Profile cover photo
Profile photo
MS SEHA
430 followers -
"Ma QadarAllah Khair"
"Ma QadarAllah Khair"

430 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Stay.
Assalammualaikum. Hai! Very short entry... maybe. Setelah sekian lama tak menulis dalam blog, macam tak tahu pula nak start macam mana. haha. Insha Allah akan mula menulis semula sebab mungkin lepas ni dah tak sesibuk sebelum ni. harap-harap la ya.  Alhamdu...

Post has attachment
Public
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my.
Assalamualaikum. Dengan rasa rendah hati Fiza menjemput semua pembaca blog Ourmemoria.my untuk sama-sama memeriahkan Giveaway yang dianjurkan sendiri oleh Fiza. Copy dan klik banner untuk penyertaan Giveaway Dior Miniature Perfume Mini  bermula pada hari in...

Post has attachment
Public
Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco
Bismillah. Assalammualaikum. Hai! KLIK BANNER UNTUK JOIN Giveaway berlangsung dari 25 Mac 2017 hingga 15 April 2017 IG: ms.seha Email: syaidahseha@yahoo.com Good luck! ❤

Post has attachment
Public
Lazada Birthday Blogger Contest
Bismillah, Assalammualaikum. Hai. Contest pertama yang saya sertai untuk tahun ni sebab nampak macam menarik. Bukan macam, memang menarik pun. Nampak banyak yang kongsi pasal ni, jadi saya pun merajinkan jari jemari untuk menaip entry kali ni.  Sedikit info...

Post has attachment
Apa Yang Boleh Dilakukan Bila Bersendirian Di Rumah
Assalammualaikum. Hai guys! How's your weekend? Mine was pretty good. hihi. Hujung-hujung minggu macam ni saya habiskan masa dekat rumah ja. Nak jalan-jalan tapi macam malas pula. hihi. Kalau kena pilih antara jalan-jalan atau duduk rumah saya lagi pilih un...

Post has attachment
Giveaway RM400 by AsyaAmin!
Giveaway RM400 by AsyaAmin. Syarat penyertaan : 1. Blogger Malaysia 2. Follow blog ini. Wajib 3. Follow :      4. Bahagian sponsor : Follow SEMUA . Highlited. (exceptional to those yang tiada Instagram dan twitter. But please do mention if you don't have In...

Post has attachment
ANABIHA'S BIRTHDAY GIVEAWAY
Assalammualaikum. Hai. Klik banner comel ni untuk join ya Prizes list: 1. Top up RM5 x1 2. Shawl glitter x2 Special Prize: Re-edit simple template Good luck! :)

Post has attachment
# 2 Giveaway Chocolate + Pencarian Bloglist
Assalammualaikum. Hi. Klik banner untuk join Motivational quote of the day: " A positive attitude will lead to positive outcomes " Jemput join semua. Sambil kenal-kenal boleh menang hadiah juga! Jom support rakan blogger lain. :) Good luck   ❤

Post has attachment
Wordless Wednesday: R.I.N.D.U
Ada rindu yang harus disederhanakan. Perasaan bukanlah sewajarnya selalu dimenangkan. Doalah baik-baik. —   arnamee
Wait while more posts are being loaded