Profile cover photo
Profile photo
Online knjižara Sigma
9 followers -
knjizara, knjige, knjiga,online prodaja
knjizara, knjige, knjiga,online prodaja

9 followers
About
Posts

Post has attachment
NOVO
Anđeo čuvar - Mirjana Bobić Mojsilović

UZBUDLJIVA, DUHOVITA I POTRESNA PRIČA O LJUBAVI, LJUBOMORI, PADU I USTAJANJU, O GUBITKU I PONOVNOM OSVAJANJU VLASTITOG ŽIVOTA. OvO JE KNJIGA O STRAHU I DRHTANJU, BUCI I BESU, O POPUŠTANJU, SLABOSTI I SNAZI, O JAKOJ ŽENI KOJA SREĆE JAKOG MUŠKARCA I PREPUŠTA MU SE.
http://www.knjizara-sigma.rs/kupi/andeo-cuvar-mirjana-bobic-mojsilovic-403950
Photo
Add a comment...

Post has attachment
U srcu svake žene obitava neukrotiva snaga, ispunjena instinktima dobra, strastvenom kreativnošću i bezvremenim znanjem. Ona je Divlja Žena, otelovljenje ženske instinktivne prirode. Ali ona je i ugrožena vrsta.
U ovoj knjizi dr Estes otkriva bogatstvo mitova iz različitih kultura, folklora i predanja, čak i iz sopstvenog porodičnog nasleđa, sa ciljem da pomogne ženama da ponovo uspostave kontakt sa ovim snažnim, zdravim, vizionarskim atributima sopstvene instinktivne prirode. Kroz priče i komentare u ovoj knjizi, dr Estes je stvorila novi leksikon ženske psihe.
Ovo je knjiga koja će svakoj ženi pomoći da izbegne one greške koje u svom samorazvoju svi pravimo, upravo zato što ne slušamo svo-ju prirodnu intuiciju. Knjiga dr Estes predstavlja zanimljiv vodič za najuzbudljivije putovanje u sopstvenu unutrašnjost.
Add a comment...

Post has attachment
ONDA JE DOŠLA DOBRA VILA je porodična drama o bezuslovnoj ljubavi.

Knjiga o tajnama i mudrosti, o moći i nemoći, o porazima i snazi majčinstva.

Knjiga u slavu porodice.

Kada dete počinje da se odvaja od majke?

Kada majka počinje da gubi dete?

Kada majka počinje da strepi šta može da kaže ili uradi njeno dete?

Kada majka shvati da je njena ljubav zaista bezuslovna?

ONDA JE DOŠLA DOBRA VILA je knjiga o duhu vremena u kome živimo. O borbi dobra i zla, koja se neprestano odvija u našoj svakodnevici. U svakoj porodici, u svakom pojedincu.

Knjiga koja mlade opominje da im slobodu mogu dati samo oni koji ih istinski vole. Svi ostali koriste obećanja o slobodi da bi ih zarobili.

Knjiga koja roditelje podseća na neka važna pitanja koja moraju da postavljaju sebi. I na ono najvažnije:

Gde je, sa kim je i šta radi moje dete?

ONDA JE DOŠLA DOBRA VILA je knjiga o jednoj majci i njenom sinu.

Knjiga o veri, ljubavi i nadi. A od ta tri najvažnija je ljubav.
Add a comment...

Post has attachment
Mračna kula 1 - Revolveraš - Stiven King

PRVA KNJIGA BRILJANTNOG SERIJALA U KOJEM KING UPOZNAJE ČITAOCE SA JEDNIM OD SVOJIH NAJZAGONETNIJIH HEROJA, ROLANDOM, POSLEDNJIM REVOLVERAŠEM.

On je lovac i usamljenik na neverovatnom putovanju kroz dobro i zlo. U svom izolovanom svetu, koji zastrašujuće oslikava i ovaj naš, Roland goni čoveka u crnom, upoznaje privlačnu ženu po imenu Alis i započinje prijateljstvo sa Džejkom, dečakom iz Njujorka.

Pun zapanjujuće slikovitih detalja i nezaboravnih likova, prvi deo serijala Mračna kula nešto je što nikada do sada niste pročitali. Sa vizionarskog aspekta, ovo je najbolje delo Stivena Kinga, magična kombinacija fantazije i horora koji zajednički dostižu vrhunac uzbuđenja. Podjednako realističan i iluzoran, Revolverašostavlja čitaoce bez daha.
Add a comment...

Post has attachment
USKORO

Jansonova istorija umetnosti

Dugi niz godina ova knjiga je bila osnovni udžbenik za opštu istoriju umetnosti na različitim fakultetima na kojima se uči opšta istorija umetnosti: na Istoriji umetnosti i Arheologiji na Filozofskom fakultetu, Arhitektonskom fakultetu, Fakultetu likovnih umetnosti, Fakultetu dramskih umetnosti, Filološkom fakultetu, kao i brojnim višim i srednjim umetničkim i dizajnerskim školama. Takođe, ova knjiga je odlična i pristupačna literatura za profesionalne poznavaoce kao i za amatere, odnosno ljubitelje umetnosti.
Add a comment...

Post has attachment
Stranac u ogledalu - Sidni Šeldon

IZA BLISTAVIH KULISA USPEHA, SLAVE I BOGATSTVA, FILMSKA BAJKA DVOJE LJUBAVNIKA VEZANIH PLAMENOM STRASTI DOBIĆE ŠOKANTAN KRAJ.

Usamljeni čovek. Tobi Templ je superzvezda i veliki probisvet. Najlepše žene bacaju mu se pod noge, ali ispod te maske zavodnika krije se usamljenik kojeg muče sumnja i nepoverenje, izolovan od pravog ljudskog kontakta.

Razočarana žena. Ambiciozna Džil Kasl krije u sebi zastrašujuću tajnu. Došla je u Holivud da postane zvezda − i otkrila da će svoj put do uspeha i ostvarenja snova morati da kupuje telom.

Svet grabljivaca. Džil i Tobi vezani su nemilosrdnim i snažnim emocijama. Zajedno, oni će vladati Holivudom.

Još jedno remek-delo majstora pripovedanja, čarobnjaka koji se igra temama. Njegove priče savršena su kombinacija stila, napetosti i uzbuđenja, jer je reč o zabavljaču koji uvek uspeva
da očara.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
U prodaji od 26.09.2016. godine.
Hari Poter i ukleto dete - Dž. K. Rouling
Rezervišite Vaš primerak
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Greg Hefli polako gubi kompas. Otkačio ga je najbolji drug, Roli Džeferson, a čini se da sklapanje novih prijateljstava u školi nije nimalo lako. Kako ništa ne prepušta slučaju, Greg odlučuje da okuša sreću i preokrene stvari u svoju korist. Da li će uspeti u tome ili Grega jednostavno prati loša sreća?
ČITAOCI OBOŽAVAJU SERIJAL DNEVNIK ŠONJAVKA
Bestseler broj jedan na listama koje objavljuju USA Today, Publishers Weekly, Wall Street Journal i New York Times.
„Džef Kini je rok zvezda u svetu izdavaštva.”
– NPR’s „Backseat Book Club”
„Dnevnik šonjavka preti da pokori svet.”
– Time magazine
„Jedan od najuspešnijih serijala za decu svih vremena.”
– Washington Post
„Veliki hit među ljubiteljima zabavnih knjiga ali i među onima koji nisu skloni čitanju.”
– School Library Journal

http://www.knjizara-sigma.rs/catalog/tag/dnevnik-sonjavka-dzef-kini
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Komplet Metro 1-3 - Dmitrij Gluhovski

Metro 2033 - Dmitrij Gluhovski

Metro 2034 - Dmitrij Gluhovski

Metro 2035 - Dmitrij Gluhovski
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nakon velikog uspeha prve dve knjige, Zorana Jovanović, naša najpoznatija modna blogerka, spremila je nešto sasvim drugačije.

Life journal nije klasična knjiga, on je moderan dnevnik koji bi svaka devojčica ili devojka samo mogla da poželi. Brižljivo je osmišljen tako da se u njega unesu informacije o životu, i da bude mali vodič a velika podrška.

Sastoji se iz tri dela.

Prvi deo nosi naziv „Moji planovi“. Nije zamišljen kao strog planer, već kao prostor u kojem se pored unošenja planova sabiraju utisci, ocenjuju dani, ističu očekivanja…

Drugi deo, „Moje misli“, protkan je motivišućim citatima. Svaka stranica ovog dela stvarana je sa pažnjom i ljubavlju – na parnim stranama nalaze se motivacioni citati, a na neparnim je prostor za pisanje životnih događaja i misli.

„Moje navike“ predstavljaju treći deo dnevnika. U njemu je pružena podrška kako da se uz snagu sopstvene volje otarasimo loših navika.

Pravi poklon kojim bi svaka ženska osoba trebalo da časti sebe i svoje prijateljice.

http://www.knjizara-sigma.rs/kupi/life-journal-zorana-jovanovic-403803
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded