Profile

Cover photo
Eiffel Kawaii
22 followers|102,582 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Eiffel Kawaii

Shared publicly  - 
 
Masak Pun Jadi Masalah
Aku dah mula rajin nak update 8kali sehari, selagi belum limit. Aku lupa pulak nak cerita, aku rasa macam dah malas je nak memasak ni. Dan aku dah rasa macam kekeringan idea nak memasak. Memang sejak aku duduk dengan arwah makcik aku, aku dah terbiasa diber...
 ·  Translate
Memang sejak aku duduk dengan arwah makcik aku, aku dah terbiasa diberi menu untuk memasak. Kalau dia tak bagi pon, biasanya aku mesti akan tanya dia, nak masak apa. Hatta dia pi outstation sekalipun, aku akan call dia, semata nak cakap. “Akak, nak masak apani?” Nanti dia tanya balik, ...
1
Add a comment...

Eiffel Kawaii

Shared publicly  - 
 
Frypan
Assalamualaikum... Dari pagi tadi aku dok meng google frying pan. Memandangkan aku pakai dapur induction, agak  kepayahan jugakla sebab tak semua frypan boleh guna kat dapur induction.  Aku dah survey, tapi tak tahu nak pilih yang mana. Aku usha dekat mudah...
 ·  Translate
Aku usha dekat mudah, lelong, lazada. Lagi satu, aku tak tahu brand mana oke. Tefal tu aku usha gak. Tapi aku tak pasti yg mana satu boleh guna kat dapur induction. Ada iklan kat mudah, smuanya tak boleh letak kt induction. Payah naa. Last-last tengok kat Ikea, macam menarik je.
1
Add a comment...

Eiffel Kawaii

Shared publicly  - 
 
Tinggal Kenangan
Assalamualaikum… Kini, pacdesign hanya tinggal
kenangan. Dan aku, tak tau bila lagi akan update blog. Entah bukak lagi blog ke
tidak. Ni gambar yg ada dalam simpanan pc aku masa aku tengah nak mengemas.
 ·  Translate
Kini, pacdesign hanya tinggal kenangan. Dan aku, tak tau bila lagi akan update blog. Entah bukak lagi blog ke tidak. Ni gambar yg ada dalam simpanan pc aku masa aku tengah nak mengemas. Reactions: No comments: Post a Comment · Older Post Home. Subscribe to: Post Comments (Atom). Kriteria Camtaek ...
1
Afasz muha's profile photo
 
alfi dah berhenti kerja ke?
 ·  Translate
Add a comment...

Eiffel Kawaii

Shared publicly  - 
 
I won candy on the #googlebirthday doodle! Score: 65
1
Add a comment...

Eiffel Kawaii

Shared publicly  - 
 
(Sila percaya ini bukan kesah saia. Silalah percaya!**membuka mata besar-besar lagi bersinar dengan harapan ianya comel). Seorang makwe yang kebosanan dan sering diabaikan oleh pakwenye sedang duduk m...
1
Add a comment...
Have her in circles
22 people
Nur Ain Mohamad Tamim's profile photo
Nur Kaloi's profile photo
ahmad syauqi's profile photo
Ruzaimi 'Dik Mie''s profile photo
Diana Kuddus's profile photo
Fadzhila Sabri's profile photo
Afasz muha's profile photo
Nockman Knockman's profile photo
intizar ghafoor's profile photo

Eiffel Kawaii

Shared publicly  - 
 
Internet Punya Cerita
Assalamualaikum... Oke, sebenarnya sejak aku dok Bukit Jalil ni, dah lama aku nak langgan internet ni, tak kisahla broadband ke mahu pon unify.  Husband aku ada dapat broadband 1G free untuk sebulan. Tu yg aku guna sekarang. Yang aku menyampah, nak bukak fb...
 ·  Translate
Husband aku ada dapat broadband 1G free untuk sebulan. Tu yg aku guna sekarang. Yang aku menyampah, nak bukak fb kemain la lama bebenar.Tension aku. Maka, dah lama la aku tak dapat online. Lagi satu, aku baru google itu ini sikit, sekejap je dah habis 300Mb.Tu baru sekejap, ...
1
Add a comment...

Eiffel Kawaii

Shared publicly  - 
 
Aisyah Umairah 6 bulan 3 minggu **agaknyala
Assalamualaikum,  Hai hai...Oke sebenarnya nak update sambil letak gambar Aisyah Umairah bebanyak tetapi masalahnya internat tak berapa nak ramai, jadi tak boleh nak letak. Bila duduk rumah jaga anak,antara yang bestnya ko boleh tengok perkembangan anak ko ...
 ·  Translate
Tadi bila aku tinggalkan nak basuh pinggan, macam biasa, dia menangis berjurai-jurai air mata sambil panggil mama...kalau minggu lepas, dia menangis dengan posisi macam nk merangkak dan tangan sebelah macam memanggil mama. Kali ni, dia dah merangkak sampai ke tengah hall.
1
Add a comment...

Eiffel Kawaii

Shared publicly  - 
 
Gambar Je
Assalamualaikum, Malas nk taip pepanjang, Cuma masukan
gambar utk tatapan kekawan lain. Ni lah Aisyah Umairah
 ·  Translate
'treatment' 18X abang abg adik akak aktiviti angan anon anoy artikel backlink bajar bawak kete beliau bengang berat berita blogger bola? bosan btg berjuntai bufday bukan TB bz c gedix camne? camtaek canteyq+camtaek Cara Mandi carutan cedey ceritaek cerpen tak panjang citer contest cuti doraemon ...
1
Add a comment...

Eiffel Kawaii

Shared publicly  - 
 
'treatment' 18X abang abg adik akak aktiviti angan anon anoy artikel backlink bajar bawak kete beliau bengang berat berita blogger bola? bosan btg berjuntai bufday bukan TB bz c gedix camne? camtaek canteyq+camtaek Cara Mandi carutan cedey ceritaek cerpen tak panjang citer contest cuti doraemon ...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
22 people
Nur Ain Mohamad Tamim's profile photo
Nur Kaloi's profile photo
ahmad syauqi's profile photo
Ruzaimi 'Dik Mie''s profile photo
Diana Kuddus's profile photo
Fadzhila Sabri's profile photo
Afasz muha's profile photo
Nockman Knockman's profile photo
intizar ghafoor's profile photo
Links
Contributor to
Basic Information
Gender
Female
Apps with Google+ Sign-in