Profile

Cover photo
anak Wan Salleh
8 followers|1,851,453 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

anak Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Winning entry: Enchanteur Perfume
Alhamdulillah saya menang semua ini dari 8TV's Quickie - OneFC Contest FB contest. .. Banyak hadiahnya.. Hadiah batch 1, saya dah collect last year, boleh tengok entry saya dekat sini ..  dan masa itu Enchanteur di bawah ini tak available, jadi baru dapat d...
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Where am I?
Alive n kicking.. :)  Alhamdulillah.  Apart March is my born month, but it did not serve me that well. So April, please be good to me.  At least, I want to win something good. Please, let my Mom First Step increases in sales. Alhamdulillah the first month n...
1
Add a comment...

anak Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
March 2014
adalah bulan yang sangat-sangat banyak dugaan..  ada suka ada duka seperti biasa bila bulan March, saya bz dengan tax filing di Venezuela, Vietnam, Indonesia Alhamdulillah, this year lebih terurus.. tak macam last year.. still ada hiccups but not as bad as ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

anak Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Wish list 2014 - cari duit lebih
I sekarang tengah dalam proses untuk siapkan website i. Alhamdulillah so far so good.. kene curi masa tu yang agak payah sikit sebab kalau boleh dalam perancangan i akan fully launch website i pada 1 April nanti. Kalau boleh i nak kejar 14 March, tarikh bir...
 ·  Translate
1
Add a comment...

anak Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Tax 2013 Cukai 2013
Setelah beberapa tahun tolong anda semua untuk jawab soalan mengenai cukai, yang mana kadang-kadang tu buat saya geram ya ampun.. mana taknya, dalam 10 yang kita jawab, sorang je kot yang come back ucap terima kasih. ada sesetengah tu, dok berbalas-balas me...
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have her in circles
8 people

anak Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Something that i want to let go.. Clearance
Ini adalah barang-barang yang saya nak let go. Semua masih tak digunakan. Brand new. Nak jual murah-murah aje.. Asience (made for Asian hair) inner rich treatment for dry hair and Asience inner rich hair mask. Selling price: RM30 inclusive postage.  Trust m...
 ·  Translate
1
Add a comment...

anak Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
14 March 2014 - Officially introducing www.momfirststep.lot.my
Alhamdulillah.. i diberikan kesempatan oleh Allah s.w.t untuk merasai kenikmatan berada di angka 32. Yer orang kata masih muda tapi saya rasa bila umur berganjak, macam takut juga.. cukup ke amalan saya yang tak seberapa ni.. boleh ke saya dapat syurga dari...
 ·  Translate
1
Add a comment...

anak Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
The day I want to write about Liyana Manan
Sesungguhnya i sendiri tak suke untuk bercerita rumah tangga orang dalam blog yang lebih kepada parenting dan cerita hal sendiri. Tapi i macam terpanggil untuk berkongsi rasa marah terhadap apa yang terjadi. Rasa macam dunia dah terbalik.  Apalagi kisah ter...
 ·  Translate
1
Add a comment...

anak Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
2014 tahun Conso :)
Bersyukur juga walaupun dapat conso.. :) ada  juga yang melekat kan.. Peraduan pertama yang saya dapat call untuk tahun ini adalah dari Southern Lion Contest.. bukan dapat conso pun, sebab consolation prize dapat ipad mini.. tapi saya dapat bonus prize seba...
 ·  Translate
1
Add a comment...

anak Wan Salleh

Shared publicly  - 
 
Contest is not about luck
Ramai tahu yang saya memang minat sungguh masuk contest. Ya, masuk contest adalah hobi saya dan secara tak langsung dapat menambahkan pendapatan sampingan yang tak seberapa. Dalam saya masuk tu, ada yang saya menang dengan bergaya, dan ada juga kalah bergay...
 ·  Translate
1
Add a comment...