Profile cover photo
Profile photo
Inda Linda
43 followers
43 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Untuk kaki² pancing di luar sana, moh ngail di tasik temenggor...
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Lagi 5 Hari Nak Interview Kastam
Aku dah rasa nak termuntah baca pasal cukai terutamanya GST. Tu belum masuk bab kastam, isu-isu semasa dan segala sejarah tok nenek lagi... Adoiii... Punya la gigih nak interview.. Padahal nak pakai 30 orang jer kalau ikut statistik dari SPA.. Hmmmm... Wala...
Add a comment...

Post has attachment
Testing... :p
Ngetest Post Template.. Sorry, busy sket lately.. Akan update blog bila ada kelapangan.. Sekarang tengah prepare untuk interview Penolong Penguasa Kastam W27 Wish me luck!! =)
Add a comment...

Post has attachment
Peperiksaan Online Penolong Penguasa Kastam W27
Diam tak diam dah masuk 27 Ramadhan dah hari ni.. Semoga amalan kita di bulan Ramadhan ni diterima oleh Allah s.w.t.. Macam-macam kisah yang berlaku yang kebanyakannya mendukacitakan namun terselit hikmah dan pengajaran di setiap kisah.. Semoga Allah mengam...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded