Profile cover photo
Profile photo
Im Hujan
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
1 Luahan hati dan dedikasi.
le google Not because I hate it. I find it hard. Bende FIZIK ni haa. And plus, I don't understand a thing. I should panic, but I don't, which is weird. >.< I'm not really THAT clever. Some of my friends got straight A+, 8A+ and so on, I got straight A's too...

Post has attachment

Post has attachment
UiTM Puncak Alam.
Picture Spam. Kebanyakan gambar ni saya amik kat fb @ En. Google je. :( sedih, kamera sendiri tak canggih. :(  Bertuahlah badan kalau terpilih nak masuk UiTM Puncak Alam tau! Memanglah jauh sikit dari bandar, tapi ok pe, tak adelah nak berjimba je keje kan....

Post has attachment
**
Assalamualaikum wbt. Pejam celik pejam celik, dah hampir setahun berada di asasi. Dulu, masa nak masuk, punyalah menangis-nangis waktu MDS, sampai kaget habis roomate aku waktu tu. Haha. Ternyata masa amat mencemburui aku, lebih-lebih lagi bila dah jumpa En...

Post has attachment
Keep calm and ride on
hasil karya yang terbaru. senget benget haa vespa tu. xD

Post has attachment
[ASASI DINNER] uh oh
will add more in sya allah. Aduhai belajar la woi.. >.<

Post has attachment
I'm so sad when I read this. [UPU]
Kemasukan ke IPTA peringkat Ijzazah dengan kelayakan STPM/Matrikulasi diproses  melalui komputer dan bergantung kepada CGPA (pointer) yang sesuai dengan Kursus/program yang dipohon. Walaupun  melepasi syarat minimum  Kursus/program (biasanya sekitar 2.5/2.7...

Post has attachment
Mati itu pasti
Arwah meninggal lepas solat subuh, siap berkopiah dan berjubah. Alhamdulillah arwah sempat solat subuh sebelum menghembuskan nafasnya yang terakhir. Usia 19 tahun, ya mati tak mengenal usia. Ajal boleh datang menjemput bila-bila masa, walaupun ketika kita s...

Post has attachment
Birthday housemate lagi..
Sejak tukar classic template ni, rasa macam tunggang langgang blog ni. :(  Tak apalah, anyway, hari ni nak share satu drawing. :D  jom tengok, zassss! 
Wait while more posts are being loaded