Profile cover photo
Profile photo
Museu Can Framis
198 followers
198 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
CA - Aquest cap de setmana tenim doble cita a Can Framis:

- 15/9 a les 11.30 h, Taller Familiar "Art, Mur i Acció!".
- 15/9 d'11 a 18 h, Festa Major del Poblenou.

Veniu? ☞ https://goo.gl/1Ze8Am

ES - Este fin de semana tenemos doble cita en Can Framis:

- 15/9 a las 11.30 h, Taller Familiar "Arte, Muro y Acción!".
- 15/9 de 11 a 18 h, Fiesta Mayor del Poblenou.

+info ☞ https://goo.gl/sjmHzY
Photo
Add a comment...

Post has attachment
"No como el caos", titula Alvaro Sanchez-Montañes aquesta sèrie d'imatges, de fotografies d'una realitat que sembla transparent, invisible, però que sabem que s'amaga a l'altre extrem de la mirada.

A partir del 2/10 al Museu Can Framis! +info de l'artista ☞ https://goo.gl/dEMX43
Photo
Photo
13/9/18
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Portem bones notícies i és que a partir de la setmana que ve, dimecres 12/9, tornem a obrir les portes del museu!

De moment, podreu visitar la col•lecció permanent de pintura i la mostra fotogràfica d'Elisava Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de... i, a partir del 2/10, hi afegim aquestes noves exposicions temporals 👉 https://goo.gl/NnrFud
Photo
Add a comment...

Post has attachment
CA - A Can Framis ens estem preparant per la Festa Major del Poblenou. I tu, ja has consultat la programació d'activitats? ☞ https://goo.gl/2b6BDi

ES - En Can Framis nos estamos preparando para la Fiesta Mayor del Poblenou. Y tú, ¿ya has consultado la programación de actividades? ☞ https://goo.gl/1dYk4k
Photo
Photo
4/9/18
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
22/9/2018_La Mercè 2018. Visita-Activitat familiar: fes el teu cartell de La Mercè.

Cada any, la ciutat de Barcelona escull un artista contemporani i li encarrega la realització del cartell de la Festa Major. Artistes com Albert Ràfols-Casamada (1981), Antoni Clavé (1996), Antoni Tàpies (2002) o Francesc Artigau (2011) han estat els autors dels cartells de La Mercè en edicions anteriors. El Museu Can Framis de Pintura Contemporània custodia obra de molts d’aquests creadors i, per aquest motiu, durant la visita familiar s’analitzaran algunes de les obres que formen part de la col·lecció del Museu en relació amb els cartells de Festa Major.

Després d’esbrinar com van ser creats aquests cartells i analitzar-ne els materials, els nens i nenes dissenyaran els seus cartells de La Mercè i podran inspirar-se en les tècniques artístiques descobertes a les sales del Museu.

Edad mínima recomendada: 4 años.

Més informació i reserves: https://goo.gl/e2jfZ4

Photo
Add a comment...

Post has attachment
El Museu Can Framis de Pintura Contemporània vol sumar-se a la celebració de les Festes de la Mercè d’enguany que tenen lloc a la ciutat de Barcelona entre els dies 21 i 24 de setembre.

El dissabte 22 de setembre, d’11 a 18 h, Can Framis celebrarà una jornada de portes obertes que permetrà a tothom conèixer la col·lecció permanent de pintura, organitzada en el recorregut “Monòleg, diàleg i concepte”. El públic podrà descobrir una col·lecció permanent de pintura que reuneix un gran nombre d’artistes cabdals per tal d’entendre i interpretar el panorama artístic català, com Albert Ràfols-Casamada, Josep Guinovart, Joan Ponç o Joan Hernández Pijuan, entre molts d'altres.
_
El Museo Can Framis de Pintura Contemporánea quiere sumarse a la celebración de las Fiestas de la Mercè de este año, que se celebrarán en la ciudad de Barcelona entre los días 21 y 24 de septiembre.

El próximo sábado 22 de septiembre, de 11 a 18 h, Can Framis celebrará una jornada de puertas abiertas que permitirá a todo el mundo conocer la colección permanente de pintura, organizada en el itinerario “Monólogo, diálogo y concepto”. El público podrá descubrir una colección permanente de pintura que reúne a un gran número de artistas imprescindibles para poder entender e interpretar el panorama artístico catalán, como por ejemplo Albert Ràfols-Casamada, Josep Guinovart, Joan Ponç y Joan Hernández Pijuan, entre muchos otros.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Enguany la Fundació Vila Casas se suma a la celebració de la Festa Major del Poblenou i ofereix entrada a preu reduït a totes aquelles persones que visitin el Museu el dissabte 15 de setembre d’11 a 18 h.

Tothom podrà descobrir una col·lecció permanent de pintura que reuneix un gran nombre d’artistes cabdals per tal d’entendre i interpretar el panorama artístic català, com Albert Ràfols-Casamada, Josep Guinovart, Joan Ponç i Joan Hernández Pijuan, entre molts d’altres.
_
La Fundació Vila Casas se suma este año a la celebración de la Fiesta Mayor de Poblenou y ofrece entrada a precio reducido a todas aquellas personas que visiten el Museo el próximo sábado 15 de septiembre de 11 a 18 h

El público podrá descobrir una colección permanente de pintura que reúne un gran número de artistas imprescindibles para poder entender e interpretar el panorama artístico catalán, por ejemplo Albert Ràfols-Casamada, Josep Guinovart, Joan Ponç y Joan Hernández Pijuan, entre muchos otros.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
El Museu Can Framis preveu, pel mes de setembre, una sessió d’Art en Família el dissabte 15 a les 11.30 h.

Mitjançant el taller Art, Mur i Acció! els infants podran establir relacions i paral·lelismes entre la pintura mural més antiga i la seva continuïtat durant la història de l’art i les actuals manifestacions en art contemporani.

Més informació i reserves: https://goo.gl/jFCvgg
_
El Museo Can Framis prevé, para el mes de septiembre, una sesión de Arte en Familia el sábado 15 a las 11.30 h.

Mediante el taller Arte, Muro y Acción! los niños podrán establecer relaciones y paralelismos entre la pintura mural más antigua y su continuidad durante la historia del arte y las actuales manifestaciones en arte contemporáneo.

Más información y reservas: https://goo.gl/KfHVQ4
Photo
Add a comment...

Post has attachment
A partir del 1 de octubre, "No como el caos" de Alvaro Sanchez-Montañes, último ganador del Premio de Fotografía Vila Casas en el 2017.

Sus obras se han exhibido en Barcelona, Madrid, Bilbao, Sevilla, México D.F., Londres y Nueva York, entre otras ciudades, y han sido galardonadas con premios como el Epson de Fotografía 2009, International Photography Award 2009 o el primer premio de la Fundación AENA 2012.
Animated Photo
Add a comment...

Post has attachment
La exposición "Viaje a la esencia de la pintura" que a partir del 1 de octubre acogeremos en Can Framis, es una síntesis de la obra de Jorge R Pombo Studio a través de 25 obras realizadas entre 2004 y 2016 que ponen de manifiesto la riqueza y la singularidad de su lenguaje pictórico, basado en una búsqueda permanente de lo que para él es la esencia de la pintura. +info ☞ https://goo.gl/1hxfSX
PhotoPhotoPhoto
10/8/18
3 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded