Profile cover photo
Profile photo
Fyra ahmad
135 followers -
Life's the beach. Enjoy the waves.
Life's the beach. Enjoy the waves.

135 followers
About
Posts

Post has attachment
Depresi
Assalamualaikum Penat berjalan sendiri Aku perlu kaki yang ketiga keempat Tolong aku bantu berdiri Aku takut aku terjatuh lagi Penat mengengam pasir Jika ada yang tercicir Berat bahu aku untuk menampung satu dua atau seterusnya butir pasir Cuba berjalan dia...
namayangteratas.blog: Depresi
namayangteratas.blog: Depresi
namayangteratas.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
H.O.B.I.
Assalamualaikum Aku ni kan sejenis manusia yang kalau marah, sedih, boring mesti rasa nak menulis, menulis dan menulis. Dulu rajin sangat post status kat media sosial. Mesti ada friend aku yang meluat gila tak habis-habis asyik naik status aku sahaja dekat ...
namayangteratas.blog: H.O.B.I.
namayangteratas.blog: H.O.B.I.
namayangteratas.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Susah ke nak romantik, guys?
Assalamualaikum TERdengar sebuah lagu, 'Aku sayang kamu', nyanyian Harissa Adlynn. Lepas tu aku macam, eh best juga lagu ni. Tetiba je kan teringatkan suami. Apa lagi send la lagu tu ke suami. Keesokkan harinya, baru teringat nak bertanya tentang lagu tu. '...
Diari Naurah: Susah ke nak romantik, guys?
Diari Naurah: Susah ke nak romantik, guys?
namayangteratas.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Segmen 24 Jam Bloglist #29 Mialiana.com
Segmen 24 Jam Bloglist #29 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan April, Mei dan Jun 2018 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 15 Mac 2018 , iaitu tepat jam 1.00 petang sehingga hari esok, 1.00 petang 16 Mac 2018 . Semua dijemput join. Syarat-syaratny...
Add a comment...

Post has attachment
Tutorial daftar ASNB secara online
Assalamualaikum Rasanya entry kali ni tak berapa nak up to date kan. Semacam ketinggalan gerabak keretapi. Tapi rasanya ada sesetengah yang masih belum tahu tentang cara daftar online akaun ASB. Jadi, tidak salah rasanya aku update di blog ni. Psttt, sebena...
Add a comment...

Post has attachment
Thaqif anak ibu
manja ibu Tengah siap-siap nak pi kerja. Thaqif mai bagi tau 'Ibu Thaqif takmau' dengan nada sebak. Ibu melutut tanya dia. ' Kenapa Thaqif takmau pi rumah mak?' Dia dengan nada sebak jawab lagi, ' Ibu Thaqif takmau. Thaqif nak ikut ibu'. Lepas tu asyik ulan...
Diari Naurah: Thaqif anak ibu
Diari Naurah: Thaqif anak ibu
namayangteratas.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Budak 2 tahun yang berkecil hati
Assalamualaikum Hari ni nak story pasal anak teruna sorang ni. Oleh kerana, cuaca agak panas sekarang ni. Ibu ayah decided nak kasi rata rambut dia. Biar selesa sikit. Lagipun anak lelaki kan, ibu memang suka tengok bebudak yang rambut ala-ala army. Nampak ...
Add a comment...

Post has attachment
Bertukar ke susu SUSTAGEN JUNIOR 1+
Assalamualaikum. Sambungan daripada kisah Thaqif cirit birit hari tu. Ibu decided nak tukar susu Thaqif dari LACTOKID sebelumnya ke ANMUM. Macam mana entah boleh terbeli SUSTAGEN JUNIOR 1+ (vanilla flavor) pulak. Nampak sangat pegangan ibu tak kuat. HAHA Eh...
Add a comment...

Post has attachment
Apa yang dipandang?
Assalamualaikum Cuma sekadar luahan. Aku ni kerja sorang-sorang dekat office. Yes SORANG je. Sebab yang lainnya dah diberhentikan dan ada juga yang berpindah ke new branch. Jadinya tinggal aku sorang je yang masih ditahan daripada berhenti. Itu cuma mukadim...
Diari Naurah: Apa yang dipandang?
Diari Naurah: Apa yang dipandang?
namayangteratas.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bertukar ke susu SUSTAGEN JUNIOR 1+
Assalamualaikum. Smbungan daripada kisah Thaqif cirit birit hari tu. Ibu decided nak tukar susu Thaqif dari LACTOKID sebelumnya ke ANMUM. Macam mana entah boleh terbeli SUSTAGEN JUNIOR 1+ (vanilla flavor) pulak. Nampak sangat pegangan ibu tak kuat. HAHA Eh ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded