Profile

Cover photo
Wan Amira Wan Salleh
24 followers|5,364,122 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
health is wealth
Subhanallah, i was surprised to know that some of my close friends still "stalk" my blog. I seriously thought that my blog now is just a place for me to dump all my happiness and to let Emir knows his mother inside out. Plus, blogging nowadays is no longer ...
Subhanallah, i was surprised to know that some of my close friends still "stalk" my blog. I seriously thought that my blog now is just a place for me to dump all my happiness and to let Emir knows his mother inside out. Plus, blogging nowadays is no longer attractive i guess.
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
my parents 35th year anniversary
and it means, my age is 3+4. Unlike my mother, my dad seems to remember all the important dates. He is more organized and systematic as compared to my mum and genetically, I followed my mum :). Until now, dad recorded every expenses in his diary and at the ...
Unlike my mother, my dad seems to remember all the important dates. He is more organized and systematic as compared to my mum and genetically, I followed my mum :). Until now, dad recorded every expenses in his diary and at the same time he has one book to record the exact timing he took the ...
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Kemenangan paling besar dalam tahun 2015
bila dah lama tak menang, sekali menang fuiyooo perasaan tu lain macam sikit. tetiba terasa teruja nak masuk segala contest. tapi sehari je lah, lepas pada satu hari malas sebenarnya. ini contest yang saya masuk masa raya, dah lamaa betul, sebenarnya dah ta...
 ·  Translate
bila dah lama tak menang, sekali menang fuiyooo perasaan tu lain macam sikit. tetiba terasa teruja nak masuk segala contest. tapi sehari je lah, lepas pada satu hari malas sebenarnya. ini contest yang saya masuk masa raya, dah lamaa betul, sebenarnya dah tak ingat pun.. cuma hantar satu ...
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Afternoon Day Trip Kuala Selangor
Masa cuti Hari Wilayah lepas, lepas dah lepak-lepak dekat rumah, terasa nak pergi jalan. so saya just packed bag, then ajak papa dan emir berjalan. Destinasi tak tau, tapi konon-konon teringin nak tido hotel.  So here you go.. be on the road tanpa arah tuju...
 ·  Translate
Masa cuti Hari Wilayah lepas, lepas dah lepak-lepak dekat rumah, terasa nak pergi jalan. so saya just packed bag, then ajak papa dan emir berjalan. Destinasi tak tau, tapi konon-konon teringin nak tido hotel. So here you go.. be on the road tanpa arah tujuan. Ikut hati nak pergi ke Cyberview ...
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Mama's cooking
Alhamdulillah and selamat berpuasa untuk semua. Bersyukur kerana masih dipertemukan lagi dengan bulan
Ramadhan yang mulia. Seminggu sebelum puasa, saya dimasukkan ke hospital,
Alhamdulillah segalanya baik saja. Memandangkan cuti sekolah, kami decide untuk t...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Be kind - my customers
Everybody knows that my work life is somehow miserable. Luck is always not on my side when it comes to career, but to compare with others, I am grateful that i can still secure a job especially during this difficult times.  Well, after being job hopping fro...
Everybody knows that my work life is somehow miserable. Luck is always not on my side when it comes to career, but to compare with others, I am grateful that i can still secure a job especially during this difficult times. Well, after being job hopping from one to another, honestly, ...
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Emir dan Karatedo
Rasa lain pula bila nak update cerita Emir bukan pasal chess. Ibu masih ingat lagi masa Emir menyatakan minat nak masuk Karatedo awal tahun lepas. Flashback walaupun kisah ni sebenarnya tak best untuk diceritakan semula. Masa ibu borak-borak dengan Emir, Em...
 ·  Translate
Ibu masih ingat lagi masa Emir menyatakan minat nak masuk Karatedo awal tahun lepas. Flashback walaupun kisah ni sebenarnya tak best untuk diceritakan semula. Masa ibu borak-borak dengan Emir, Emir cerita Emir kene buli. Buli mulut ibu tak kisah, rupanya Emir kene buli fizikal dengan seorang ...
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
14 March 2016 - Birthday saya dan chess
Alhamdulillah  Diberi kesempatan olehNya untuk menginjak ke angka 34. Betullah kata orang, bile kite makin dewasa, bila umur kita makin banyak, tiada yang mahu kita harapkan melainkan dikurniakan kesihatan yang baik dan sentiasa di bawah limpah kurniaNya.  ...
 ·  Translate
Alhamdulillah Diberi kesempatan olehNya untuk menginjak ke angka 34. Betullah kata orang, bile kite makin dewasa, bila umur kita makin banyak, tiada yang mahu kita harapkan melainkan dikurniakan kesihatan yang baik dan sentiasa di bawah limpah kurniaNya. Tahun ini sebenarnya i hampir terlupa ...
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Selamat Ulangtahun suamiku
dan juga Kakak Iparku dan juga anak sedaraku . Dalam keluarga suami saya, ada 3 orang yang hari lahir jatuh pada 18 January. suami i, kakak ipar i dan anak sedara i namanya Amira yang kini jauh belajar nun di UK nun..  belah saya pulak, auntie saya jatuh pa...
 ·  Translate
dan juga Kakak Iparku dan juga anak sedaraku . Dalam keluarga suami saya, ada 3 orang yang hari lahir jatuh pada 18 January. suami i, kakak ipar i dan anak sedara i namanya Amira yang kini jauh belajar nun di UK nun.. belah saya pulak, auntie saya jatuh pada 18hb.
1
Add a comment...