Profile cover photo
Profile photo
Shasratul Kamaruddin
12 followers -
Think Beauty, Think Shaklee, Think Amee8rah
Think Beauty, Think Shaklee, Think Amee8rah

12 followers
About
Posts

Post has attachment
Berbaloikah Kursus Spa TWB RM1999?
Kami sering didatangi oleh mereka yang nak join kursus spa atau dah join kursus spa yang bernilai RM4000 ke atas. Dan ada di antara mereka siap dah berhutang semata-mata untuk beli produk dan satu alatan spa. Berbaloikah berhutang 2-3 tahun semata-mata untu...
Add a comment...

Post has attachment
Peluang Kerjaya Bersama TWB
Sekarang ramai wanita mencari pendapatan kedua. Perasan tak? Yela, dengan taraf ekonomi yang semakin mencengkam, memang logik la ramai wanita ambil keputusan ni. Bukan je wanita kerjaya. Surirumah pun turut sama nak cari pendapatan lebih untuk bantu keluarg...
Add a comment...

Post has attachment
Testimoni Buat Duit Dengan Spa TWB 💕
Selalu cerita pasal TWB je kan? Apa kata hari ni kita tengok testimoni pulak. Banyak tau. Tapi saya kongsi sikit je dulu malam ni ye. Nanti lain kali saya kongsi lagi banyak ☺ Sebelum tu, bagi sesiapa yang tak tahu lagi apa tu TWB, boleh klik link-link di b...
Add a comment...

Post has attachment
Membina Spa Shaklee Bersama TWB 💕
Ramai orang mengakui... "Saya takut la nak buka spa ni. Bimbang juga kalau jadi apa-apa kat muka orang" "Saya ni memang terfikir juga nak buka spa. Tapi tak berani." "Saya pernah sertai kursus spa sebelum ni. Tapi pening fikir nak guna produk apa. Tak boleh...
Add a comment...

Post has attachment
Kelas Spa 1 Hari Bersama TWB 💕
Anda seorang ibu yang pening fikir mana nak tinggal anak kalau nak pergi mana-mana? Atau anda seorang wanita yang snaga sibuk dan masa anda untuk belajar spa sangat terhad? Anda mesti seronok sangat dengan pengumuman ni. Kursus spa bergerak TWB   menawarkan...
Add a comment...

Post has attachment
Kursus Spa TWB - Termurah di Pasaran!
PROLOG "Ee tolong aku. Bila dah kahwin ni aku rasa banyak sangat dugaan. Aku tak kuat nak hadap masalah ni sorang-sorang." Tiba-tiba sorang kawan whatsapp tengah malam. "Kenapa beb? Kongsi la, mana tahu aku boleh tolong." "Entahlah. Bukannya aku tak bahagia...
Add a comment...

Post has attachment
#AkibatJoinTWB, Guru Pendidikan Khas Ni Mampu Ada Simpanan RM9K!
Selamat awal pagi korang. Pagi-pagi ni teruja sangat nak kongsi dengan korang mengenai sorang cikgu pendidikan khas yang gajinya tak la setanding cikgu pakar pun. Tapi mampu ada simpanan RM9K dan ada simpanan emas! Memberangsangkan kan? Tapi bagaimana cikgu...
Add a comment...

Post has attachment
Kenapa Kami Pilih Youth Shaklee Bersama Spa TWB? - Anda Pasti Kagum Dengan Kesannya.
Selamat pagi semua 😊 Bangun pagi ni dengan ceria, hati melonjak-lonjak nak tulis blog ni. Walaupun semalam penat sikit backpacking naik bas, naik keretapi ke KLIA daripada Kuantan, tapi seronok sebab boleh bagi Ayra Zahra tersayang ni merasa bercuti dengan...
Add a comment...

Post has attachment
Income 3 Angka, Servis Minima 2 Jam - Segalanya Mungkin Dengan Kursus Mobile Spa Termurah TWB
Alhamdulillah segala puji bagi Allah ❤❤ Hasil 5 jam buat servis spa Mudahnya jadi magnet duit dengan ilmu dalam kursus mobile spa TWB ni. Ni saah satu sebab kenapa TWB tak buat pakej facial sahaja. Sebab ramai orang request nak pakej. Pakej yang kursus mobi...
Add a comment...

Post has attachment
Anda Banyak Hutang? - Ketahui Cara Bebas Hutang Melalui Bisnes Spa TWB
"Gaji macam air. Dapat je gaji, bayar hutang itu, hutang ini. Dah tinggal cetoet untuk duit makan bulan ni" "Pergi kerja nak cari duit. Dapat duit habis bayar hutang." Ni antara perkongsian yang selalu kita dengar. Memang betul kan? Hutang ni banyak sangat....
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded