Profile cover photo
Profile photo
aida deq su
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Tempat berteduh - Fasa 1
Assalammualaikum.. Alhamdulliah.. bersyukur kepada Allah kerana segala yang rancang berjalan dengan lancar. Akhirnya selepas menimbang dari pelbagai sudut.. kami memilih Syarikat ZYQ Engineering untuk membina rumah kami. Lawatan ke opis ZYQ Engineering binc...
Add a comment...

Post has attachment
**
3.13 am waaa waaa waaa.. pagi-pagi dah stress. dok tengok gambar lama-lama hati kita nie jadi sakit wak.. kurusnya kita.. sekarang nie macam di pam-pam.. Semalam timbang berat kita dah 41kg.. ok nagis tengok penimbang tu. sebelum ni berat kita boleh cecah 3...
Add a comment...

Post has attachment
Love is Passion
3.10 pm teruja tengok tajuk.. Kehidupan tidak boleh di pisahkan dengan kasih sayang kan. even benci macam mana pun dengan seseorang masih terselit sedikit kasih buatnya. yup aku masih benci pada orang yang dah rosakkan kehidupan kami sekeluarga. tapi bila k...
Add a comment...

Post has attachment
Cepat letih.. cepat lupa.. pastu bertambah blur.. hmmm
12.55 am Tah bila nak hilang tabiat kacau org tengah mlm2.. bila mlm
je baru dtg idea mencurah2 nak bercerita.. mcm pelik je.. ramah mesra dalam
tulisan tapi bila jumpa xtau nak ckp apa.. nak reaksi mcm mana.. sbb tu ada je
org yg tak suka.. byk sgt simpan ...
Add a comment...

Post has attachment
Happy Birthday Nur Ikhlas - 6 Tahun
1.38 pm serius.. rindu sangat dengan budak nie. Hari ini birthday Nur Ikhlas yang ke 6 tahun.. Cepat sangat budak nie membesar. dah makin cantik dan bijak. alhamdullilah semalam dengan rasminya satu gigi depan nur ikhlas telah di cabut. hee hee rogak dah an...
Add a comment...

Post has attachment
2NE1 - Goodbye
[CL] Look We gotta talk... It's just... Something just gotta get out of my chest, I... Hmmnnn...Bye Baby Hmmnnn no... Oh oh oh oh oh... Oh oh oh oh oh... [CL] Baby come here and sit down, let's talk I got a lot to say so I guess I'll start by Saying that I ...
Add a comment...

Post has attachment
Love this moment!!
5.45 pm life is short.. kan.. kita hidup ni cuma untuk 3 saat sahaja.. untuk 3 saat tu lah kami nak grab sebanyak mungkin peluang. ini bercakap mengenai kehidupan ok.. hari ini.. semuanya berjalan lancar. Alhamdullilah. tak berapa stress dan semuanya agak t...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded