Profile cover photo
Profile photo
Eiffel Kawaii
25 followers
25 followers
About
Posts

Post has attachment
Rindu.
Assalamualaikum, Hye, Tadi
aku tengok tengok blog yg dulunya aku selalu baca. Hampir semua telah mati. Aku
mula rindu. Dan
ada yang masih istiqomah, dan follower semakin mencanak. Wow! Okelah,
aku nak cuba isi masa lapang dengan perkara berfaedah jap. Bye.
Add a comment...

Post has attachment
Tips Mengawal Marah
Assalamualaikum, Hohoiiiiii!!! Setahun aku duduk
dalam gua. Menjadi anti-sosial. Dan hanya mengadap keletah anak aku. Stress. Seriously, pergi
kerja pun tak penat dan stress menjadi suri rumah. Apa yang aku buat di
rumah? Aku mula berhenti menonton drama te...
Add a comment...

Post has attachment
Masak Pun Jadi Masalah
Aku dah mula rajin nak update 8kali sehari, selagi belum limit. Aku lupa pulak nak cerita, aku rasa macam dah malas je nak memasak ni. Dan aku dah rasa macam kekeringan idea nak memasak. Memang sejak aku duduk dengan arwah makcik aku, aku dah terbiasa diber...
Add a comment...

Post has attachment
Internet Punya Cerita
Assalamualaikum... Oke, sebenarnya sejak aku dok Bukit Jalil ni, dah lama aku nak langgan internet ni, tak kisahla broadband ke mahu pon unify.  Husband aku ada dapat broadband 1G free untuk sebulan. Tu yg aku guna sekarang. Yang aku menyampah, nak bukak fb...
Add a comment...

Post has attachment
Frypan
Assalamualaikum... Dari pagi tadi aku dok meng google frying pan. Memandangkan aku pakai dapur induction, agak  kepayahan jugakla sebab tak semua frypan boleh guna kat dapur induction.  Aku dah survey, tapi tak tahu nak pilih yang mana. Aku usha dekat mudah...
Add a comment...

Post has attachment
Aisyah Umairah 6 bulan 3 minggu **agaknyala
Assalamualaikum,  Hai hai...Oke sebenarnya nak update sambil letak gambar Aisyah Umairah bebanyak tetapi masalahnya internat tak berapa nak ramai, jadi tak boleh nak letak. Bila duduk rumah jaga anak,antara yang bestnya ko boleh tengok perkembangan anak ko ...
Add a comment...

Post has attachment
Tinggal Kenangan
Assalamualaikum… Kini, pacdesign hanya tinggal
kenangan. Dan aku, tak tau bila lagi akan update blog. Entah bukak lagi blog ke
tidak. Ni gambar yg ada dalam simpanan pc aku masa aku tengah nak mengemas.
Add a comment...

Post has attachment
Gambar Je
Assalamualaikum, Malas nk taip pepanjang, Cuma masukan
gambar utk tatapan kekawan lain. Ni lah Aisyah Umairah
Add a comment...

Post has attachment
I won candy on the #googlebirthday doodle! Score: 65
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded