Profile cover photo
Profile photo
Robert Savlovschi
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Un studiu recent spune că parinţii între 25 de ani şi 65 de ani petrec mult mai mult timp pe reţelele sociale faţa de cei care nu sunt parinţi. Motive ca primul dinte căzut, prima zi de şcoala sau o răceală banală i-au adus pe părinţi să facă un front comun în această lume digitală. Aşa că părinţii urcă de 2,3 ori mai multe fotografii pe reţelele sociale sau de 2,9 ori mai multe video faţa de cei care nu sunt părinţi.

http://savlovschi.com/parintii-sunt-mult-mai-activi-pe-retelele-sociale/
Add a comment...

Post has attachment
Acum câteva zile am cumpărat o sticlă de Queen Margot, un blended scotch whisky, la un preţ foarte mic. Intrebarea este: e posibil să bei un whisky decent la un preţ mic? Să vedem! Brandul Queen Margot este cam secretos, nu sunt foarte multe informaţii pe internet, dar dacă citim pe etichetă aflăm că pare a fi un whisky respectat: a câstigat medaliile de argint la International Spirits Challenge 2014 şi IWSC 2014.

http://savlovschi.com/caut-un-whisky-pe-gustul-meu-queen-margot/
Add a comment...

Post has attachment
Youtube Red a lansat primele TV show-uri.

Până să urmărim preview-urile la aceste producţii, personal mi-ar plăcea să-l văd pe Marian Ionescu cu o producţie TV atunci când vor lansa şi la noi YouTube Red.


http://savlovschi.com/youtube-red-a-lansat-primele-tv-show-uri-2/
Add a comment...

Doua brandur de bauturi spirtoase in Top 500 Global Brands

Incepând cu 2004, Brand Finance evalueaza mii de branduri şi publică un Top 500 Best Global Brands. Criteriile sunt bazate pe legătura emoţională dintre clienţi şi brand, performanţa financiară sau prognozele veniturilor ţinând cont de veniturile istorice şi rata de creştere economică

http://savlovschi.com/doua-branduri-de-bauturi-spirtoase-in-top-500-global-brands/
Add a comment...

Post has attachment
Pentru că începe sezonul ploios, încălţămintea va arăta ca după Al Doilea Război Mondial. Eu aleg să-i spăl cu o periuţa de dinţi şi cu săpun/detergent. Rezultatul îl vedeţi în foto de sus. Ok, îmi mănâncă mai mult timp, dar evit să-i bag la maşina de spălat chiar dacă mulţi spun că nu păţesc nimic dacă ii înveleşti într-un prosop sau îi bagi pe cracul de la blug.

http://savlovschi.com/cum-speli-adidasii/
Add a comment...

Post has attachment
Mi-ar plăcea să vă povestesc puţin despre portofelul meu, asta pentru că Mihai întreabă ce păstrez în el. E de la Tommy Hilfiger şi îl am de 4 ani (patru ani), e din trei piese, din piele moale cusută pe margini, nu-mi place pielea rigidă că face cute, şi compartimentat cât să îmi încapă toate cardurile: bancar, RATB, metrou şi carnetul de conducere. Imi place că pe interior are o dunga subţire cu logo-ul brandului şi că nu are buzunar pentru fise. L-ar fi făcut mai gros şi incomod pentru buzunarul de la spate.

http://savlovschi.com/tu-ce-ai-in-portofel-si-care-e-povestea-lui/
Add a comment...

Post has attachment
Aveţi încredere în sfaturile bancare din Social Media?

Pe lângă fotografiile cu pisici şi mancare, am observat că se vorbeşte foarte mult în Social Media despre cum să economiseşti bani, despre soluţii bancare şi online banking. Utilizatorii sunt tot mai interesaţi şi conectaţi primind sfaturi de la împrumuturi bancare şi până fondurile de pensii private. Sunt de acord, atât timp cât nu încerci să te vindeci de vreo problemă de sănătate pe internet.

http://savlovschi.com/aveti-incredere-in-sfaturile-bancare-din-social-media/
Add a comment...

Post has attachment
Caut un whisky pe gustul meu! Jim Beam White

Inspirat de Radu Dumitru cu al său Tur al Burgerilor şi împins de la spate de recordul de vizitatori pe care l-am atins cu acest text, azi voi da startul proiectului: Caut un whisky pe gustul meu! Nu sustin că am experienţa în a degusta astfel de băuturi, nu mă recomanda nimic, această expertiză este făcută doar pentru că mi-ar plăcea să găsesc un whisky pe gustul meu. Incep cu Jim Beam White, un bourbon cunoscut, un brand legendar, iar cifrele susţin că este cel mai vândut bourbon. Cel face atât de apreciat şi vândut?


http://savlovschi.com/caut-un-whisky-pe-gustul-meu-jim-beam-white/
Add a comment...

Post has attachment
Mi-am propus ca la începutul fiecărei luni să ofer câteva statistici, date, grafice legate de evoluţia blogului Savlovschi punct com în luna care s-a încheiat. Mi-ar plăcea să devină o tradiţie, chiar dacă momentan traficul e infim faţă de ce adună alte bloguri mai vechi şi mai cunoscute. Cred că aceste cifre mă vor ajuta să-mi dau seama ce a funcţionat şi ce nu, ce trebuie îmbunătăţit şi pe ce subiecte ar trebuie să merg.

http://savlovschi.com/statistici-savlovschi-com-ianuarie/
Add a comment...

Post has attachment
Acum o săptămână Andrei întreba: Unde sunt asistaţii social? De ce nu sunt la deszăpezire?. Acum are răspunsul:

http://savlovschi.com/2016/01/27/asistatii-social/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded