Profile cover photo
Profile photo
Khai Artzfar
599 followers -
Teenage Blogger
Teenage Blogger

599 followers
About
Khai Artzfar's posts

Post has attachment
Cantiknya Boracay Island !
Siapa suka memilih bercuti di pulau - pulau? Kalau ya, kita geng! Kena pula pulau tu tersenarai sebagai pulau yang menarik dan cantik mesti lagi bermakna kan cuti tu. Boleh dikatakan tahun ni aku banyak cover pulau. Semuanya cantik - cantik belaka.  Untuk e...

Post has attachment
Saya Minum Jus Lutox DNARS Untuk Kekal Bertenaga
Bercakap pasal makanan tambahan ini, to be honest aku tak suka sangat makanan yang berasaskan ubat ataupun pil ini. Bukan tak percaya akan kelebihannya cuma kadang- kala terfikir adakah produk tersebut mengandungi bahan kimia walaupun pengeluar produk terse...

Post has attachment
Beli Laptop Asus Murah Di Carousell
Baru - baru ini. aku saja survey laptop sebabnya laptop yang aku pakai sekarang dah makin uzur sebab dah lama pakai. Tengah survey, aku tertarik pula dengan laptop jenama Asus Kenapa Laptop Asus ? Ada banyak spesifikasi nya yang menarik dan sesuai untuk pen...

Post has attachment
Mudahnya Shopping Raya Dengan Honestbee
Pejam celik pejam celik,
tak lama lagi dah raya kan? Korang dah buat persiapan raya ke? Tak sempat?
Jangan risau, shopping saja di Honestbee Dengan Honestbee , korang tak perlu lagi
bersesak ke pasaraya atau kedai untuk membeli barang dapur dan sebagainya. ...

Post has attachment
Koleksi Baju Raya Terkini | Lima Waktu
Korang mencari koleksi baju raya terkini ? Apa kata korang dapatkan saja koleksi dari Lima Waktu . Baik lelaki , perempuan, dewasa atau kanak - kanak semuanya ada di Lima Waktu  Kalau korang familiar dengan nama Lima Waktu ini, mesti korang tahu, tahun lepa...

Post has attachment
Jus Lutox Dnars Dapat Sembuhkan Pelbagai Penyakit
Ini bukan tipu ya, tapi memang betul Jus Lutox Dnars nak bagi duit raya! Baru- baru ini aku ada tengok kawan share contest menang duit raya dari DNARS dekat facebook DNARS JUS LUTOX haa mohon klik link ini ya ! (Link http://bit.ly/2siHxm3 ).  Contest ni mud...

Post has attachment
Resipi Pau Kari Daging Mak Siti Sedap
Dah lama sebenarnya tak turun dapur bujang untuk masak. Kadang - kadang sibuk sangat, penyudahnya beli ja. Kena pula kali ini tiba - tiba mengidam nak makan Pau Kari Daging .  Selalu beli, inti mesti sikit. Penyudahnya nah, buat sendiri lagi sedap dan puas ...

Post has attachment
Tempat Berbuka Puasa 2017 : Dorsett Putrajaya
Baru – baru ini aku berkesempatan untuk berbuka di sebuah hotel terkemuka di Putrajaya, Dorsett Putrajaya . Memandangkan Dorsett Putrajaya menawarkan pelbagai sajian enak, tanpa berfikir panjang aku terus book untuk
berbuka disana Aku sampai disana agak lew...

Post has attachment
Modul VEST Fasa 1 Kini Bermula
Entry ini adalah entry lanjutan mengenai program  Varsity Entrepreneurship Skills & Talent 2017 ( VEST) . Kalau sebelum ini aku dah explain dengan korang mengenai apa itu VEST , kali ini aku nak berkongsi dengan korang yang modul untuk VEST kini sudah bermu...

Post has attachment
Shopping Baju Raya Di Prima Valet
Raya dah dekat ni? Korang dah cari baju raya ke? Kalau tanya aku . Alhamdulillah dah. Beli dekat mana? Beli di Prima Valet, Bangi  Bercakap pasal baju raya ini, mesti korang nak cari tempat baju raya murah kan? Aku akui tahun ini ramai yang cakap baju raya ...
Wait while more posts are being loaded