Profile

Cover photo
Flor de Maria Olivera
Works at Hotel Gulden Vlies
2 followers|60,426 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Flor de Maria Olivera

Shared publicly  - 
 
 
http://www3.weforum.org/docs/WEF_GlobalRisks_Report_2014.pdf
Dit document niet lezen! Het is zeer slecht voor uw gezondheid en gemoedstoestand. Niet reageren op hun top tien lijst van problemen! Maak je geen zorgen dat de hele planeet failliet is. Maak je geen zorgen dat de eenvoudige berekening van minder dan nul is momenteel wat we allemaal financieel eigen. Maak je geen zorgen dat de andere problemen worden beschouwd als ondergeschikt aan de fiscale crisis.
Op een persoonlijke noot, op zal zitten interessant om te weten als dit verslag in werkelijkheid verandert? Ik ben geen expert verre van. Mijn opleidingsniveau is zeer rotsachtig om te zeggen het minst. Mijn leven is besteed zoals met de rest van de negenennegentig procent van de bevolking vechten om te overleven op één niveau of een ander. Ik ben mij ervan bewust dat ik geen honger of home verplaatsing hebben geleden. Echter na een het levenstijd van gaande van plaats tot plaats en zien dichtbij verschillende culturen, leidt het mij om te uiten dit huidige probleem. Ik heb twee kinderen een vrouw en we hebben een huis. Maar dit is geen troost voor de toekomst---toekomst van mijn kinderen. Ik ben moe van de regering, banken en de zogenaamde elitisten, misbruik van de rest van ons. Op dit moment heeft de bevolking van de wereld de meest effectieve manier ooit in de geschiedenis van het draaien van de wereld naar een zeer verschillende plaats dan degene die we momenteel leven in.
Dus de sociaal experiment moet om te beginnen en zijn zeer eenvoudig de methode al heeft getest in een van de armste landen in de wereld en te groot effect. Het probleem was dat was gericht op kleine. Zo zou ik graag zien als is het mogelijk om te gaan voor de hele planeet. Ik zal hopen dat dit kon gaan virale, wat betekent dat de stem krijgt lading genoeg om het gewenste effect te genereren.
Wanneer u een telefoongesprek aan een vriend of familie lid of iemand en ze doen het niet halen de oproep, het is een gemiste oproep, u normaal krijgt dan een oproep later van uw serviceprovider, dit is gratis. Als u met het internet verbonden bent en zijn met behulp van elk van de verschillende sociale mediasites is dit ook praktisch gratis. Dus wil ik u laat me een gemiste oproep of een bericht op of u denkt dat een van de bovenstaande informatie correct is en eventuele aanvullingen die kunnen worden gemaakt, hoe meer hoe beter. Mijn mobiele telefoon GSM draagbare nummer is 0032474132512, en vergeet niet zijn kostenloos. Ik zal niet pick-up de oproep die ik zal wachten om te worden van een gemiste oproep. Laat de spelen beginnen!
Verder is contact media mijn skype-account onder de naam luke.lamb7 of mijn facetime-account die info@guldenvlies.be is
 ·  Translate
1
Add a comment...

Flor de Maria Olivera

Shared publicly  - 
 
Out with the children
1
Add a comment...

Flor de Maria Olivera

Shared publicly  - 
 
Shopping again !!
1
Add a comment...

Flor de Maria Olivera

Shared publicly  - 
 
Heilig Bloedprocessie
 ·  Translate
Elk jaar op Hemelvaartsdag sinds 1291 de processie van het Heilig Bloed maakt Brugge een heel bijzondere plek om te zijn. De helft van de optocht is die scènes uit het Oude en Nieuwe Testament geïnter...
1
Add a comment...

Flor de Maria Olivera

Shared publicly  - 
 
Sister Cristina Scuccia performs a version of Alicia Keys' song No One on Italy's The Voice. The nun, from Sicily, impresses the judges who unanimously opt to keep her in the TV talent competition. She has been quoted as saying she hopes to gain renown in her country which may lead to her meeting the Pope
1
Add a comment...

Flor de Maria Olivera

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Flor de Maria Oliver changed her profile photo.

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
Work
Occupation
Hotel Gulden Vlies
Employment
  • Hotel Gulden Vlies
    Manager, 2012 - present
Contact Information
Home
Phone
003250341270
Email
Address
Kon. Elisabethlaan 40
Basic Information
Gender
Female