Profile

Cover photo
Wan Amira Wan Salleh
24 followers|4,822,601 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
14 March 2016 - Birthday saya dan chess
Alhamdulillah  Diberi kesempatan olehNya untuk menginjak ke angka 34. Betullah kata orang, bile kite makin dewasa, bila umur kita makin banyak, tiada yang mahu kita harapkan melainkan dikurniakan kesihatan yang baik dan sentiasa di bawah limpah kurniaNya.  ...
 ·  Translate
Alhamdulillah Diberi kesempatan olehNya untuk menginjak ke angka 34. Betullah kata orang, bile kite makin dewasa, bila umur kita makin banyak, tiada yang mahu kita harapkan melainkan dikurniakan kesihatan yang baik dan sentiasa di bawah limpah kurniaNya. Tahun ini sebenarnya i hampir terlupa ...
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Selamat Ulangtahun suamiku
dan juga Kakak Iparku dan juga anak sedaraku . Dalam keluarga suami saya, ada 3 orang yang hari lahir jatuh pada 18 January. suami i, kakak ipar i dan anak sedara i namanya Amira yang kini jauh belajar nun di UK nun..  belah saya pulak, auntie saya jatuh pa...
 ·  Translate
dan juga Kakak Iparku dan juga anak sedaraku . Dalam keluarga suami saya, ada 3 orang yang hari lahir jatuh pada 18 January. suami i, kakak ipar i dan anak sedara i namanya Amira yang kini jauh belajar nun di UK nun.. belah saya pulak, auntie saya jatuh pada 18hb.
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Melaka Bandar Bersejarah
Ya Allah ya Tuhan, kagum dengan semangat mak mak yang lain yang berjaya curi masa 24 jam untuk tulis blog untuk catat setiap yang berlaku dalam pembesaran anak mereka. Nak sangat istiqamah tulis setiap kenangan manis walaupun dalam hati risau jugak takut te...
 ·  Translate
Ya Allah ya Tuhan, kagum dengan semangat mak mak yang lain yang berjaya curi masa 24 jam untuk tulis blog untuk catat setiap yang berlaku dalam pembesaran anak mereka. Nak sangat istiqamah tulis setiap kenangan manis walaupun dalam hati risau jugak takut terdetik riak.
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Chess - Polgar Chess Competition
16 Sept 2015  Ok dah jadi diary ibu update pasal perkembangan chess Emir. Ok hari ni hari Malaysia. memang plan asalnya ibu nak qadak tidor sebab dua hari ibu tido lambat.. sekali malam semalam papa kata "esok Emir ada chess competition" tak pe lah. pagi ba...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
a little something about my kerja hakiki
as you may be aware, or looking back at my previous previous entry, i realized i did grumbled (read: a lot) about my works... this lah.. that lah...  to be honest, the experience that i have gone thru before was indeed hurtful and challenging for a sensitiv...
1
Add a comment...
Have her in circles
24 people
Dr Jamal Uddin Foundation's profile photo
JANA WANG's profile photo
suhailah hamid's profile photo
Mimi SS's profile photo
Ateef Hatifa's profile photo
ira rara's profile photo
Nik Aina Syamimi's profile photo
Shukor Ahmad's profile photo
Tusilan Ngadiman's profile photo

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Emir dan Karatedo
Rasa lain pula bila nak update cerita Emir bukan pasal chess. Ibu masih ingat lagi masa Emir menyatakan minat nak masuk Karatedo awal tahun lepas. Flashback walaupun kisah ni sebenarnya tak best untuk diceritakan semula. Masa ibu borak-borak dengan Emir, Em...
 ·  Translate
Ibu masih ingat lagi masa Emir menyatakan minat nak masuk Karatedo awal tahun lepas. Flashback walaupun kisah ni sebenarnya tak best untuk diceritakan semula. Masa ibu borak-borak dengan Emir, Emir cerita Emir kene buli. Buli mulut ibu tak kisah, rupanya Emir kene buli fizikal dengan seorang ...
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Kemenangan paling besar dalam tahun 2015
bila dah lama tak menang, sekali menang fuiyooo perasaan tu lain macam sikit. tetiba terasa teruja nak masuk segala contest. tapi sehari je lah, lepas pada satu hari malas sebenarnya. ini contest yang saya masuk masa raya, dah lamaa betul, sebenarnya dah ta...
 ·  Translate
bila dah lama tak menang, sekali menang fuiyooo perasaan tu lain macam sikit. tetiba terasa teruja nak masuk segala contest. tapi sehari je lah, lepas pada satu hari malas sebenarnya. ini contest yang saya masuk masa raya, dah lamaa betul, sebenarnya dah tak ingat pun.. cuma hantar satu ...
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Afternoon Day Trip Kuala Selangor
Masa cuti Hari Wilayah lepas, lepas dah lepak-lepak dekat rumah, terasa nak pergi jalan. so saya just packed bag, then ajak papa dan emir berjalan. Destinasi tak tau, tapi konon-konon teringin nak tido hotel.  So here you go.. be on the road tanpa arah tuju...
 ·  Translate
Masa cuti Hari Wilayah lepas, lepas dah lepak-lepak dekat rumah, terasa nak pergi jalan. so saya just packed bag, then ajak papa dan emir berjalan. Destinasi tak tau, tapi konon-konon teringin nak tido hotel. So here you go.. be on the road tanpa arah tujuan. Ikut hati nak pergi ke Cyberview ...
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Cameron Highlands with love
I am no longer an avid blogger. Memang patutnya I update blogger untuk jadikan kenangan di kemudian hari selagi Blogger masih ada di cyber space. Terlalu banyak betul i kongsikan gambar dari dulu sampai lah sekarang. I rasa dengan blogging i dapat tengok ba...
 ·  Translate
I am no longer an avid blogger. Memang patutnya I update blogger untuk jadikan kenangan di kemudian hari selagi Blogger masih ada di cyber space. Terlalu banyak betul i kongsikan gambar dari dulu sampai lah sekarang. I rasa dengan blogging i dapat tengok balik kenangan lama.
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Chess - Paroi, Negeri Sembilan
Ibu memang berkeinginan sangat Emir cuba untuk bertanding dalam chess bukan di negeri Selangor mahupun KL. Ye lah, saja kite jumpe dengan mereka luar kawasan KL. Jadi ibu memang pujuk Papa untuk daftarkan Emir di Kejohanan Terbuka Catur Majlis Perbandaran P...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Layang-layang FRIM
Sudah lama cerita ni berkepam. Dari semasa ke semasa, rasanya takut pulak dilupakan..  Tapi sebab saya rasa ini antara gambar yang cantik hanya melalui camera, jadi i coretkan di sini untuk simpanan kami. Ok, sebenarnya, FRIM ni memang antara lokasi yang ka...
 ·  Translate
If you have any questions.. or if you Google and couldn't find what you want.. kindly e-mail me at mummymer@gmail.com. About Us. My Photo. Wan Amira Wan Salleh · View my complete profile. My Blog List. Life As Mama Liza · Gift in a Vase! 4 hours ago. Enchanted Life Begins · Warehouse FitFlop!
1
Add a comment...