Profile cover photo
Profile photo
EMAConsult
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Vrei sa iti evaluezi casa, insa nu ai cunostiinte in acest domeniu? Lasa totul pe seama unui evaluator ANEVAR, care iti va intocmi un raport de evaluare de calitate.
Intra pe http://emaconsult.ro si completeaza formularul pentru evaluare
Add a comment...

Post has attachment
Pentru servicii de evaluare imobil sau evaluare impozitare , consultanta fiscala , consultanta pentru fonduri europene , EmaConsult iti pune la dispozitie experti precum evaluator , consultant fiscal etc pentru a-ti oferi servicii de calitate. Pentru mai multe detalii legate despre noi, intrati pe http://emaconsult.ro
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has shared content
Cat lucrează efectiv un angajat din 8h?


“Cat lucreaza efectiv un angajat din 8 ore?”, o intrebare pe care si-o pun majoritatea angajatorilor. Ei bine, acest lucru depinde de domeniul de activitate. Daca vorbim de un loc de munca foarte solicitant, gen IT , ce necesita atentie minutioasa, putem spune ca cele 8 ore pe zi sunt foarte multe, persoana angajata este epuizata, obosita, deoarece, pentru acest domeniu, se poate lucra eficient 4-5 ore pe zi, si se poate obtine randament bun. Dar, nu programul de lucru, cel de 8 ore este problema, ci modul in care noi ne organizam activitatile zilnice, target-urile. Cred ca toti ne stabilim ca primele activitati sa fie cele mai dificile, incat necesita un timp mai indelungat, dupa care urmeaza si celelalte. Si, uite asa, noi ne terminam treaba in 5-6 ore pe zi, insa pentru a fi “pontati” pentru 8 ore, mai luam o pauza de cafea, de a mai citi presa, suntem deranjati inutil de multe ori etc., deci, timp pierdut in mod ineficient, neproductiv pentru firma.In prezent, am observat ca in tarile vestice sunt tot mai cautate platformele de freelanceri, unde angajatii isi fac programul cum si-l doresc, insa, indeplinesc task-urile primite de la angajator, rezultand astfel o relatie win-win.
Exista si in Romania o astfel de platforma recent lansata de servicii de freelance, si anume Caut-expert.ro, unde, angajatorii si expertii isi creeaza un profil si posteaza pe site, de ex., angajatorii posteaza anunturi cu task-ul sau proiectul ce trebuie indeplinit, iar expertii isi creeaza un profil cu detalii despre ei, serviciile dar si domeniul in care activeaza, fiind apoi pusi in legatura cu angajatorii care au nevoie de serviciile acestora.
Asadar, intra pe https://caut-expert.ro si cauta expertul de care ai nevoie sau inregistreaza-te ca expert!

#caut-expert.ro, #platforma_servicii, #marketplace servicii
Photo
Photo
24.05.2017
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
EMAConsult ofera servicii de evaluare , consultanta fiscala , consultanta fonduri europene
De asemenea, va pune la dispozitia dvs un evaluator ANEVAR.
Mai multe detalii despre serviciile noastre, gasiti pe http://emaconsult.ro
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ai nevoie de #evaluare_imobil sau #evaluare_impozitare ? Completeaza formularul pe site http://emaconsult.ro/formular-evaluari-imobile iar noi iti punem la dispozitie un #evaluator
Daca aveti nevoie de servicii de #consultanta_fiscala sau pentru #fonduri_europene ne puteti contacta
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Noi iti punem la dispozitie un #evaluator ANEVAR pentru a-ti intocmi un raport de #evaluare_imobil sau pentru #evaluare_impozitare.
Iti mai putem oferi si #consultanta_fiscala si te putem ajuta la intocmirea unui plan de afaceri pentru #fonduri_europene . Intra pe site http://emaconsult.ro si completeaza formularul de contact.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Daca doriti un #evaluator sau servicii de #consultanta_fiscala, de #evaluare_imobil , consultanta pentru #fonduri_europene, nu ezitati sa ne contactati pe http://emaconsult.ro/contact

Photo
Add a comment...

Post has attachment
Intra pe http://emaconsult.ro si completeaza formularul pentru evaluare ( daca ai nevoie de un evaluator sa iti evalueze un imobil sau pentru impozitare) sau formularul pentru fonduri europene ( daca vrei sa iti faci un plan de succes).
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Daca ai nevoie de un raport de evaluare, completeaza formularul pentru evaluari de pe site-ul nostru http://emaconsult.ro, iar noi iti punem la dispozitie un evaluator ANEVAR.

#evaluator #consultanta_fiscala #fonduri_europene #evaluare_imobil
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded