Profile cover photo
Profile photo
Siti Zaleha
6 followers -
Shaklee Independent Distributor SID 960761
Shaklee Independent Distributor SID 960761

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Vitamin C Dan Kolagen Agen Antipenuaan
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Sejauh manakah pengambilan Vitamin C dan kolagen berkesan sebagai agen mengekalkan kecantikan. Saya nak berkongsi kebaikannya untuk wanita berusia 40-an. Vitamin C mempunyai pelbagai fungsi yang baik untuk tubuh, ...
Add a comment...

Post has attachment
Jangan bertangguh!
Mulakan misi menurunkan berat badan anda mulai hari ini!
Add a comment...

Post has attachment
5 Tips Turunkan Berat Badan Dengan Cepat
Assalamualaikum semua. Sihat berdetox pagi ni?šŸ˜‰šŸ˜Š Yang belum mula bolehlah mulakan. Yang dah mula teruskan šŸ’ŖšŸ’Ŗ Positif pagi bawa tuah hingga ke malam. Saya nak share tentang tips turunkan berat dengan cepat. Selepas sarapan, boleh mula isi perut dengan #a...
Add a comment...

Post has attachment
Kesan Dan Faedah Pengambilan Collagen Powder
Kesan dan faedah pengambilan Collagen Powder: ANTI PENUAAN ā€“ mengurangkan liang pori-pori (pori-pori terbuka), kedutan dan garis halus MENGHIDRATKAN ā€“ Melembapkan kulit MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT ā€“ Menjadikan kulit lebih anjal, lembut dan tegang MELICINK...
Add a comment...

Post has attachment
Tanda-tanda Fatty Liver
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Tanda-tanda Fatty Liver BMI tak normal Berat badan naik mendadak Badan berat Obesiti Bangun pagi tapak kaki sakit Mata putih kelihatan kuning muda Kita study diri kita. Apa keperluan yang badan kita perlukan. Yang...
Tanda-tanda Fatty Liver
Tanda-tanda Fatty Liver
sitisimplyhealthy.com
Add a comment...

Post has attachment
Jom DETOX the Shaklee way!
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Pengalaman orang yang pernah sakit mengajar untuk lebih sihat. Kolesterol tinggi, fatty liver, asid urik tinggi. Sekarang semua clear tanpa rawatan doktor. Subhanallah sungguh bermanfaat. Bila dah sakit, kita tak ...
Jom DETOX the Shaklee way!
Jom DETOX the Shaklee way!
sitisimplyhealthy.com
Add a comment...

Post has attachment
Anak Sihat Bertenaga Dengan OmegaGuard
Alhamdulillah anak IQ hebat saya dah lena tidur. Rehat cukup insyaAllah esok pagi bangun dengan muka senyum ceria. Seronok je nak pergi kerja tengok muka anak ceria kan. Pagi-pagi biasanya dia dah pandai ambil kerusi sendiri buka botol OmegaGuard. Umur 1-3t...
Add a comment...

Post has attachment
Jom Rasa Kesan Herblax Untuk Detoks Parasit
Alhamdulillah hari yang sempurna hari ini. Berminggu-minggu berkongsi menu detoks parasit dengan kawan-kawan detoks. Bila dah rasa kesannya, bolehla kita bantu orang lain yang berminat nak detoks juga. Semalam terima whatsapp yang berminat untuk cuba supple...
Add a comment...

Post has attachment
Menu sahur puasa yang cepat dan ringkas. Beri tenaga sepanjang hari. Kadar glukosa dalam badan stabil.
Add a comment...

Post has attachment
Smoothie Strawberi ESP untuk sahur puasa sunat
Esok hari Khamis. Untuk yang berpuasa esok mesti terfikir kan nak sahur apa la esok pagi ni. Baru-baru ni baru buka Shell Out Subang Bestari. Dekat je dengan rumah. Dah pergi jengah ok la makanan bersesuaian dengan RM50 per set. Biasanya kalau makan ala-ala...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded