Profile cover photo
Profile photo
diana fedora
84 followers
84 followers
About
diana fedora's posts

Post has attachment
Autumn in Korea || Anyeong Seoul!!
Igt nak sekalikan aje 1 entry. Tapi mesti mengambil masa yg lame.  So terima jer la k part by part. Menjadi kebiasaan kalau nk g travel lame2 mesti akan park kereta kat ERL Putrajaya ni.  Berbumbung dan murah la sikit rate dari park kat KLIA tu kan.  Korg k...

Post has attachment
Autumn in Korea
Lama menyepi kini muncul Kembali. HaHa. Muncul sebab ade cerita la kan? Kalau x harus tenggelam sampai ke sudah. Travelogue kalini kite ke Korea 5Hari 4Mlm .  22 Oct 2016 - 28 Oct 2016 Kalau xshare rasa mcm rugi sbb mostly org akan tanye "Bape kos?" "Tak ma...

Post has attachment
Buffet Ramadhan Putrajaya Shangri-La
Tahun ni company aku belanje mkn kat Putrajaya Shangri-La pulak sempene ramadhan ni. Kalau x asik Hilton PJ jer. Jemu asik sama jer. Ubah selere pulak.. Habis keje terus balik umh, amik Hafiz bagai bawak gi Putrajaya. Sib baik la jln sume ok xde heavy traff...

Post has attachment
JJCM || Me'nate Steak House
Dah lama teringin nak try mkn kat Me'nate Steak House . Tapi bila duk pk harga mahal tu yg x pergi2. Takutnyer pasal. Kebetulan SIL ajak jumpe kat Me'nate, daku pon terus ON!! Mmg dah set dlm otak ni nak mkn Lamb Chop. Sampai jer terus gi kat freezer dia th...

Post has attachment
JJCM || Restaurant Mohammad Chow
Setelah sekian lama tak buat JJCM.  Kalini nak review Restaurant Mohammad Chow , Bukit Antarabangsa - Chinese Muslim Kitchen.  Kakak ipar aku la ni beria ajak nk try pekene kat restaurant ni plak. I olls on ajer. Kitaorg dtg ber3 tapi order lauk mcm x mkn 2...

Post has attachment
3H2M Grand Lexis Penang
Labor Day haritu korg gi mana? Kitaorg pakai pi Penang ja. Memula igt nak try Grand Lexis kat PD, tp tgk harga mengancam sgt kalau pergi 2 mlm. Tetibe terusha Grand Lexis Penang harga sgt Woww!! mmg mampu milik. Terus Booked!! Aku booked kat Booking.Com aje...

Post has attachment
KL Bird Park
Tak tahu nak bawak anak2 pegi jln2 mane? Moh la bawak gi KL Bird Park . At least ada la jgk kan aktiviti dorg dari duk memerap kat umh sambil tgk youtube. eh eh eh.. HaHaHa Ni entrance fee utk masuk KL Bird Park. RM27 utk Adult.  Hafiz bawah 3 tahun so FREE...

Post has attachment
Bukit Tinggi Pahang
Nama jer org pahang tapi tak pernah lak gi Bukit Tinggi .  Last weekend main terjah jer buat plan nk gi Bukit Tinggi .  Klau merancang pon kekdg x menjadi jugak, yer dak? HiHi.. Budak ni skang mmg suka sgt pakai cermin mata. Last2 terpaksa la bli kat DIY.  ...

Post has attachment
Kerja lebih mudah bile dah register Easy Parcel =)
Haaa, ni nak share benda baik utk peniaga online. Sejak 2 menjak ni aku dh aktif balik dah dlm jual menjual online ni. Bile ada baby, kite jual brg baby la pulak kan =) Boleh usha instagram @dianadekna Normally skang balik keje jer aku terus pi Poslaju Bric...

Post has attachment
Bali Tour || Krisna
Kalau duduk area kuta or legian, mahal tau kalau beli souvenir kat sana.  Biasala tempat pelancongan. Kalau korg nak g beli sourvenir mcm kcg ker, baju ker, beg ker, keychain ker bagai pegi jer kat Krisna . Sini memcm ada and harganya pon MURAH. Tak tahu la...
Wait while more posts are being loaded