Profile cover photo
Profile photo
Falck Danmark
81 followers -
Altid i sikre hænder
Altid i sikre hænder

81 followers
About
Posts

Post has attachment
Vi er klar til Folkemødet på Bornholm. Falck vil i de kommende fire dage deltage i en række debatter på sundheds- og beredskabsområdet. Blandt andet er vi igen i år medarrangør af Sundhedens Topmøde, der samler forskellige aktører på sundhedsområdet til debat om, hvordan vi sikrer et sundere og længere arbejdsliv. De vil diskutere, hvordan offentlige og private parter kan samarbejde om at nedbringe sygefravær og offentlige sundhedsudgifter, og samtidigt fastholde kompetencer på arbejdsmarkedet og øge produktiviteten og livskvaliteten for den enkelte dansker. Ses vi på Bornholm?

Følg Falcks officielle LinkedIn-side for opdateringer fra Folkemødet hele ugen: http://ow.ly/aB4Y30krcOA.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Konkurrencen Danmarks Sundeste Arbejdsplads – Initiativprisen 2018 er slut, og vi er igen i år imponerede over de mange inspirerende sundhedsinitiativer, der findes på danske arbejdspladser.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
De 5 regionsvindere er:
- AWM Network, som driver Mikonomi.dk: TURC - The Unambitious Running Club. Region Hovedstaden.
- Center for Handicap i Lolland Kommune: Jumping Fitness. Region Sjælland.
- LINAK Danmark A/S: 360 graders sundhed. Region Midtjylland.
- Sirena Soap ApS: Sundhed, trivsel og et godt psykisk arbejdsmiljø. Region Nordjylland.
-Tridan/Quickparts: Lettere til mere overskud. Region Syddanmark.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Vi glæder os til at løfte sløret for den endelige landsvinder den 29. maj 2018.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vores reddere fra Danmark og England har denne uge kæmpet mod 10 andre dygtige hold i European EMS Championship. Konkurrencen har været intens, og det hele endte med en flot tredjeplads til det danske hold i går aftes. Godt gået! På billedet kan I se et glimt fra finalen.

Et stort tillykke til det vindende hold fra East Midlands Ambulance Service.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Tillykke til vores danske hold reddere, der er i finalen i European EMS Championship!

De seneste dage har hold fra hele verden konkurreret i teamwork og faglighed i scenarier med patienter i kritiske tilstande. I dag blev det vores danske Falck-holds tur til at vise deres færdigheder, og det har nu resulteret i en velfortjent finaleplads. Det afsløres i aften, om trofæet igen i år skal lande i hænderne på Falck.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Stort tak til vores engelske hold fra Falck Medical Services UK, der også har gjort en fantastisk indsats.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ikke kun fagfolk er en del af det system, der hver dag redder liv. Fra det øjeblik en person falder om med hjertestop, til de når frem til hospitalet, er der en række led i overlevelseskæden, der skal fungere. Chancen for at overleve et hjertestop uden for hospital øges nemlig markant, hvis patienten får førstehjælp i de første minutter, før ambulancen ankommer.

TrygFondens frivillige hjerteløbere er et eksempel på, hvordan du selv kan være med til at gøre en forskel og redde liv. Som hjerteløber får du nemlig besked via en app, når der sker et hjertestop i nærheden af dig, så du kan træde til med hjerte-lunge-redning og hjertestarter, mens ambulancen er på vej. Over 17.000 danskere har allerede meldt sig som hjerteløbere, og var i dag inviteret til en march i anledning af åbningen af førstehjælpskongressen EMS2018.

Meld dig som hjerteløber eller til et af vores førstehjælpskurser i dag. Har du den rette viden og tør træde til, kan du være med til at redde endnu flere liv i fremtiden.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vores engelske hold af reddere er nu færdige med de indledende runder i European EMS Championship ved EMS2018. Holdet kom gennem to virkelighedsnære og udfordrende redningsscenarier, der testede deres evner til at samarbejde i livsvigtige situationer. Det bliver offentliggjort i morgen, om de er gået videre til finalen. Vi måtte desværre ikke tage billeder af hensyn til konkurrencen.

Vi ønsker dem held og lykke i konkurrencen, og ser frem til at se vores danske hold konkurrere i morgen.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Falck er igen i år hovedsponsor af den præhospitale kongres, EMS2018, som afholdes 16.-18. april i København. I forbindelse med kongressen afholdes European EMS Championship. Det er en konkurrence for ambulancereddere fra hele verden, hvor teamwork og faglighed er i fokus. Falck er regerende mestre og stiller igen i år med to stærke hold til konkurrencen – et fra Danmark og et fra England.

I dag mødtes vores to hold til en sidste træningssession, før konkurrencen skydes i gang. Lederen af sidste års vindende hold Lars Borup var med til at træne holdene i udfordrende redningsscenarier:

”Den måde, vi har trænet på til konkurrencen, afspejler den måde, vi også træner på i hverdagen. Det er enormt vigtigt, at vi holder vores færdigheder ved lige og er gode til at samarbejde i pressede situationer.”, siger Lars.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
SEB Pension ønskede at forbedre sundheden på arbejdspladsen og sikre en sund og bedre hverdag for alle medarbejderne.

I den forbindelse tog de en lang række initiativer, der skulle være med til at opfylde målsætningen, heriblandt sundere kantinemad, mindfulness og pausegymnastik. Det var dog ”walk-and-talk”-møder, som blev det initiativ, SEB Pension mente repræsenterede dem bedst. Det var med til at give møderne en ny vinkel, samtidig med at medarbejderne fik bevæget sig i en ellers travl hverdag.

Har I også et initiativ, der har været med til at forbedre sundheden på arbejdspladsen? Læs hele SEB Pensions initiativ her, og tilmeld jer konkurrencen om at blive Danmarks Sundeste Arbejdsplads 2018: http://bit.ly/sundeste-arbejdsplads-seb
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bilens dæk er det eneste, der har kontakt med vejbanen, så de har stor effekt på din bremseevne. Derfor er det vigtigt, at du jævnligt kontrollerer dæktrykket. Det har nemlig stor betydning for din sikkerhed og dækkenes levetid. Brug 1 minut på at se, hvordan du tjekker og justerer dæktrykket.
Add a comment...

Post has attachment
Sammen med beredskabsforbundsforeninger, spejderkorps, politiforeninger og en række militære enheder deltog foreninger fra Falck i faneborgen i forbindelse med H.K.H. Prins Henriks bisættelse fra Christiansborg Slotskirke. Ceremonien var afsluttet klokken 12.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded