Profile cover photo
Profile photo
VeiligDoen B.V.
7 followers -
Het zekere voor het onzekere
Het zekere voor het onzekere

7 followers
About
VeiligDoen's posts

Post has attachment
Mond-tot-mond reclame is de beste reclame die een bedrijf kan hebben. Het is namelijk gratis en klantenbeoordelingen zijn vaak betrouwbaar. Lees in onze nieuwe blog alles over mond-tot-mond reclame en hoe je hem kan verbeteren!

Post has attachment
Soms komt het voor dat klanten een negatieve ervaring hebben met een product of een bedrijf. Lees hier over waargebeurde, horror, klantenervaringen. Zij zijn waargebeurd dus leer hier van! Deze dingen moet je dus vooral niet doen.

Post has attachment
Tevreden klanten zijn terugkerende klanten. Lees in onze nieuwe blog alles over het tevreden houden van klanten! 

Post has attachment
Heb jij het beste bouwbedrijf van Nederland? Heb je alleen nog geen algemene voorwaarden? Wees niet getreurd! Onze juristen stellen deze graag voor jou op!

Post has attachment
Ben jij geïnteresseerd in internationaal ondernemen? Wij hebben de belangrijkste onderdelen voor jou uitgelegd! Lees de blog en begin met veilig internationaal ondernemen! 

Post has attachment
Je kunt de infographic ook op onze website vinden! 

Post has attachment
Hoe werkt de Wet DBA? Dit is een vraag die veel ondernemers al hebben gesteld. Omdat het voor veel ondernemers nog steeds niet helemaal duidelijk is hebben wij een infographic over de Wet DBA gemaakt! Wij hopen dat dit jullie meer duidelijkheid geeft!

Photo

Post has attachment
Jij maakt vast gebruik van social media (dat moet ook wel want anders lees je dit bericht nu niet!). Kom meer te weten over social media voor ondernemers en de verschillende platformen in deze blog!

Post has attachment
Wij zijn benieuwd welk social media kanaal jouw bedrijf het meest gebruikt om zichzelf te promoten! We vinden het top wanneer je in de reacties zet welk kanaal dit is!
1 vote
-
votes visible to Public
0%
Google +
100%
Facebook
0%
Twitter
0%
LinkedIn
0%
Youtube

Post has attachment
SEA is een manier om jouw vindbaarheid in Google te verbeteren. Lees nu alles over SEA en de voordelen hiervan in onze nieuwe blog!
Wait while more posts are being loaded