Profile cover photo
Profile photo
Bifrost Rejser
2 followers
2 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Vores 2018-2019-katalog er klar. Læs det online her. Du kan også ringe eller skrive og bestille et (60300100 / info@bifrostrejser.dk).
Add a comment...

Post has attachment
2017 markerer 100-året for Danmarks salg af de Dansk Vestindiske Øer. I den forbindelse udgiver forfatter Gunvor Simonsen en ny bog, som vi hos Bifrost Rejser er særlig begejstret for. Bogen giver et indblik i den danske slavehandel, og fremhæver en kolonimagt der nægtede slaverne en stemme.
De Dansk Vestindiske øer bliver fortsat i dag påmindet om deres danske fortid. Dansk kultur og handel har sat sine spor, som stadig kan opleves i dag. Du kan derfor få historien helt ind på livet gennem vores rejser til De Dansk Vesindiske Øer, med afgange både i november 2017 og februar 2018.
Du kan læse mere om Gunvor Simonsens nye udgivelse på følgende link.
http://politiken.dk/kultur/art5830367/Slaverne-ville-ses-som-v%C3%A6rdige-mennesker
Add a comment...

Post has attachment
Der er kun 6 pladser tilbage på vores koncertrejse til Wien med afgang d. 13. maj!

Så skynd jer at tilmelde jer og tag med Charlotte og Ole Faurschou til en fantastisk by, hvor I kan nyde det ypperste indenfor musik, kunst, arkitektur og konditorkager.
Oplev bl.a. Wiener Philharmonikerne, det overdådige Belvedere slot eller et af de mange museer.

Se det fulde dagsprogram på vores hjemmeside hvor du også finder en tilmeldingsformular.
https://bifrostrejser.dk/rejser/rejse-kulturrejse-koncertrejse-musikrejse-storbyferie-til-wien
Koncertrejse til Wien
Koncertrejse til Wien
bifrostrejser.dk
Add a comment...

I 2017 er det 100 år siden, at USA overtog Jomfruøerne fra Danmark, men resterne fra den danske kolonitid er stadig allestedsnærværende på øerne.
Med en af vores rundrejser til De Dansk Vestindiske Øer er der mulighed for selv at tage på opdagelse i et stykke Danmarkshistorie under kyndig vejledning af vores rejseledere.
Oplev bl.a. hovedstaden Charlotte Amalie som har flere aftryk fra danskertiden som f.eks. danske gadenavne og Den danske Kirkegård der fortsat er dansk territorium.

https://bifrostrejser.dk/destination/kulturrejser-til-de-dansk-vestindiske-oeer
Add a comment...

Er du også træt af overkogte kartofler, klumpet sovs og kål uden ende? Så forkæl dine smagsløg med en kulinarisk rejse til Napoli.
https://bifrostrejser.dk/rejser/rejse-kulturrejse-italien-storbyferie-kulinarisk-rejse-til-napoli
Add a comment...

Post has attachment
Her er en artikel om vores nye rejsemål, Salento. Vores kulinariske rejse med Rie Boberg har afrejse til november.
http://www.b.dk/rejseliv/slowlife-i-italienske-salento
Add a comment...

Post has attachment
Tag med på vores nye kulinariske rejse med Rie Boberg. Denne gang går turen til Salento - Italiens støvlehæl

https://bifrostrejser.dk/rejser/rejse-kulturrejse-italien-syditalien-gastronomi-og-slowlife
Add a comment...

Post has attachment
Tag på kulturrejse med Martin Breum til Tromsø og Svalbard. Det er en rejse til det nordligste nord til isbjørnenes og nordlysets land. Vi hører om ismarkens pionerer, rigsfælleskabet, kampen om rettighederne til Nordpolen og meget mere. Første afrejse er 18. februar 2017. Prisen er 15.995 kr., for mere information, se vores hjemmeside. https://bifrostrejser.dk/rejser/kulturrejse-til-tromsoe-og-svalbard
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Forestil dig vidunderlige Venedig; en sejltur i kanalerne, en tur på Markuspladsen, lækker italiensk mad, en tur til øer i lagunen, besøge alle de bedste kunstmuseer i området og få et 7 dags pas til Biennalen. Og så er det med Trine Ross som ekspertrejseleder! Kunne man drømme om meget mere? Nej vel? Tilmeld dig vores nye tur til Biennalen i Venedig, september 2017: https://bifrostrejser.dk/rejser/biennalen-i-venedig
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nu er det snart efterår, og det betyder det dejlige solrige vejr i Danmark falmer og de koldere dage er over os. Men vi har en kulturrejse til De Dansk Vestindiske Øer med afgang 18. november til 3. december 2016. Der er dejligt varmt i november/december på øerne og vi skal besøge alle tre øer: Skt. Thomas, Skt. John og Skt. Croix. Vi lærer om deres danske fortid på godt og ondt. Er du interesseret? Se mere på https://bifrostrejser.dk/rejser/kulturrejse-til-de-dansk-vestindiske-oer .
PhotoPhotoPhoto
2016-09-08
3 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded