Profile cover photo
Profile photo
Baum Elektrotechniek
About
Posts

U kent vast en zeker mensen die in het verleden te maken hebben gehad met een blikseminslag in huis. Een blikseminslag is niet alleen een enge situatie, ook kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat u tijdens een blikseminslag een grote schok kunt krijgen als u een apparaat gebruikt wat aangesloten is op de netstroom. Er zijn gelukkig een aantal stappen die u uit voorzorg zou kunnen nemen om de kans op een blikseminslag te minimaliseren. In dit artikel geeft onze elektricien u een paar voorbeelden van deze stappen: http://elektriciensdenbosch.nl/blikseminslag-huis-hoe-voorkom

Post has attachment
Bij het aanleggen van bedrading door een woning moet de veiligheid altijd op de eerste plaats komen. Elektriciteit kan namelijk potentieel voor groot gevaar zorgen. Woningbranden en elektrocutie zijn twee gevaren die absoluut vermeden moeten worden. Het is daarom belangrijk dat je bij het aanleggen van bedrading verschillende regels in acht neemt. Deze regels zijn opgesteld om de veiligheid in een woning te kunnen waarborgen. Een eerste zeer belangrijke ongeschreven regel is bijvoorbeeld dat je werkzaamheden aan elektriciteit beter aan een elektricien overlaat wanneer je hier zelf geen verstand van hebt. Hiermee voorkom je dat je jezelf niet elektrocuteert. Ook weet je zeker dat alles veilig wordt aangesloten.

Post has attachment
Inductie is een aparte manier van het opwekken van warmte. Door middel van dit proces kan worden gekookt op een inductiekookplaat, zoals er ook gekookt kan worden op een keramische kookplaat of op een ‘ouderwets’ gasfornuis. Lees nu ons nieuwe blog artikel!

Post has attachment
Bent u van plan om een overkapping in uw tuin te bouwen? Let dan op het aanleggen van elektra. Het slimste is om dit werk over te laten aan een vakbekwame elektricien, zodat u zeker weet dat alles veilig en goed is aangesloten.

Post has attachment
Goede buitenverlichting rondom uw woning heeft baat bij het weren van inbrekers in uw woning. Laat daarom een plan opstellen door een ervaren elektricien, om uw verlichting zo efficiënt mogelijk te laten werken rondom uw huis.

Het is weer de tijd van het jaar dat het langer licht is. Denk daarom aan uw energieverbruik en laat die lampen lekker uitstaan. U bespaart hier een hoop kosten op en tevens draagt u bij aan een beter milieu!

Post has attachment
Wanneer de temperatuur gaat zakken in de wintermaanden stijgt ons elektriciteits- en gasverbruik. Met dit verbruik stijgt ook onze energierekening en CO2 uitstoot. Als we minder gas en elektriciteit kunnen verbruiken in de wintermaanden besparen we daarmee geld en dragen ook nog eens bij aan een beter milieu. In dit artikel geven we je een aantal tips die je in staat stellen om gas en elektriciteit te besparen. 

Zeker in deze tijd is het goed om op sommige gebieden energie te besparen. Maar hoe dan? Door middel van het installeren van LED-verlichting bespaart u op uw energiekosten. Onze gekwalificeerde loodgieters zijn op de hoogte van deze laatste technieken. Ook zijn wij in bezit van de laatste LED-verlichtingen. Neem contact op voor verder informatie!

Het is weer de tijd van het jaar dat het vroeg donker wordt. Ga ook in de donkere maanden zuinig met energie om: laat niet onnodig licht aanstaan, en zet elektronische apparatuur uit als u deze niet gebruikt. Dit kan u flink in de portemonnee schelen. Voor advies kunt u contact opnemen met onze elektriciens! 
Wait while more posts are being loaded