari...
1
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
memang geram..suka hati dia saja nak buang najis sana sini hukk!
 ·  Translate
#Ahad ...peluh bercerau memercik keseluruhan badan dan sampai menitis atas lantai tanpa perlu pi gym , tanpa perlu cari geng nak turun main futsal ..hah ! macam tu lah gambarannya...bertapa banyaknya kalori terbakar dalam bad...
1
PakcikLie PCL's profile photoCik Itah's profile photo
2 comments
 
hahahha..sabar jela :D
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam. tak kenal blogger tu hehe
 ·  Translate
..bila seseorang pembaca blog yang sering bertandang dan dengan relanya mengikuti dan menyokong sebaik mungkin dengan komen-komen beliau di dalam kebanyakan entri kita, sebagai blogger apakah yang harus dilakukan untuk membal...
1
Add a comment...
Have her in circles
278 people
Khalilah MNor's profile photo
TOKO ALAT FISIOTERAPI's profile photo
Azmi Ahmad's profile photo
Faiz Hafizy's profile photo
Nazarius Andrew's profile photo
syawal jamil's profile photo
Ammar Yasir's profile photo

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam. menarik ..
 ·  Translate
 One Day Snorkeling Trip - Koh Lipe Ground Package  RM210/person (Y2014)  Untuk pertanyaan ~ KOH LIPE Graound Package ;  Email : nazli.angkasa@gmail.com / karlisahalim@gmail.com Aturcara perjalanan di Koh Lipe...
1
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam. dekat kk pun sama hee hujan sakura ^^
 ·  Translate
Ya Allah, kuar-kuar dari rumah terkejut tengok pokok-pokok di kawasan rumah aku (area alor star) cantik sangat.. dah macam pokok sakura dah.. xpayah pergi oversea dah, alor star pun dah ada.. wahhhh.. teruja nya..sekarang kan...
1
sharifah shima's profile photo
 
wasalam.. owh yeke? cantikan bunga2 dia..:)
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
terasa rindu pulak dengan ibuu..:(
 ·  Translate
1
Cik Itah's profile photoaisyah ambris's profile photo
4 comments
 
betul tuu hukhuk
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam. all the best ^_^
 ·  Translate
Bismillahir Rahmaanir Rahim Alhamdulillah Nak join klik banner di atas ye. ^_^ Hari ini banyak betul GA mama join yer. Bukan apa, sambil BW, mama join juga la GA2 yang ada. Untuk support dan memeriahkan GA yang s...
1
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
1
Add a comment...
People
Have her in circles
278 people
Khalilah MNor's profile photo
TOKO ALAT FISIOTERAPI's profile photo
Azmi Ahmad's profile photo
Faiz Hafizy's profile photo
Nazarius Andrew's profile photo
syawal jamil's profile photo
Ammar Yasir's profile photo
Work
Occupation
study
Employment
  • study, present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Kota Kinabalu
Previously
Kota Belud, Sabah
Story
Introduction
nothing special about me
Education
  • Politknik Kota Kinabalu
    present
Basic Information
Gender
Female
Other names
itah