Profile

Cover photo
Terisa Hoehn
16 followers|3,528 views
AboutPostsPhotosVideos
People
Have her in circles
16 people
valeria gabor's profile photo
anabel simeone's profile photo
peter proust's profile photo
helen much's profile photo
ramona roman's profile photo
helen nut's profile photo
helen truith's profile photo
Radio Pentru Voi - Muzica Populara's profile photo
regim hotelier's profile photo
Basic Information
Gender
Female
Story
Introduction
Inutil să spun că Bulgaria este promovarea în sine ca o oportunitate de investitie mare. Eu nu sunt presupunând regim hotelier mamaia că nu este, eu doar pretind că România este o investiţie mai bună şi mai sigură şi cu potenţial mai mare.

DE CE?

Pune-ti cateva intrebari:

Cât de des aţi citit sau văzut o reclamă despre investiţii în Bulgaria? Cred că destul de mult.
Cât de des aţi văzut români cu proprietăţi de promovare comercială în mass-media internaţionale? Nu că de multe ori!

Acest lucru nu este, deoarece dezvoltatorii din România nu ştiu nimic despre marketing. În fapt, ele sunt mari dezvoltatori internaţionale cu experienţă în pieţe, cum ar fi Spania şi Israel. Ei nu au nevoie de pe piaţă din afara România, deoarece ele se bazează pe cererea locală. Acesta este un semn de piaţă foarte sănătoase şi de potenţialul fantastic. Acesta este semnul că investiţia va creşte în condiţii de siguranţă.

Bulgaria se promovează ca Spania şi pentru noi acum functioneaza. Investitorii cumpara proprietati in speranta de a le închiria la un număr tot mai mare de turişti. De asemenea, ei spera intr-o zi ei vor vinde casa la cineva care va plăti de două ori preţul iniţial.

Turiştii vor ajunge? Sigur, ci doar pentru că Bulgaria este ieftin. În caz contrar, turistii vor merge în Grecia, regim hotelier mamaia Spania, Italia sau Franţa. Şi fiind ieftine de investiţii bulgar nu va oferi mai mult de o chirie.

Va este de vânzare în contul de profit mare? Aceasta este de fapt o întrebare dificilă. Oamenii ar cumpăra case în Bulgaria, în principal pentru că este ieftin. Da, ţara este frumoasă, dar nu este atât de atractiv precum Spania, nu are nici o iarnă caldă ca şi Cipru nu este seducătoare ca Italia sau Franţa. Deci, în cazul în care proprietăţile sunt prea scumpe, pur şi simplu nu va vinde. A dublat preţurile actuale şi va fi capabil să cumpere o casă frumoasă mare în peisajul fantastica de Croaţia sau un apartament în Spania foarte de dorit. Acesta este motivul pentru ieşirea de profitabilă din piaţa imobiliară bulgară este atât de discutabilă.

România este diferit. Piaţa imobiliară este orientat cererea locală. Clasa de mijloc în continuă creştere oferă o piaţă pentru inchirierea si vanzarea de proprietati, cu furnizarea în imposibilitatea de a satisface cererea de cel puţin 15 ani. Aceasta este ieşirea de profitabil.

CONCLUZIE:

În timp ce Bulgaria, creşterea reală a pieţei imobiliare depinde în principal de cumparatori straini, România regim hotelier mamaia piaţa imobiliară este puternic impins de cererea locală provenind de la noua clasă, de mijloc foarte activă şi de succes. Flux de tranzacţii amplificat este de aşteptat pentru următorii 10-15 ani, în timp ce oferta de pe piaţă şi cererea va sanse de a obtine echilibrul. Investitorii străini vor avea un rol pozitiv, dar nu va reprezenta principalul motor al acestei tendinţe puternice.

Stream

Have her in circles
16 people
valeria gabor's profile photo
anabel simeone's profile photo
peter proust's profile photo
helen much's profile photo
ramona roman's profile photo
helen nut's profile photo
helen truith's profile photo
Radio Pentru Voi - Muzica Populara's profile photo
regim hotelier's profile photo

Terisa hasn't shared anything with you.

People are more likely to share with you if you add them to your circles.