Profile cover photo
Profile photo
Cristian Ghinghes
1,058 followers
1,058 followers
About
Cristian Ghinghes's posts

Post has attachment
Dacă lucrați în domeniul taximetriei sau pur și simplu vă interesează această activitate și constatați lucruri care ar trebui modificate în proiectul de regulament, vă rog să îmi dați de știre!

Post has attachment
E timpul să deschidem cutia pandorei de la asociațiile de proprietari din oraș. Săptămânal îmi sunt semnalate tot felul de nereguli, timp în care cetățenii se confruntă cu lipsa de implicare a Primăriei Bacău, cea care prin lege ar trebui să controleze financiar-contabil aceste asociații!

Post has attachment
Câștigând Primăria Bacău cu o droaie de promisiuni care puteau fi realizate destul de ușor în primul an de mandat, Cosmin Necula se confruntă, la doar un an de la ocuparea scaunului de primar, cu o avalanșă de critici din partea cetățenilor.

Post has attachment
Emisiunea pe care am difuzat-o aseară la Radio DEEA. Enjoy!

Post has attachment
Seceta din termometre se resimte weekendul acesta și în agenda evenimentelor care au loc în Bacău vineri, sâmbătă și duminică. Le putem număra pe degete. :)

Totuși, amatorii de muzică electronică au pregătită o petrecere pe acoperiș care se anunță tare, tare de tot.

Post has attachment
O hotărâre a Consiliului Local oferă elevilor și studenților dreptul de a avea acces la bazele sportive din curtea unităților școlare din municipiul Bacău, în afara orelor de program, pe baza carnetului de elev/student vizat la zi, indiferent dacă învață sau nu în unitatea respectivă de învățământ.


Post has attachment
La sfârșitul lunii august, Bacău - Capitala Tineretului din România va găzdui o școală de vară de film dedicată adolescenților pasionați de arta cinematografiei. Detalii despre înscrieri găsiți în articol! ;)

Post has attachment
Comunitățile noastre locale din județul Bacău vor primi cumulat, până în anul 2020, suma de 827.116.449 lei, pentru un total de 172 de proiecte care vor fi realizate în orașele, comunele și satele băcăuane până în 2020.

Voi monitoriza extrem de atent realizarea proiectelor și implicit cheltuirea acestor sume generoase care vor ajunge în visteriile primarilor din județ.

Post has attachment
Un articol în care am adunat reacțiile mele de pe Facebook despre evenimentele și lucrurile întâmplate în ultimele săptămâni în Bacău. Majoritatea dintre ele sunt ilustrate cu fotografii din "teritoriu". :)

Post has attachment
Fără doar și poate, una dintre piesele acestui an!
Wait while more posts are being loaded