Profile cover photo
Profile photo
Bella Malek
20 followers -
Try & Error
Try & Error

20 followers
About
Bella's posts

Post has attachment

Post has attachment
SET KEHAMILAN SHAKLEE
  OK
mommies hari ini cek nak cerita tentang SET KEHAMILAN SHAKLEE. Kenapa?? Sebab
cek sendiri preggy mommy sekarang ni. Dah 6 bulan lebih usia kandungan.
Alhamdulillah. ;) Mengikut pengalaman cek sepanjang mengandung ni macam-macam
dugaan dan cabaran yang ...

Post has attachment
NAK DIET?? = SET KURUS SHAKLEE
Ramai orang nak kurus di Malaysia ni..tau kenapa?? Sebab negara kita ni terlalu kaya dengan kepelbagaian makanan dan minuman. So, kita ni pulak memang jenis suka nak try semua jenis makanan kan?? Ikut suka hati je main bedal je kalau rasa nak makan kan?? Le...

Post has attachment
COLLAGEN POWDER SHAKLEE
Tahukah anda semakin meningkat usia, kolagen di dalam badan akan semakin berkurangan. Kekurangan kolagen akan menyebabkan: *kulit cepat tua *garis-garis halus dan kedutan mula kelihatan *kulit hilang keanjalannya dan *menyebabkan wajah tampak kusam. Namun b...

Post has attachment
SUPPLEMENT UNTUK JANTUNG
Gambar diatas jelas menunjukkan bahawa ramai rakyat Malaysia yang mati akibat SAKIT JANTUNG. Ramai pakar kesihatan mencadangkan bahawa gejala ini boleh dicegah dengan mengamalkan gaya hidup yang sihat seperti diet seimbang, mengambil supplement yang berkual...

Post has attachment
SET KESIHATAN OPTIMUM SHAKLEE
Adakah anda rasa selalu letih dan tidak bermaya apabila pulang dari tempat kerja?? Adakah anda seorang student yang sentiasa rasa stress dengan tugasan yang banyak?? Sering rasa tidak bertenaga di pagi hari?? Haa sekiranya semua di atas jawapannya YA maka c...
Wait while more posts are being loaded