Profile cover photo
Profile photo
Haslin Kamil
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Tingkatkan Jualan Di Istagram
Assalamuaaikum.... Apa yang ada di dalam DVD ni sehingga Lynn cadangkan beli? Sebab Lynn sudah pun aplikasikan ilmu yang diajar oleh Sifu Instagram Ismail Arsad. Hasilnya follower meningkat. Jualan berkeuntungan 4 angka sebulan. Dengan hanya memFOKUSkan 3 b...
Tingkatkan Jualan Di Istagram
Tingkatkan Jualan Di Istagram
lynnyuskandar.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Minuman Selepas Period
Assalamualaikum...... Korang apa khabar.....  lamanya tak menulis.... Dah bersawang pun blog ni.... Ok...har ini nak share sikit amalan selepas period . BAHAN2 halia ( anggaran besar ibu jari ) kunyit ( anggaran besar ibu jari ) serai ( dua batang ) daun pa...
Minuman Selepas Period
Minuman Selepas Period
lynnyuskandar.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
POWER OF NECK
Assalamualikum.... Apa kabar semua? Lama dah tak menjenguk korang semua di sini... Macam mana raya? Mestilah best, namakan raya... Terlebih dahulu  Lynn susun sepuluh jari memohon maaf jika selama ini ada coretan Lynn yang membuatkan korang tidak senang dan...
POWER OF NECK
POWER OF NECK
lynnyuskandar.blogspot.com
Add a comment...

Post has shared content
Vitamin Penting Ketika Mengandung
Vitamin Ketika Mengandung? Apa yang
selamat. Siapa kata
mengandung tak perlu makan vitamin? time mengandung ni la wajib
mengambil vitamin agar baby di dalam perut tu dapat membesar dengan
sihat, lahir dengan selamat dan tiada komplikasi kesihatan . Penti...
Vitamin Penting Ketika Mengandung
Vitamin Penting Ketika Mengandung
lynnyuskandar.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Multivitamin Terbaik Untuk Anak Kita!!
Assalamualikum...  Apa khabar korang semua, lamaya dah menaip.. rasanya dah berbulan blog ini bersarang... Emm... Lynn agak sibuk kebelakangan ni... mohon ampun semua yer... Setelah lama menunggu,
akhirnya pada 1 January 2015, Shaklee telah mengumumkan pro...
Multivitamin Terbaik Untuk Anak Kita!!
Multivitamin Terbaik Untuk Anak Kita!!
lynnyuskandar.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tip Tambah Susu Badan Secara Semulajadi Dan Sihat
susu ibu makanan pertama baby Assalamualilkum, apa kabar semua pembaca blog Lynn.. Lynn harap korang semua sihat - sihat...Entry kali Lynn nak kongsi dengan korang tip yang Lynn amalkan sehingga sekarang untuk menambah susu badan jika susu berkurang... Kora...
Add a comment...

Post has attachment
Jangan Cemas Jika Kehamilan Songsang
Assalamualaikum... lamanya tak keudara.... heehehhee.... best tak tajuk kita ni... inilah pengalaman lynn... mengandung dan melahirkan anak songsang...  perasaan gembira danuy takut bercampur baur bila lynn di beritahu baby dalam kandungan lynn songsang... ...
Jangan Cemas Jika Kehamilan Songsang
Jangan Cemas Jika Kehamilan Songsang
lynnyuskandar.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sup Ketam Istimewa Untuk Pesakit Deman Denggi
Assalamualaikum dan salam ramadhan kepada semua pembaca semua..... Minta maaf lah banyak-banyak kerana akhir-akhir ini Lynn
teramatlah sibuk dan tidak sempat untuk mengeluarkan apa-apa entri di
blog ini. Untuk pengetahuan pembaca semua, baru-baru ini kita...
Add a comment...

Post has attachment
“Rambut Saya Banyak Gugur”
“Rambut Lynn banyak tak gugur lepas bersalin,”  tanya Ina kepada Lynn... " macam mana nak buat ye, dah nak botak rasanya".... Itulah yang akan terjadi bila seseorang ibu lepas bersalin akan alami... Termasuk la Lynn... Siap kena tegur dengan husban. Mana ta...
“Rambut Saya Banyak Gugur”
“Rambut Saya Banyak Gugur”
lynnyuskandar.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
KEAHLIAN SHAKLEE DAN PENGHANTARAN PERCUMA
assalamualaikum...  mesti ramai yang tertanya - tanya macam mana cara nak dapatkan secara percumakan... sabar ye... nanti lynn ceritakan.... selain lynn mendapat pertanyaan mengetai produk Shaklee , lynn juga sering menerima pertanyaan mengetai keahlian Sha...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded