Profile cover photo
Profile photo
Eyqin Asyiqin
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Lazada 11.11 Blogger Contest
Selamat malam dan selamat kembali ke dalam alam blogger ! Hahaha long time no see since i was studying in UiTM . yes ! UiTM di Hatiku 💕 Since dah lama tak muncul , saya muncul dengan posting yang melibatkan hari sales gila gila 11.11 ni yang disediakan ole...
Stalky Raunchyy: Lazada 11.11 Blogger Contest
Stalky Raunchyy: Lazada 11.11 Blogger Contest
mrsteddybearlover.blogspot.com

Post has attachment
Apa Nilai Seorang Guru Dimata Masyarakat Kini ?
Assalammualaikum semua :) Topik menarik untuk dikupas harini disebabkan isu yang viral tentang seorang guru yang bernama Azizan . Cikgu Azizan menampar seorang pelajar darjah enam yang ditangkap sedang menghidu gam dan merekrut rakan rakan yang lain untuk m...

Post has attachment
Lazada Online Revolution Blogger Contest
Hello and hi everyone . After been away for a while , i'm joining this contest today . This contest will end by 14 December . So , come and join before it ends . The more the merrier guys ! So , to participate in this contest , u must answer a few question ...

Post has attachment
When I Was Away
Assalammualaikum semua   Hihi , lama betul aku menghilangkan diri . Sibuk kalahkan perdana menteri . Tapi masih belum layak pegang tittle Perdana Menteri . Hee . Masih adakah yang sudi membaca ? Masih adakah penanti setia ? Macam takde je --, hmmmm . Takpe ...
Stalky Raunchyy: When I Was Away
Stalky Raunchyy: When I Was Away
mrsteddybearlover.blogspot.com

Post has attachment
Menghargai & Mengingati
Assalammualaikum dan hi semua . Harini terpanggil untuk menulis tentang menghargai dan mengingati .  Benda yang senang tapi sukar diaplikasi . Nak dijadikan cerita sebenarnya , aku terpanggil nak berbicara tentang topik ini sebab sesuatu berlaku di kawasan ...
Menghargai & Mengingati - Stalky Raunchyy
Menghargai & Mengingati  - Stalky Raunchyy
mrsteddybearlover.blogspot.com

Post has attachment
Selamat Hari Raya
Assalamualaikum and hi ! Dah terlambat ke nak wish selamat hari raya ni ? hahaha . Alhamdulillah , jumpa jugak Syawal tahun ni . Mudah mudahan , umur panjang jumpa Ramadhan dan Syawal akan datang pulak kan . Banyak tak duit raya dapat adik adik sekalian ? S...
Selamat Hari Raya - Stalky Raunchyy
Selamat Hari Raya - Stalky Raunchyy
mrsteddybearlover.blogspot.com

Post has attachment
Segmen: Jom Tambah Follower by Shahirah Army
  Segmen: Jom Tambah Follower by Shahirah Army |   Assalamualaikum and hi ! I joined this segment to gain many followers . Hehe . Since im being busy , i wish this segment can help me to gain more followers . Already follow the rules :) I will follow all th...

Post has attachment
Sorry For Being Busy Lately
Assalamualaikum and hello :) I'm very sorry for being very busy lately . This new sem very made my day very busy . A lot of assignment , proposal for the art exhibition , and so on . Plus , Hari Raya just around the corner , many preparations to do . I gues...
Sorry For Being Busy Lately - Stalky Raunchyy
Sorry For Being Busy Lately - Stalky Raunchyy
mrsteddybearlover.blogspot.com

Post has attachment

Post has attachment
Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom
Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom Apa itu SGshop Malaysia? SGshop merupakan satu laman web shopping online antarabangsa dari China ke Malaysia dengan harga yang murah. SGshop ditubuhkan pada bulan Ogos 2011 dan sebuah syari...
Wait while more posts are being loaded