Profile

Cover photo
Wan Amira Wan Salleh
17 followers|2,839,522 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Emir Karate Do
Ada cerita kenapa Emir memilih untuk masuk Karate Do. Sebelum ni masa Emir Darjah Satu, ibu ada tanya sama ada Emir berminat untuk masuk Tae Kwan Do ke tidak, tapi dia tak  nak.   Cuma masa cuti sekolah yang lepas, Emir cerita dia dibuli dekat tempat nurser...
 ·  Translate
Ada cerita kenapa Emir memilih untuk masuk Karate Do. Sebelum ni masa Emir Darjah Satu, ibu ada tanya sama ada Emir berminat untuk masuk Tae Kwan Do ke tidak, tapi dia tak nak. Cuma masa cuti sekolah yang lepas, Emir cerita dia dibuli dekat tempat nursery. Budak tu baru datang sehari saje tapi ...
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Legoland Stamp untuk lucky draw
Sedikit extra tips untuk mereka yang akan pergi ke Legoland sebab ramai yang tak tahu. Saya tahu pun secara tak sengaja. Masa first saya datang, masa hero-hero saya sibuk shopping dekat outlet yang paling besar (near to the entrance) saya ternampak box untu...
 ·  Translate
If you have any questions.. or if you Google and couldn't find what you want.. kindly e-mail me at mummymer@gmail.com. About Us. My Photo. Wan Amira Wan Salleh · View my complete profile. My Blog List. ~ love love love ~ · Expecting our 4th Edition. 10 hours ago. Eyriqazz.com ...
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Lego MindStorm - Interesting!
I tak pernah dengar perkataan MindStorm... pendek kata  i know nothing of MindStorm.. Masa mula-mula masuk entrance lagi Papa dah sibuk borak dengan Emir pasal MindStorm.. Tapi i buat tak layan je lah.. Rupanya MindStorm adalah salah satu attraction dekat L...
 ·  Translate
I tak pernah dengar perkataan MindStorm... pendek kata i know nothing of MindStorm.. Masa mula-mula masuk entrance lagi Papa dah sibuk borak dengan Emir pasal MindStorm.. Tapi i buat tak layan je lah.. Rupanya MindStorm adalah salah satu attraction dekat Lego Academy.
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Legoland Park Malaysia Part 1
Sehari selepas kami ke Legoland Waterpark , makanya untuk keesokkan harinya kami ke Legoland Theme Park. Hari tu hari Selasa dan keesokannya sekolah, sudahlah tiada dalam list kata nak ke Legoland kan. Pagi tu kami berkira-kira banyak kali sama ada nak chec...
 ·  Translate
Sehari selepas kami ke Legoland Waterpark, makanya untuk keesokkan harinya kami ke Legoland Theme Park. Hari tu hari Selasa dan keesokannya sekolah, sudahlah tiada dalam list kata nak ke Legoland kan. Pagi tu kami berkira-kira banyak kali sama ada nak checkout sekarang atau checkout pukul 1, ...
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Emir's First Chess Tournament
Untuk menilai keupayaan anak, kita tak boleh paksa. Saya tahu kebolehan Emir bukanlah di dalam arena sukan atas padang.. tapi suami saya berjaya congkel kebolehan Emir.. dalam chess.. Kami masukkan Emir kelas Chess semenjak tahun lepas. Tapi tahun lepas mas...
 ·  Translate
Untuk menilai keupayaan anak, kita tak boleh paksa. Saya tahu kebolehan Emir bukanlah di dalam arena sukan atas padang.. tapi suami saya berjaya congkel kebolehan Emir.. dalam chess.. Kami masukkan Emir kelas Chess semenjak tahun lepas. Tapi tahun lepas masa dia masuk, kelas yang pertama adalah ...
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Diangkat Darjatmu.. Alfatihah
Jujurnya saya bukan peminat politik. Langsung tak suka. Setiap masa saya berdoa supaya orang-orang disekeliling saya bukan ahli politik. Untuk saya, politic is dirty. Semuanya sebab keliling saya. Lihat dan bacalah, sakit jiwa dengar kan.. Sebab tu saya tak...
 ·  Translate
Jujurnya saya bukan peminat politik. Langsung tak suka. Setiap masa saya berdoa supaya orang-orang disekeliling saya bukan ahli politik. Untuk saya, politic is dirty. Semuanya sebab keliling saya. Lihat dan bacalah, sakit jiwa dengar kan.. Sebab tu saya tak kenal UMNO. Tak kenal PAS.
1
Add a comment...
Have her in circles
17 people
Mimi SS's profile photo
suhailah hamid's profile photo
Lieza Lisz's profile photo
Tusilan Ngadiman's profile photo
JANA WANG's profile photo
Ateef Hatifa's profile photo
Dr Jamal Uddin's profile photo
Azmal Media's profile photo
HANIF HASSAN's profile photo

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Boys Birthday party
Emir dan kawan-kawan di peringkat yang  "having girls around is no fun" sabar je lah kan.. padahal girls ok je kalau boys ada during their party. Tapi boys ni berapa kali dah saya attend party yang memang jemput boys je.. so ini adalah salah satu party tu.....
 ·  Translate
If you have any questions.. or if you Google and couldn't find what you want.. kindly e-mail me at mummymer@gmail.com. About Us. My Photo. Wan Amira Wan Salleh · View my complete profile. My Blog List. Pencinta Merah Red Lover Red Diva · Blogging line is slowing down? 29 minutes ago ...
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Hotel Nusa CT Gelang Patah - dekat dengan Legoland - near to Legoland
Dear Mama Zakwan and Nayli This entry is for you.. :)  Ok, seperti yang dimaklumkan, kami ke Legoland secara tibe-tibe. Balik Melaka, Papa terus cakap "jom ke Legoland" lepas tu ada perkataan..... "tapi...." Tapinya tu adalah "Kite bayar annual ticket Legol...
 ·  Translate
If you have any questions.. or if you Google and couldn't find what you want.. kindly e-mail me at mummymer@gmail.com. About Us. My Photo. Wan Amira Wan Salleh · View my complete profile. My Blog List .:: My Life & My Loves ::. Restoran Wafie Nasi Kukus Ayam Goreng @ Wangsa Melawati ...
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Legoland Park Malaysia Part 2
Sambung dari Part 1   Sebenarnya kalau ikutkan turutan saya ni berubah-rubah... :D tapi yang penting semuanya ada... 14. Dino Island Ini adalah tempat favorite Emir. mula-mula tu sebab nak bagi dia biasa, terpaksalah saya yang teman kan dia.. Papanya bagi a...
 ·  Translate
Sambung dari Part 1. Sebenarnya kalau ikutkan turutan saya ni berubah-rubah... :D tapi yang penting semuanya ada... 14. Dino Island Ini adalah tempat favorite Emir. mula-mula tu sebab nak bagi dia biasa, terpaksalah saya yang teman kan dia.. Papanya bagi alasan nak ambik gambar.
1
Add a comment...
 
Legoland Water Park Malaysia
Banyak gambar dari berkata..  Pada cuti Thaipusam dan Hari Wilayah, kami balik ke Melaka, tapi bila di Melaka, Papa mulalah idea dia nak berjalan kan. Jadinya tetiba je Papa kata "jom ke Legoland".. All that i know, he sent to my e-mail the e-ticket..  and ...
 ·  Translate
Banyak gambar dari berkata.. Pada cuti Thaipusam dan Hari Wilayah, kami balik ke Melaka, tapi bila di Melaka, Papa mulalah idea dia nak berjalan kan. Jadinya tetiba je Papa kata "jom ke Legoland".. All that i know, he sent to my e-mail the e-ticket.. and --- he bought the annual passes for the ...
1
Add a comment...

Wan Amira Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
A mother says..
"You can say anything about me, i can still be your friends, but if your hurt my child i can be your enemy" yerp ada betulnya. i setuju dengan kata-kata tersebut. I berharap apa yang i nak katakan ini adalah pendapat jujur dari i, dari pengalaman dalam memb...
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Back to the past
and so it has been the second month of February 2015 and if you are aware, i am trying my very best to post one entry per day -- kind of unnecessary wishlist in 2015 but im getting used to it and err -- its fun, though like yesterday, i only posted an entry...
1
Add a comment...