Profile cover photo
Profile photo
Noordiana Nordin
70 followers
70 followers
About
Posts

Post has attachment
untuk blogwalking..boleh tinggal link
memandangkan dah lama nana tak blogwalking..apakata korang tinggalkan link blog korang diruang komen..nak jenguk tengok entry korang..dah lama nana tak aktif blog nie..buzy la..huhu..ok apa2 pon gudnite..jangan lupa tinggal link tau..
untuk blogwalking..boleh tinggal link
untuk blogwalking..boleh tinggal link
belognoordiana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ingin menjana pendapatan
Ingin menjana pendapatan..modal hanya RM210 sahaja..ada live coaching..lucky draw bulanan bagi yang bertuah..tak pandai nak berbisness? jangan risau..leader2 lain boleh bantu anda..dengan RM210 dapat 10 pcs foundation dah layak jadi agent sah..jadi apa tung...
Ingin menjana pendapatan
Ingin menjana pendapatan
belognoordiana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ingin menjana pendapatan
Ingin menjana pendapatan..modal hanya RM210 sahaja..ada live coaching..lucky draw bulanan bagi yang bertuah..tak pandai nak berbisness? jangan risau..leader2 lain boleh bantu anda..dengan RM210 dapat 10 pcs foundation dah layak jadi agent sah..jadi apa tung...
Ingin menjana pendapatan
Ingin menjana pendapatan
belognoordiana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Padah stalker..hati yang sakit
Dengan niat nak stalker seseorang..tiba2 rasa macam electric shock plak..tu la nana,nak juga stalker..last2 sakit ja dapat kan..walaupun tu cerita lama..hati orang siapa tau kan.aku yang terlambat kah? atau dia yang terlambat? apa2 pon minta2 tak apa2 yang ...
Padah stalker..hati yang sakit
Padah stalker..hati yang sakit
belognoordiana.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Annual Dinner KDHO
Hai..selamat malam..4/11/2016 annual dinner klinik di putra regency hotel kangar perlis. Seramai 40 orang gitu yang hadir..ofcourse la malu n segan kot..orang tak kenal yang hadir..blushing pipi nie tak terkata..dengan photographer yang tak habis2 mai snap ...
Annual Dinner KDHO
Annual Dinner KDHO
belognoordiana.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Langkawi short vacation part 1
Apa khabar? sihat ke semua? alhamdulillah bagi yang sihat tu kan. baru2 nie 7/4/2016 & 8/4/2016 nana n kawan gi  langkawi..short vacation katakan..curi2 masa yang ada..asyik keja ja kan..bosan gak kalo asyik keja sampai tak da masa nak rehat.kami amik langk...
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway Cash APRIL PART #2 by Emas Putih
[Siapa Nak Join Giveaway Ini Sila Tekan Banner] Giveaway Cash RM500 APRIL PART #2  by  Emas Putih  disponser oleh  Emas Putih  ,  Nurfuzie  ,  Boni Kacak  ,  Fizgraphic  ,  Asri Blog  ,  Liyana  ,  RF3 World Firmax3 Malaysia  ,  Homestay Muslim Murah di Ban...
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway by Emas Putih Cash RM600 Mac 2016
* sila tekan banner diatas untuk join * Hadiah : Top Referral RM100x1 Random Cash RM50x10 Start : 20 Mac 2016 - 3 April 2016 Giveaway January2016 Cash RM500 by Emas Putih   disponser oleh  Emas Putih  ,  Tasha Aqisha  ,  Miszrockers  ,  Seindah Cerita   ,  ...
Add a comment...

Post has attachment
GIVEAWAY BY Rosnordin
jemput join GIVEAWAY NIE.. tamat pada : 31 march 2016
kisah hidupku: GIVEAWAY BY Rosnordin
kisah hidupku: GIVEAWAY BY Rosnordin
belognoordiana.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded