Profile cover photo
Profile photo
Syahida Ismail
22 followers
22 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Allahumma ahyina bil iman,
Allahumma amitsna bil iman,
Allahummah syurna bil iman,
Wa adkhilnal jannata ma'al iman..
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Kisah di Pasar Malam
Testing
Kisah di Pasar Malam
Kisah di Pasar Malam
mommydhianz.com
Add a comment...

Post has attachment
Dhianz Place, Homestay Bajet Pilihan di Kajang - Bangi
Adakah anda sedang mencari perkhidmatan homestay di sekitar kawasan Kajang atau Bangi ? Jika ya anda sedang membaca entri yang tepat kerana kami ada menyediakan perkhidmatan homestay yang bukan sahaja selesa dan menarik malah ia juga sesuai untuk bajet anda...
Add a comment...

Post has attachment
Badan kembali kurus selepas bersalin, adakah ia penangan Shaklee?
Apakah saat yang paling berharga pada seorang wanita selepas berumahtangga? Pada pendapat sayalah ya, saat yang paling berharga adalah apabila mendapat tahu saya bakal menjadi seorang ibu :) It was so precious dan buat saya speechless, tidak tergambar rasa ...
Add a comment...

Post has attachment
Pembelian Produk Shaklee Kini Lebih Mudah dengan Fungsi e-Sell!
Hari ni dah masuk hari ke-7 kita berada dalam bulan Ramadhan kan? pejam celik pejam celik dah seminggu kita berpuasa. 5 Hari di ofis pun rasa sekejap je dah hari Jumaat.  Ok...hari ni saya ingin berkongsi fungsi baru yang terdapat dalam blog saya iaitu "e-S...
Add a comment...

Post has attachment
Kolestrol oh Kolestrol
Assalamualaikum dan apa khabar semua~ Sebut pasal kolestrol teringat cerita Cinta Kolestrol kan? Hero dan heroinnya Yusry KRU dan Erra Fazira. Dalam cerita ni kita tengok watak Fazira...dia suka sangat makan...terutamanya makan makanan bergoreng...ayam gore...
Kolestrol oh Kolestrol
Kolestrol oh Kolestrol
mommydhianz.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Graduation of the year!
Assalamualaikum to all my beloved readers and bloggers~ good day! Today is a very meaningful day for my brother in law as it is his graduation day! I am sure all of us (or might be most of us) were very excited about our graduation day right? It is an occas...
Graduation of the year!
Graduation of the year!
mommydhianz.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kulit sihat cantik berseri dengan vitamin E!
Assalamualaikum warahmatullah~ apa khabar semua pembaca-pembaca blog & bloggers2 sekalian...alhamdulillah hari ni rasa teruja sangat! Sebab apa? Sebab gembira sangat melihat kejayaan kawan2 yang merangkul macam2 anugerah di Persidangan Nasional Shaklee (bah...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded