Profile cover photo
Profile photo
azza sahana
25 followers -
“Be yourself; everyone else is already taken.”
“Be yourself; everyone else is already taken.”

25 followers
About
azza's posts

Post has attachment
BAKAL PENGANTIN,SILA BACA NI
Assalamualaikum(wbt) BAKAL PENGANTIN SILA TERUSKAN BACA..nah,kali ni aku buat entry ni memang khas untuk bakal pengantin,salah satu cara aku yang dah kawin ni,dapat membantu korang dari segi tips,nasihat dan jugak pemilihan..kenapa?ofkos korang nak wedding ...

Post has attachment
**
Assalamualaikum(wbt) Pada 6 febuari 2017,aku telah kehilangan seorang lagi ahli keluarga terdekat.Alfatihah buat Arwah bapa saudara terdekat aku,iaitu Zaki Bin Hussin..adik abah,anak ke 6 dari 7 beradik. Tahun lepas aku ade buat satu entry mengenai sepupu a...

Post has attachment
pemarah si anxiety disorder
Assalamualaikum(wbt) kekadang aku rasa hidup aku ni penuh dengan dugaan and kisah sedih and even aku rasa aku ni penuh dengan masaalah.Kawan-kawan AD aku cakap biasalah sebab aku ade anxiety,dorang pon sama.. aku rasa dendam and kisah yang tak sudah selalu ...

Post has attachment
DAH BERISI?
Assalamualaikum(wbt) alhamdullilah,bulan jun 2017 nanti tepatlah dua tahun aku menjalani hidup sebagai seorang isteri.Alhamdullilah sekali lagi kerana Allah(swt)mengurniakan seorang suami yang bertanggungjawab dan penyayang.. since aku dah nak masuk dua tah...

Post has attachment
HARAPAN
Assalamualaikum(wbt) Menulis bukan satu hobi aku tapi menulis menjadi luahan rasa yang aku zahirkan dari hati. sebab itu,aku bukan selalu menulis..menulis dengan idea akan jadi satu karya dan menulis dengan paksa cuma satu kerja..yang hasilnya mungkin menye...

Post has attachment
mee kari sedap!resepi
Assalamualaikum(wbt) Tetamu baru sahaja balik..harini cerita dia hakak masak mee kari..untuk kawan2 dr opis lama hakak..so hakak pepagi buta pikir nak masak apa..yang simple dan sedap.. Sejak hakak jd anak didik chef wan ni..semua bnde hakak ase nk makan..a...

Post has attachment
resepi Quaker oat sedap!
Assalamualaikum semua.. Susah  betul nak diet..betul tak?bila aje nak start diet disogok pulak dengan makanan yg sedap Dan kolestrol tinggi..KFC la ..MCD la..pizza la! Sungguh diri ini tak kuad menghadapi dugaan..planning nk diet tu bermula Dr beberapa  tah...

Post has attachment
Almost a year....life update
Assalamualaikum(wbt) Membawa status baru dalam sebuah kehidupan..satu gelaran berat..seoramh isteri pada usia 23... alhamdulilah akhirnya bersatu setelah hampir 6 tahun berkenalan..6 tahun memang cepat berlalu.. beberapa bulan lagi jer cukup 1 thn kami berg...

Post has attachment
Al Fatihah..Izzat Muzakkir
Assalamualikum(wbt) terkedu dan terkelu..itulah diibaratkan diri aku sekarang..tanpa sebarang tanda..sepupu yang tersayang terlah pergi mengadap Maha Pencipta pada 24 may 2015 lebih kurang pukul 5.30 pagi.. Izzat Muzakkir..seorang anak yang baik..bekas pela...

Post has attachment
**
Assalamualakum(wbt) Syukur ke hadrat ilahi..allah(swt)masih lagi memberi kita peluang dan ruang untuk bernafas di bumi milikNYA...pertama sekali mari ke sedekahkan al fatihh buat saudara isam kite yang telah pergi meninggalkan kita semua.. satu bulan lebih....
Wait while more posts are being loaded