Profile cover photo
Profile photo
Kim Huijing
9 followers
9 followers
About
Posts

Post has attachment
Ontvangstruimte Techwatch is onder handen genomen, voel je welkom bij Techwatch
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Recruitment op Bits&Chips 2013 Embedded Systems: bekijk hier de plattegrond: http://www.embedded-systemen.nl/standhouders/beursvloer.html

Het recruitmentplaza van Bits&Chips 2013 Embedded Systems biedt ruimte voor recruiters en potentiële nieuwe werknemers om de interactie aan te gaan. Er zitten in het recruitmentplaza pakket doorplaatsingen in de vacatureladder van Hightech Banen en pitchmogelijkheden.

www.embedded-systems.nl

Post has attachment

Bits&Chips Nummer 7 | 13 september 2013 | Elektrische voertuigen
Rijden op stroom is hot. Steeds meer personenauto’s, bedrijfswagens, trucks en ook fietsen hebben een stekker. Wat zijn de uitdagingen bij de ontwikkeling van elektrische voertuigen? Welke beren zijn er op de weg? Dat zetten we in deze uitgave op een rijtje.

Post has attachment
Zender leukste tweet krijgt gratis entree
 
Aan de twitteraar van de leukste tweet over de Bits&Chips Hardware Conference 2013 gestuurd vóór 10 juni a.s. geven wij één gratis entreekaart voor de Bits&Chips Hardware Conference op 12 juni a.s. in ’s-Hertogenbosch.  Dus stuur een bericht over uw aanwezigheid op het event, over het programma, de Bossche bollen of iets anders gerelateerd aan het event en maakt kans op gratis entree. Vergeet niet #BCHC13 te vermelden en doe dit voor 10 juni a.s. 

http://www.hardwareconference.nl/pers/nieuws/bekijk/artikel/zender-leukste-twitterbericht-krijgt-gratis-entree.html

BIts&Chips |Nummer 6 | 28 juni 2013 | Mkb’s in de hightech
Veel vernieuwingen in de hightech komen uit de koker van midden- en kleinbedrijven. Deze uitgave richt de schijnwerper op een aantal van hen. We belichten hun oplossingen, de hobbels die ze hebben moeten overwinnen en de randvoorwaarden voor innovatie in het mkb.

The Achilles' heel of modern payment
De gerenommeerde Duitse beveiligingsexpert Karsten Nohl zal de keynote lezing verzorgen op de Bits&Chips Hardware Conference 2013. Karsten Nohl is verantwoordelijk voor het kraken van onder andere de chip in de OV-chipkaart, de gsm-versleuteling en betaalterminals.
Op woensdag 12 juni trapt Karsten Nohl om 09:15 uur het conferentieprogramma af met een lezing over beveiligingsissues met betaalterminals. Tijdens de presentatie zullen verschillende scenario's van mogelijke aanvallen besproken worden.
Wait while more posts are being loaded