Profile cover photo
Profile photo
AGR Autogas Group
3 followers
3 followers
About
AGR Autogas Group's posts

Post has attachment
O nouă premieră pentru piața de GPL din România

București, 10 ianuarie 2013 – AGR Autogas Group aduce o premieră în România prin montarea primei instalații GPL cu injecție lichidă de gaz pe un autoturism Volkswagen Jetta. Acest tip de instalație vine în întâmpinarea nevoilor șoferilor care conduc foarte mult și care sunt dispuși să investească într-un sistem care să le permită reducerea cheltuielilor cu carburantul.

Elementul de noutate adus de acest sistem ține de faptul că mașina va funcționa exclusiv pe GPL, astfel că pornirea nu va mai necesita benzină, așa cum se întâmplă la instalațiile GPL cu injecție secvențială. Mai mult de atât, acest sistem este unul care protejează mediul, ducând la o reducere a emisiilor de CO2 cu 10%, fapt datorat proprietăților chimice și fizice ale GPL-ului.

În plus, sistemul permite utilizarea la maximum a componentelor originale ale autoturismului și totodată crește eficiența motorului în mod semnificativ.

„Suntem în permanență conectați la nevoile clienților noștri și ne dorim să le oferim cele mai bune soluții în materie de GPL. În acest context am realizat pentru prima dată în România o conversie benzină – GPL pentru o mașină cu injecție directă. Sistemul folosit este unul performant și folosește tehnologie de ultimă generație, iar studiile de specialitate îl recomandă ca fiind un combustibil foarte potrivit pentru alimentarea unui motor cu injecție directă. Proprietarul primei mașini pe care s-a făcut conversia și-a dorit un sistem fiabil prin care să reducă din cheltuielile cu carburantul, fiind o persoană care călătorește foarte mult cu autoturismul, așa că am mobilizat echipa pentru a oferi o soluție de calitate”, a declarat Silviu Raicea, Director Comercial în cadrul AGR Autogas Group.

Instalația folosită de AGR Autogas Group este una de ultimă generație, adaptată pentru mașinile cu injecție directă și premiată pentru cel mai bun produs la GasShow 2012, cel mai mare târg de specialitate din Europa.

Citeste mai mult: Prima mașină din România cu instalație GPL cu injecție lichidă de gaz 
Wait while more posts are being loaded