Profile cover photo
Profile photo
musfirah ahmad
148 followers -
#LAZYGIRLFOREVER
#LAZYGIRLFOREVER

148 followers
About
Posts

Post has attachment
Sayu Sendu : Aduhai
Assalamualaikum wbt, Dengan keadaan hidup yang tunggang langgang ini, aku dah macam tak tahu dah hala tuju hidup aku.. Misi nak tempuh hidup nih. Tunggang Langgang Tak tahu nak susun macam mana. Nasib tak giveup. Banyak benda aku fikir.. tapi aku still try ...
Sayu Sendu : Aduhai
Sayu Sendu : Aduhai
haruharutabunchochan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Mind Blown
As salam, Hahahahaha, actually aku ada tulis entry fasal Dr. Stranger.Tapi memandangkan aku dh malas nak citer pasal hari aku keluar dengan mak aku hari tuh(cuti sem) maka, meh lah aku citer fasal aku. Yup, fasal aku dah masuk sem baru. Semester 7. Poyo naw...
Mind Blown
Mind Blown
haruharutabunchochan.blogspot.my
Add a comment...

Tatkala kau buka g+,

Sensei kau spam seluruh feed BHAHAHAHA +Khalid Khaldune
Add a comment...

Post has attachment
The wind doesnt always come, like me.
As salam, yup,YUP, yup... Angin sepoi sepoi bahasa, lagi lah sesendu aku nak update dekat tanah yang gersang nih. Yup, Tahap kemalasan berada di level yang paling tinggi sekali. HAHAHA, sebab tak ade topik nak cakap dekat sini, atau tak ade gosip yang nak d...
The wind doesnt always come, like me.
The wind doesnt always come, like me.
haruharutabunchochan.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Mukadimah : 1Year Gone
Picture by :  www.wildapricot.com As salam, Setelah setahun lebih hilang entah kemana, blog nih pun usang dengan terbengkalai dan segalanya. Benar lah, HANGAT - HANGAT TAHI AYAM. Minta maaf sebab menyepi kan diri tapi itu lah.. banyak je benda sebenarnya na...
Mukadimah : 1Year Gone
Mukadimah : 1Year Gone
haruharutabunchochan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
M A L A S
As salam, Hai Korang!!! Bertemu kita lagi selepas nak dekat 10 bulan tak update langsung!!! BLURGHHHH PEMALASSSS... Btw, serius mode MALAS tuh memang MASIH MENEBAL TEBAL SUPER TEBAL BEBAL selepas masuk sem baru tahun lepas. Teruknya >.<) Lepas tuh ada masal...
M A L A S
M A L A S
haruharutabunchochan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Memory
As salam, Aku tak tahu dah berapa kali aku buat tajuk "Memory". Aku ada satu masalah yang memang dari dulu aku tak tahu macam mana nak buang. Aku tahu aku tak boleh kata ia adalah satu penyakit tetapi aku tetap nak keraskan yang ia macam penyakit. Aku suka ...
Memory
Memory
twosevenzerosixzeronine.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Back To The Past
Assalam, Semua orang, ada je latar belakang yang bercorak yang pasti tidak sama dengan orang lain bukan? Yang pasti, ia merupakan satu corak dan bukti siapa kita yang sekarang. Yang dimana sesetengah dari masa lampau menerima kita, sesetengahnya mempersoalk...
Back To The Past
Back To The Past
twosevenzerosixzeronine.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Lengai Lagi
As salam, Pukul 3 karang aku ada kelas english. Aku tengah amik mood sambil dengar beberapa lagu. Eceh, tangkap mood la sangat tapi sebenarnya aku memang Raja Pemalas  hahahhahaha. Kelaut ah nak dapat mood tuh wahahhahaha Btw, sekarang apa korang tengah bua...
Lengai Lagi
Lengai Lagi
twosevenzerosixzeronine.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ending : Second Give Away Big Two Seven Zero Six Zero Nine
As salam, Aku nak tutup second Giveaway aku memandangkan dah terlajak pulak masanya Hahahaha. Btw, Aku dah pilih pemenang nye :D Pemenangnya ialah : Sweet Red Cherry Terima kasih kepada yang joinnnn!!  Dan tahniah kepada pemenang yang menang give away nih! ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded