Profile cover photo
Profile photo
Hafiz Hassim
5 followers
5 followers
About
Hafiz's posts

Post has attachment
Take a look at this video on YouTube:

Post has attachment

Post has attachment
Agra and New Delhi of India Part 1
Ok, trip kali ni pulak, kita akan ke India. Haha! Yep, India. Jangan tanya kenapa aku pilih India walaupun tiket pegi Istanbul lagi murah sebenarnya. Tapi takpe la, slumber. So India ni kalau nak visit, kena apply Visa. Dekat KL, boleh pegi India Visa Centr...

Post has attachment

Post has attachment
Phuket Part 3
Okay, penat sebanarnya nak buat banyak-banyak part ni. So ini serius the last part of my Phuket trip. Haha. Actually ini memang last aktiviti pun. Kitorang decide untuk pergi Phi Phi Island. Basically 1 jam dari Patong Beach untuk ke Asia Marina, tempat ber...

Post has shared content
Happy Macro Monday!  I'm late late late!!

This week's mini-theme is:  C A N D Y

To participate:
- Share your own work publicly
- Use the #macromonday hashtag
- +mention the curators (+Kelli Seeger Kim +Sandra Parlow +Jeff Moreau +Kerry Murphy) so that we can more easily find your work.
- Have fun and share the love by following the Macro Monday stream!
____
I am most surprised I resisted opening the bag of Halloween candy for this week's theme. :P

The Sweet-O-Meter
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Phuket Part 2
Jenis perangai selalu bangun pagi, tolong Tok Siak bentang sejadah untuk jemaah subuh, membuatkan aku terjaga dengan sendiri pukul 5 pagi macam tu. Haha =p Masa tu masing-masing nyenyak tidur lagi. So aku macam tak tau nak buat apa, golek-golek atas katil s...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded